שנה טובה

shanzi2

New member
קרן, מלכה שלי

התעשי לי ילד? את מדהימה, שתהיה לך את השנה הכי טובה שיש. את ללא ספק התגלית של השנה, מכל הבחינות, הלוואי שנזכה לשמוע עוד המון דיסקים ממך.!

Liquid Dreams

New member
קרן!!!

איזה כיף שכתבת פה
ראיתי אותך בהלהקה בקרית חיים ופשוט נדהמתי ממך
זה גרם לי רק להעריך אותך עוד יותר מקודם

../images/Emo79.gif../images/Emo220.gifצפרדעים../images/Emo105.gif../images/Emo99.gif

הגעת
לא כתבת פה יותר מדי זמן, אני שמחה נורא פתאום שקפצת לבקר
זה היה נורא מפתיע, כי אני כאן, במחשב של סבתא שלי, נכנסת ופתאום יש מן אדום זוהר כזה, נכנס לי לעיניים
שתהיה לך שנה טובה ומתוקה, שתקפצי הרבה, שהדיסק הראשון ימשיך את התחלתו עד שנה הבאה אפילו ושיהיו הרבה, הרבה הופעות שנבוא לבקר
אני אפגוש אותך בהופעה הראשונה של בצוותא, ב-5.10, אני ינג'ס לחברה בפורום שיקחו אותי אלייך
אוהבת מאוד מאוד, ירדן.

קרן../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo79.gif../images/Emo23.gif

שנה טובה
תל"י#$%$#@$@$@#%#@#$@@$#$%

ady18

Well-known member
קרן

את מדהימה במיוחד בהופעה הדיסק שלך ממכר ושתהיה לך שנה מתוקה מקסימה ותמשיכי לרגש אותנו ככה ולעשות לנו עוד שנים מתוקות שכאלה

איזו מתוקה..כל הכבוד שאת

נכנסת ורושמת הודעה...זה מראה עד כמה אנו חשובים לך..ןאת מעריכה.....כל הכבוד!!!! וכמובן שנה רק הצלחה!!!!

groovachick

New member
אוי טעות..../images/Emo122.gif

התכוונתי לשרשר לזה ששרשר לא נכון אליי.. אבל גם אתה-> שרשר נכון..

קרן../images/Emo70.gif ../images/Emo99.gif

שתהיה לך שנה טובה
ו... ו.. את פשוט מדהימה
איזה כיף שנכנסת לפה

papashdon

New member
יפה אחת../images/Emo24.gif

שתיהיה שנה מדהימה.. הוהו, תני לי לנחש...תוסיפו לאלבום את 'פסק זמן'
אבישי מהפורום
.

שתהיה לך שנה קסומה../images/Emo24.gif

של הרבה אהבה וכמובן מוזיקה ויצירה מדהימה *אני מוותרת על הצפרדעים, אבל תודה אני מאמינה ובטוחה שהולכת להיות לך השנה הכי מדהימה בעולם, שנה שדמיינת רק בחלומות..שנה של הצלחה, עשייה וכל כך הרבה אהבה. אז לקראת השנה החדשה, רציתי להזכיר לך שאני אוהבת אותך ולא משנה מה יקרה בשבוע הבא, בשבילי את זמרת השנה.. תגלית את כבר משנה שעברה...
אני

MissPop

New member
שנה טובה ../images/Emo74.gif

מאחלת לך המון הצלחה ובריאות לשנה החדשה. תודה שמצאת את הזמן לכתוב לחברי הפורום. נילי

Dark chocolate

New member
קרןןןןןןן../images/Emo99.gif

זוכרת אותי?! אני זאת שצעקה לך אחרי ההופעה "תעשי לי ילד!!!!" ואת היית בשוק
טוב נעזוב את הטראומה ההיא
שנה טובה גם לך

לקרן ולפורום

תודה רבה... שתהיה גם לך שנה מצויינת ופורייה. רק טוב מבחינה אישית ומקצועית. בהצלחה בהכל. ולכם פורום מקסים. שנה טובה ובהצלחה בכל מעשה ידיכם, ללומדים ביניכם בהצלחה בלימודים וזהו. אל תשכחו, אם לא הצלחתם נסו שנית. אל תפרשו בחיים!!!
ו-
נוף

I מ י ר ב I

New member
שנה טובה!!!

שתהיה לך שנה מקסימה,ושכל מה שתרצי לעצמך יתגשם בה!!! תודה שנכנסת...

למעלה