שנטיפי ממוסחר

תודה רבה נוי!

ברוכה הבאה לפורום, מקווה שמעתה והלאה תהיי פעילה בפורום ולא רק צופה מהצד... sweet up y'self

DuBsYs

New member
הי נוי

מגניב שנשארת כל ההופעה, בכל מקרה את מוזמנת להגיע ביום שישי הקרוב לפסטיבל הזה: http://www.wein75.com/harashim2007/index.htm אנחנו, לוס כפרוס, רגאייסטן ו IDF נופיע שם ולפי מה שהבנתי הולך להיות מגניב לאללה. והכי חשוב, פסטיבל עצמאי ובלתי ממוסחר. לא תראו שם מליון חנויות, לא תראו שם פרסומות, רק הרבה אנשים שבאים בגוד וייבז והמון רוטס מקומי. והמחיר... רק 60 ש"ח.

vigiman

New member
איך אפשר להגיע לשם?

אחי יש לך מושג אולי על דרכים להגיע למי שאין אוטו לא כתוב באתר על זה כלום יש הסעות קו אוטובוס מסויים? ויש הגבלת גיל? תודה

DuBsYs

New member
דרכי הגעה

אם הבנתי נכון אפשר להגיע עם אוטובוסים של אגד לצומת ראמה ומשם לתפוס טרמפים, זה עניין של 10 דקות בערך ולא נראה לי שתהייה בעיה למצוא טרמפ.

Ras Or

New member
מנהריה אתה מגיע לשם, יש לך קו

אני מציע לקחת אוטובוס עד לתפן ומתפן יש את קו תפן - כרמיאל, תעלה עליו ואתה בחרשים ויש גם קווים ישירים לחרשים פשוט הם יוצאים בתדירות יותר גבוה ראס.

noynoysh

New member
נשמע מפתה אבל... ../images/Emo4.gif

למרות הקרבה היחסית אלי יש עבודה ומתכונות =( אבל תעשו חיים זה נשמע משהו משו

yaarasta

New member
כואב לי גם, אבל

אני לפחות מבין למה כל הבעיות האלו קרו.... (למי שיש דקה פנויה, ורוצה להבין, שיקרא) אז ככה. בראש ובראשונה, אני לא מנסה לתת תירוצים מכיוון שלא הייתי קשור ואף לא בדבר אחד להפקה השנה, חוץ משעתיים סט רגאיי מעורבב שהבאתי בבמת דיג'ייז. אני פשוט מבין את כל מה שהלך שם מנקודת מבט של משהו שכן אכפת לו והיה חבל לו. שנטיפי השנה לא הופק ע"י החבר'ה והחברה שבד"כ מפיקה אותו (קבוצת שנטיפי) חברה חיצונית לקחה לידיה את הפקת הפסטיבל מאל"ף ועד ת"ף, ואילו ההפקה הישנה סייעה בשלבים הראשונים של הארגון, אבל מעבר לזה ידיה לא היו בקבלת ההחלטות ובהפקה בפועל. מהסיבה הזאת, קודם כל, ההופעות היו בעלות אופי שונה ("ממוסחר" ומכוון לקהל רחב ומגוון יותר) מהסיבה הזאת, לא הייתה תפאורה, והפסטיבל היה נראה כמו סופה"ש משפחתי בכנרת, חבריו של אביה מצאלים שנה שעברה (וינאי אליקוף וברהם בראשם) הרימו דגלים, פסלים והוויה סוף הדרך... מהסיבה הזאת לא היה וויבז (לפי דעתי ולפי דעת רבים) וסיבה נוספת שגרמה לפסטיבל להראות כפי שהוא היה נראה, היא חוסר אנשים. בתור מי שניהל את "תחום הבאת האנשים ופרסום הפסטיבל" לא מעט פעמים, אני יכול להעיד שזאתי אחת ממפולותיו של הפסטיבל האחרון. למרות שאני חושב שאם היו מגיעים כמות כפולה מכמות האנשים שהגיעו הפסטיבל היה קורס..... (חוסר ניהול, חוסר תפעול וכו') שנה שעברה הייתה מודעות, הייתה נוכחות, אנשים דברו על זה, היה וויבז לפני, והיה וייבז בפסטיבל.... חודשיים לפני כבר הייתה תוכניה, והופעות היו ידועות (לקהל) כבר חודש מראש. בשנה שעברה התכנית האומנותית הייתה נפילה (לפי דעתי) ואילו השנה היא הייתה עשירה ביותר: בית הבובות, אביב גפן, שייגטס, שוטי הנבואה, אלו שמות שמביאים הרבה אנשים, אין מה לעשות. אבל הבעייה הייתה בפרסום, ומעל לכל בארגון ובתפעול. רספקט למני על העשיה, וההתמדה, אני אישית (ואני יודע שעוד רבים מהדיג'יים שהיו ב"רחוות דיג'ייז) התבעאסתי לתקלט ל-5 אנשים, הסאונד היה פצצה, אבל שאתה שם עמדה 100 מטר ליד בריכה, ליש בחוץ 35 מעלות חום, אנשים יהיו במיים, ולא בשמש מולך.... רספקט לכל הלהקות שהופיעו, איאם: שמעתי שהעפתם אנשים לעננים, זבולון דאב, טרבין, ולכל מי ששכחתי (או לא ראיתי) נקווה ששנה הבאה הם ייסמו את מה שהיה אמור להיות השנה: פסטיבל שנטיפי שהוא סוג של gathering ולא פסטיבל גדול והמוני. BLESS

למעלה