שנה טובה

שנ"ט קרן!../images/Emo13.gif

שלחתי לך מסר לפני כמה ימים אבל אני בטוחה שיש לך עוד 40
שנה טובה ובריאות!

לקרן ../images/Emo13.gif

שנה טובה ומוצלחת, תמשיכי ליצור ולשמח ולרגש. ובכלל, שנה של יצירה ופריחה לכולם
. (אגב, צפרדעים זה הכי מגניב
)

LEEkm

New member
קרן ../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo24.gif

שנה טובה גם לך! אני מאחלת לך, שזו תהיה שנה מלאה בשירה, כתיבה, יצירה...ואושר, הכי חשוב. שיהיה לך טוב, שלא תתייאשי, שתמשיכי לעלות ולהצליח, ושהירידה לעולם לא תגיע. שזו תהיה שנה מדהימה, וגם זו שאחריה...ושתהני ממנה כמה שאפשר. ותזכרי תמיד תמיד שאנחנו פה בשבילך! הרי לא סתם הפורום הזה הוא הכי מקסים, מיוחד ותוסס בתפוז...זה כי הוא הפורום ש-ל-ך. אוהבת המון
ותודה שנכנסת

LaviDavi

New member
../images/Emo109.gifקרן...

תודה רבה שנכנסת ובהצלחה באנשי השנה ובכל המצעדים!
מחכה להופעה בטבעון..

noki222

New member
קרן שלי../images/Emo24.gif

אכן זמנים משוגעים, אין ספק שאם הייתי במקומך(בתכוונתי ל"זאת שבמקומי"),היייתי בלי לחשוב אפילו הייתי רצה רצה למחשב לכתוב בפורו הממש מדהים הזה. בזמן האחרון,אני שומעת הרבה את השם איתי,(הידעתם שיש לי חברה שמכירה את איתי פרל,וראתה אותו ואת קרן
) בלי שום קשר עכשיו(אולי בגלל שאתם כמו המשפחה שלי, או שפשוט אני סתם נחמדה, אני אשתף אתכם בדברים שעוברים עליי) אני מנסה לשכוח אותו, ולא מצליחה, אני מנסה לשכוח אותו, ופשוט לא יכולה, הוא בראש שלי, הוא בכל גופי, המחשבה שלי שייכת לו עכשיו, אני רק מנסה לשכוח אותו! לא האמנתי שזה יהיה כל כך קשה לשכוח, חשבתי שלא צריך הרבה כוח, חשבתי שזה יגיע בקלות, חשבתי שהוא יבין ואז אני לא אצטרך לשכוח, חשבתי שבחורף יהיה לי את מי לחבק, חשבתי שבחורף אני לא אהיה לבד... _________________________ אני מקווה שכולם הבינו שמדובר בתהליך קשה של דיכאון, אבל אל דאגה! קרן תציל אותי! זותומרת לא היא היא, אלא השירים שלה, אני לוקחת את התרופה כל יום פעמיים, פעם אחת בבוקר כשאני קמה, ופעם שנייה בערב כשאני הולכת למיטה... אני כבר התמכרתי לתרופה הזו, אני לא מסוגלת להמשיך את היום שלי כרגיל, בלי התרופה...(מי שלא הבין,התרופה=השירים של קרן!) ההורים שלי חוזרים היום מאירופה, אממ..אני חושבת שזה באירופה-איטליה,ורונה+ונציה) גם אחותי חוזרת 10 ד' אחרי שהם חוזרים, חודש וחצי שהיא לא הייתה בבית, זה יותר מידי בשבילי! חזרתי היום מכפר תבור מחברות שלי והיה ממש ממש כיף! ואז כשהגעתי ראיתי את הנוף הכל כך מוכר לי הכנרת, אני כל כך מתגעגעת אלייה, נורא כיף לשבת ככה על השפה ולשמוע את הגלים(שאין בדיוק..חח) אז בקיצור, קרן- את ה-חיים שלי! חולה עלייך, מעריצה מס' 1 שלך!

איזו מקסימה היא ../images/Emo140.gif ../images/Emo60.gif

שתהייה לכולכם, ובוודאי גם לקרן, שנה טובה ומאושרת עם המון להיטים נוספים.. לטעמי אתם אחד מהפורומים היותר מקסימים בתפוז!
** יחד כמובן עם הפורום שלנו של הראל, כן?
**

razpg

New member
איזה חמודה! שנה טובה!!!

ושתהיה לך שנה מדהימה.. אני מאחל לך שתלדי השנה עוד תינוק, יפה כמו התינוק שילדת השנה או יותר יפה ממנו.. אני גם מקווה שבשנה הקרובה התינוק הראשון שלך ימכור למעלה משתי פלטינות.. אני מאחל לך שהתינוק החדש שלך יחמם לך את הלב ויצליח בכל מקום אפשרי.. שנה מתוקה גם לך וגם לפורום המתוק הזה! ממני.. רז

שנה טובה../images/Emo75.gifומתוקה!

שתהיה לך שנת הצלחה ובריאות ואושר בכל אשר תפני!
תודה שנכנסת לכתוב לנו

קובננננה מתחיייילה שאת../images/Emo105.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

קרן , מי אמור מי וידה מי אלמה שתהיה לך שנה עם המון המון אושר , מי כמונו יודע עד כמה מגיע לך .. המון הצלחה !! שזה בכלל .. שלא נתחיל אפילו לדבר עד כמה מגיע לך .. טוב קיצר די לבלבל בשכל תעשה חיים שתהיי מאושרת רק בריאות וילדים לי
סתם נו ניפגש מתישהו
(אגב , ה"מתישהו" זה ב- 5.10 .. אם .. מתחשק לך לדעת
) קיצר (והפעם באמת חח) שתהיה שנה טובה ..
אהאהאהאה ומלאת ק ו ב נ ו ת !! (הייתי חייבת להוסיף #$&^%^*)^&$) אמן .

היי קרן שיהיה לך שנה מצוינת ... ../images/Emo13.gif

אני אריאל והייתי בהופעה שלך בתיאטרון לפני שבועיים והיה ממש כיף מצטער שטעיתי בקשר לשיר חשבתי שכתבת את קליפה לאיה אבל לא משנה. בשבילי ראש השנה השנה הוא גם היומולדת שלי (24.09) אז שיהיה לכולנו שנה טובה ... אני חדש כאן ...

Rachel47

New member
אתה חשבת שהיא כתבה את קליפה../images/Emo15.gif

והאוטובוס ההוא (איזה קו
) חשב שהיא כתבה את יונתן שפירא זה קצת נשמע לי כמו אותו בנאדם
מה הולך פה
יש לך יומולדת ב-24/9
עדידה
אהה..ו..היי לך

כן ../images/Emo4.gif חשבתי שהיא כתבה את קליפה

מקרוב היא אשה מממממממממממממממש חמודה
רחל מאיפה את?

Rachel47

New member
חחחחח בשביל מי שבא לו../images/Emo15.gif

זה פשוט היה..או לענות את זה או את המשפט המסורתי "רעעעחל תקרא למנקה שלך" בעיקרון זה לכולם

למעלה