קרן שלי../images/Emo24.gif
אכן זמנים משוגעים, אין ספק שאם
הייתי במקומך(בתכוונתי ל"זאת שבמקומי"),היייתי בלי לחשוב אפילו הייתי
רצה רצה למחשב לכתוב בפורו הממש מדהים הזה. בזמן האחרון,אני שומעת הרבה את השם
איתי,(הידעתם שיש לי חברה שמכירה את איתי פרל,וראתה אותו ואת קרן
) בלי שום קשר עכשיו(אולי בגלל שאתם כמו המשפחה שלי, או שפשוט אני סתם נחמדה, אני אשתף אתכם בדברים שעוברים עליי) אני מנסה לשכוח אותו, ולא מצליחה, אני מנסה לשכוח אותו, ופשוט לא יכולה, הוא בראש שלי, הוא בכל גופי, המחשבה שלי שייכת לו עכשיו, אני רק מנסה לשכוח אותו! לא האמנתי שזה יהיה כל כך קשה לשכוח, חשבתי שלא צריך הרבה כוח, חשבתי שזה יגיע בקלות, חשבתי שהוא יבין ואז אני לא אצטרך לשכוח, חשבתי שבחורף יהיה לי את מי לחבק, חשבתי שבחורף אני לא אהיה לבד... _________________________ אני מקווה שכולם הבינו שמדובר בתהליך קשה של דיכאון, אבל אל דאגה! קרן תציל אותי! זותומרת לא היא היא, אלא השירים שלה, אני לוקחת את התרופה כל יום פעמיים, פעם אחת בבוקר כשאני קמה, ופעם שנייה בערב כשאני הולכת למיטה... אני כבר התמכרתי לתרופה הזו, אני לא מסוגלת להמשיך את היום שלי כרגיל, בלי התרופה...(מי שלא הבין,התרופה=השירים של קרן!) ההורים שלי חוזרים היום מ
אירופה, אממ..אני חושבת שזה באירופה-איטליה,ורונה+ונציה) גם אחותי חוזרת 10 ד' אחרי שהם חוזרים, חודש וחצי שהיא לא הייתה בבית, זה
יותר מידי בשבילי! חזרתי היום מכפר תבור מחברות שלי והיה ממש ממש כיף! ואז כשהגעתי ראיתי את הנוף הכל כך מוכר לי
הכנרת, אני כל כך מתגעגעת אלייה, נורא כיף לשבת ככה על השפה ולשמוע את הגלים(שאין בדיוק..חח) אז בקיצור, קרן- את ה-חיים שלי! חולה עלייך,
מעריצה מס' 1 שלך!