שנולד לאלהים

My Shepherd

New member
../images/Emo23.gifמלח.. מבינה את הזעם שלך../images/Emo201.gif

אך לא מקבלת את העקיצה שישנה כאילו קונספירציה "בפטיסטית" פה שחותרת תחת הקתולים!! נו באמת.. זה מגוחך יקירתי..!! זה לא פשוט למחוק סטיריוטיפים ודעות מושרשות מהקהילה הנוכחית אודות כניסיות אחרות.. אך אני מאמינה שזה לאט לאט יובן.. את תהיי עדות חיה לגבי מיהי הכניסייה הקתולית היום.. ובזה תעשי את המוטל עלייך כנציגתה בפורום.. אבל זה לא יקרה דרך זעם ועקיצות
...הצגת פה את העדות המצויינת שלך יפה מאוד בשנים שעברו ואני בטוחה שזה לא ישתנה כעת
.

שפרד יקרה,את יודעת שמלח לא מתכוונת לקונספרציה

אבל האמת, שזה עבר כל גבול של סיבולת!! מחלוקות תמיד היו, אבל מה שמלח ציינה נכון במאה אחוז - בסופו של דבר אלו מחלוקות לא מהותיות. האמונה היא אחת, אמנם פרקטיקות הישום שלה שונות, על כן שוני זה הוא זניח למדיי וכלל אינו משמעותי. עם זאת, ההטחות וההכללות שמאפיינים את כתיבתם של החברים בפורום עברה האמת כל גבול של סיבולת! יא עאמי סתאחו אלטרולים למיניהם לכנות אותנו כעובדי אלילים ולהאשים אותנו בצביעות.. ועוד ועוד!! אמרתי מקודם, שמלבד העומס המטורף שאני לומדת להסתגל איתו (כל עוד עדיין יש לי כמה שעות שינה בלילה זה אומר "שיש לי זמן"
), מלבד זה, דברים אחרים מרחיקים אותי מכאן וחלקם הגדול קשור באמת לכל ההטחות נגד הקבוצות השונות, ההכללות, הסטריאוטיפים.. מה שמלגמרי מנוגד לרוח הפורום מיום שנוסד - וזה מה שעצוב! (חוץ מזה, סטריאוטיפים!??!!!!! לא בבית ספרו של ישוע!). יעקוב, יש לך עוד הרבה מה ללמוד, הרבה. כמו שלי יש עוד הרבה מה ללמוד ואני לא מתביישת בזה, להפך, וזה בהחלט לגיטימי - כל עוד אנחנו נושמים אז אנחנו לומדים. מה שאינו לגיטימי היא האטימות והסירוב לפתוח את הלב ולנסות וללמוד על ה "אחר" (ברגע שתלמד ערבית ותגיע לכניסיות שלנו ותלמד את הדרשות של כהני הדת מדי שבוע, אז אולי אקבל טענות והכללות כאלה או אחרות - לדוגמא). דיון פורה הוא בהחלט לגיטימי, אבל להיות פתוחים לכך שמדיון לומדים על אחרים, מנסים להבין אחרים ולא רק לטעון לאמת אחת.

חוץ מזה, יעקוב, האמת שלנו היא ישוע

أَنَا هُوَ الطَّرِيقُ وَالْحَقُّ وَالْحَيَاةُ - - אָנֹכִי הַדֶּרֶךְ וְהָאֱמֶת וְהַחַיִּים יוחנן 14:6

lion 7

New member
תבינו דבר אחד

כאשר פטרוס פנה לישוע ואמר לא מה עם יוחנן התלמיד האהוב על ישוע , ענה לו ישוע מה לך ולו אתה רק תלך אחרי , וזה הפסוק שתמיד יזכיר לנו אל לנו להתסכל על מה מאמינים אחרים רואים בישוע , די לנו בללכת בעקבות האדון וזהו תמצית תורת ישוע אהבה לאחרים ומבט לעבר הצלב ולדם הבן שמכפר .

יעקב כשאתה אומר לשבת לרגלי האדון

אני הבנתי זאת עד עכשיו בעניין של קריאה בכתובים הכוונה לקריאה בכתובים לא ככה? בלי קשר לקהילה או משהו?

המשמעות של לשבת לרגלי האדון

היא בין השאר גם לבלות זמן בכתובים(מאד חשוב), אך לא רק. זה גם להיות שקט ולשמוע את קולו, זה לדרוש את פניו, זה לבלות זמן איתו, זה להלל אותו ולהשתחוות לפניו. זה לבלות זמן איתו. לגבי קהילה, הדרך של ישוע לא מיועדת לאינדיבדואלים למרות שהגאולה היא אישית. אנחנו חייבים אחד את השני, ולכן עליינו להיות חלק מקהילה שעובדת את אלהים ברוח ובאמת. אי אפשר להיטבל לשם של ישוע בלי קהילה, ולא ניתן להשתתף בסעודת האדון בלי קהילה, ולא ניתן להתחבר בתפילה עם מאמינים אחרים ולשתף את חייך עם חייהם בלי קהילה.

lion 7

New member
גם לא נוטלים לחם ויין בסעודת האדון

אם עושים חטאים ,ברור אחרי הטבילה (לגבי אישית נטבלתי 2 ) ומאוחר יותר השתתפתי בסעודת האדון , לשבת לרגלי האדון זה זמן איכות ,לאו דוקא כניסיה וכנסים, למודי הספר, אלא גם לקרוא מהכתובים שהם מלת ה` שהוא ישוע , ולהתיחד עם האדון בתפילה עמוקה הרחק מהאנשים מהסביבה , אלוהים הראה בשביתתו ביום שבת , שאנו נלך בדרכו ונתרום יום אחד מחיינו למענו , לא משנה שבת ראשון העיקר שיש איזשהו יום ואולי גם יותר מכך לתהילת הבן בבניו עלי אדמות .. יש שיר הלל מצרי של נגיב לביב הגדול שאומר : קח אותנו להר נישא ,תן לנו לשבת איתך,כל הנפשות

למעלה