שנה טובה לכולם. אהה, והנה מקבץ תמונות של....
של הכרס הקטנה שלי ב
יוטיוב וב
פליקס. אתם מוזמנים לגבב תגובות. קצת חומר רקע: כן, היו לי קוביות. כן, תמיד רציתי (מגיל צעיר מאד) להיות שמנמן או שמן ולעלות במשקל. כן, יום בהיר אחד החלטתי שזה הרגע לנסות - והתחלתי. והמשכתי. כן, הסרטון הזה ב
יוטיוב קצת פאתטי. אבל מה לעשות.. היה לי משעמם קצת ולכן העליתי אותו לרשת. התגובות שקיבלתי במייל היו חביבות פלוס

כןןןןןן, אני מאושר ושמח בחלקי ומרגיש עכשיו כשיש לי כרס קטנה הרבה יותר טוב עם עצמי מאשר אז כשהיו לי קוביות. כן, אני עושה ספורט וחי טוב ואני בריא. ובו בזמן, כשבא לי לרדת על עוגה או פיצה שלמה (או גם וגם) או אוכל טוב (או גם וגם וגם) אז אני יורד. עד (וכולל) הפירור האחרון. כן, לא אתנגד להעלות עוד כמה קילו (בכפוף לתקנון המבצע, ועד גבול מסויים וברור. אני לא מתכוון למשהו קיצוני או לא בריא או לא נוח מדי. אני לא בעד השמנה קיצונית, אלא בקטנה, בכייף, כשהכל בדעה צלולה ובנפש חפצה ובריאה). כן, יש עוד דברים והסברים למה שאני עושה ואוהב, אבל לא אבלבל לכם את המוח כאן (למי שיודע מה זה - אני gainer, ולמי שלא יודע - נו אז זה הזמן לדעת שיש דבר כזה, אפילו פה ממש ליד הבית). כן, אני יודע שחלקכם חושבים עכשיו שאני דפוק בשכל. תודה

) לא, אני לא חושב שאני דפוק, ואני לא משמין בגלל שאני שונא את עצמי או רוצה להתאבד (להיפך). מי שרוצה להגיב, לשאול, לגדף, לפקסס לי עוגות שוקולד ...... בשמחה. יש לי גם אימייל ומסנג'ר. אבל.. בדיוק כמו הכרס שלי - כל דבר גדול ועגול מתחיל בביס קטן... אז נתחיל במסרון. שנה טובה בריאה מאושרת ומתוקה לכולם.