שנה מלאה בדבש !!

שנה טובה לכל הדובונים וחובבי הדובים

מאחר ויש לנו את כל החגים בפתח .ויהיה המון זמן פנוי אני מניח רוצים לארגן פגישה דובונית שכזו??? משהו סטייל ים ??או בית קפה???? או אורגיה רחמנה ליצלן? בקיצר אני מרים את הכפפה אם מישהו מעוניין להיתארגן על פגישה אז יאלה תיצטרפו להודעה ותשרשרו רעיונות איילוש

fatnfun

New member
שנה טובה לכולם. אהה, והנה מקבץ תמונות של....

של הכרס הקטנה שלי ביוטיוב ובפליקס. אתם מוזמנים לגבב תגובות. קצת חומר רקע: כן, היו לי קוביות. כן, תמיד רציתי (מגיל צעיר מאד) להיות שמנמן או שמן ולעלות במשקל. כן, יום בהיר אחד החלטתי שזה הרגע לנסות - והתחלתי. והמשכתי. כן, הסרטון הזה ביוטיוב קצת פאתטי. אבל מה לעשות.. היה לי משעמם קצת ולכן העליתי אותו לרשת. התגובות שקיבלתי במייל היו חביבות פלוס :) כןןןןןן, אני מאושר ושמח בחלקי ומרגיש עכשיו כשיש לי כרס קטנה הרבה יותר טוב עם עצמי מאשר אז כשהיו לי קוביות. כן, אני עושה ספורט וחי טוב ואני בריא. ובו בזמן, כשבא לי לרדת על עוגה או פיצה שלמה (או גם וגם) או אוכל טוב (או גם וגם וגם) אז אני יורד. עד (וכולל) הפירור האחרון. כן, לא אתנגד להעלות עוד כמה קילו (בכפוף לתקנון המבצע, ועד גבול מסויים וברור. אני לא מתכוון למשהו קיצוני או לא בריא או לא נוח מדי. אני לא בעד השמנה קיצונית, אלא בקטנה, בכייף, כשהכל בדעה צלולה ובנפש חפצה ובריאה). כן, יש עוד דברים והסברים למה שאני עושה ואוהב, אבל לא אבלבל לכם את המוח כאן (למי שיודע מה זה - אני gainer, ולמי שלא יודע - נו אז זה הזמן לדעת שיש דבר כזה, אפילו פה ממש ליד הבית). כן, אני יודע שחלקכם חושבים עכשיו שאני דפוק בשכל. תודה :)) לא, אני לא חושב שאני דפוק, ואני לא משמין בגלל שאני שונא את עצמי או רוצה להתאבד (להיפך). מי שרוצה להגיב, לשאול, לגדף, לפקסס לי עוגות שוקולד ...... בשמחה. יש לי גם אימייל ומסנג'ר. אבל.. בדיוק כמו הכרס שלי - כל דבר גדול ועגול מתחיל בביס קטן... אז נתחיל במסרון. שנה טובה בריאה מאושרת ומתוקה לכולם.

law2006

New member
ש-א-נ-ה טובה ש-א-נ-ה טובה! ../images/Emo74.gif../images/Emo75.gif

שנה טובה לכולם! שנה של בריאות, אהבה, אושר והגשמת כל שאיפותיכם וחלומותיכם! וואי, מלא זמן לא הייתי פה והרבה השתנה... בכל מקרה שיהיה חג שמח טעים ומשמין :) -אני-

stefan10

New member
אני הייתי מעדייף

את וורסיית הקוביות שלך. בעיניי זה יותר מושך.. חוץ מכרס בירה יש לך גם פנים??? אומר בכינות להבדיל מאדם שמן בכל גופו הכרס שלך לא פרופורציונאלית ליתר הגוף שעדיין רזה...

fatnfun

New member
אל תאמין אף פעם לפרופורציות של תמונות.

השמנתי קצת גם בשאר הגוף, ולאחרונה נוספו אפילו (שוב) קצת שרירים בידיים. רוב התמונות האלה די ישנות. ובניגוד לכרס בירה קלאסית.. שלי רכה. יותר בסגנון של כרס עוגות. ואם מחפשים טוב טוב... אפשר עוד להרגיש את הקוביות שמתחת. אי שם. וחוץ מזה אני לא מתגעגע לקוביות. כבר אמרתי שמאד טוב לי ככה? :)

stefan10

New member
השאלה איזה בירה זאת ??

קטי מעדיפה וואינשטאופן מעוננת..

fatnfun

New member
לא משנה איזו בירה

מבחינתי.. העיקר שתהיה גם פיצה באיזור. או עוגה.

ים

בשעות הבוקר המוקדמות (8:00-10:00) כדי לתפוס קצת שמש על הדרך מקום מעט יותר דיסקרטי יהיה פלוס אני חושב...

stefan10

New member
אני מעדיף קפה...

בשביל דיסקרטיות יש לי את המיטה שלי.

master david

New member
רעיון

אני חושב על מקום סגור כמו איזה בר או סאונה או דירה ולכייף כולם ביחד לילה שלם

angelboy22

New member
חג שמח לכולם

שיהיה לכם שנה טובה וחג שמח שנה של אושר וכיף ושיהיה רק טוב