שנטיפי ממוסחר

mc 69

New member
שנטיפי ממוסחר

השנטיפי השנה היה הנטיפי הכי ממוסחר ולא מאורגן שהיה.בבמות החלו לפעול יום אחרי תחילת הפסטיבל, אמנים הגיעו באיחור וראסטה ליון נתנו בראש כמו שרק הם יודעים. דרך אגב,אני צרך את האימייל של מני הדי ג'יי שלהם.עוד מעט יוצא הדיסק השני והוא אמר שהוא ישלח לי בדואר.איזה איש!. אם מישהו יכול להביא לי אותו יהיה נחמד. תודה.

באתי, אמרתי שלום ../images/Emo24.gif

רק אותך ואת איילת פיספסתי
לא נורא, יהיו עוד הזדמנויות.. שיהיה לילה מקסים -כשף!

eviaman

New member
לא הייתי שם

אבל רק מסדר ההופעות ולראות שמתחם הלונה גל פתוח לפסטיבל אז זה העלה לי בראש איזה דמיון כזה שנראה ככה ( ערסים עושים דאחקות בלונה גל , ואחריי זה שמים שרוואל ובאים לרקוד רגאיי ) יותר מדי הזוי מבחינתי. אני הופעתי עד שנה שעברה שלוש שנים ברציפות בפסטיבל שנטיפי עם הלהקות שהיו לי ( קטרודה וויבס ) , (מחפשי השם ) היה תענוג, פסטיבל באמת על רמה ( וגם החבר'ה מהקיבוץ שלי היו העובדים שם בהפקה כך שזה בכלל היה ראש טוב) \ אבל לפי מה שהבנתי , איזו חברה או איזה איש עסקים קנו את השם ( שנטיפי) ועשו ממנו סוג של בראשית בומבמלה ... קיצר זבל עצוב. כן... כי שנטיפי זה היה הפסטיבל כמעט היחיד ששמר על הצביון הייחודי והאווירה האינטימית והאומנותית.... כנראה שנשארנו רק עם.... צאלים! ( אנחנו בקיבוץ כבר עכשיו עושים חימום לקראת הפסטיבל ב2008.....!!! ) שנטיפי ז"ל... BLESSSSS אביהההה

הרגיש לי קצת

מזור שלא הייתי שם, אחרי כל שבועות שאני נמצא שם.. אבל בכל זאת- עם רשימת האמנים והחברה מהשכבה שלי שהולכים-שכנעתי את עצמי שהכי טוב לא ללכת. אני שמח שזאת הייתה הבחירה הנכונה, אבל אני לא שמח ששנטיפי ניהיה מה שהוא ניהיה.

yehorasta

New member
קינג שיילו וראסטה ליון היום בברזילי

אני בטוח שמני יגיע מצוייד עם ספשליים לחלוקה, בכל בקרה המייל שלו: [email protected] יהיה שמח היום בברזילי, ראס שיילו זה הרכב סואנדסיסטם רוטס מוביל מאמסטרדם שמעתי תגובות טובות וראסטה ליון יגיע עם הארסנל הציוני וחומרים חדשים לקראת המקסטייפ המדובר שבוע מין אחלה! Bless

Gouzita

New member
הגבלת גילאים

מה קורה היום בברזילאי עם הגילאים??..

mc 69

New member
כן.היו גם מכו בכניסה,ערסים שאומרים לך יא סטלן

אוקצור-בומבמלה

Chenipeper

New member
באתי ל3 שעות היום.. :)

תכל'ס באתי רק לטראבין וזבולון תכל'ס ממש נהנתי משתי ההופעות האלה... ראיתי בדיוק מה הלך שם...זה היה מגעיל..המשטרה קנתה את הפסטיבל הזה..שלדעתי נשאר היחיד מבין שלושת הפסטיבלים הגדולים ( בום ובראשית ) שהיה בו סוג של ווייב טוב ועכשיו כמו השניים האחרים גם הוא נפל. נשאר רק פסטיבל אחד טוב - צהלים .

mc 69

New member
אהה דרך אגב

אהלן חבר'ה אני ניצן-בן 15 וחצי ואני מכור לרגאיי.

Chenipeper

New member
קצת תמונות

יש לי רק מטראבין אבל זה עדיין משהו :) היה אחלה ווייייב!

Chenipeper

New member
מאסיב, שיידי ואל תטעו זה לא מתופף חדש...

ראס(לשעבר) יוני פרי עם הראסטות הזהובות והארוכות עכשיו כבר עם גלח ...ועם המון כוח בידיים, מתופף על!

למעלה