שנטיפי ממוסחר

DuBsYs

New member
טראבין קרו, אחלה הופעה בשנטיפי!

תענוג לשמוע הופעה מלאה שלכם חבר'ה. אתם נשמעים מצויין. תמשיכו ככה ותגיעו רחוק... לגבי הפסטיבל, הגענו היום לשנטיפי הישר מעין חרוד, אחרי מסיבה מדהימה של קינג שיילה אתמול בלילה. הגענו להופעה של טראבין והייה די דליל בבימת הרגאיי. בהופעה שלנו נשארו אפילו פחות אנשים. הייה רושם שכולם בוייב של להתקפל הביתה... הרבה כבוד למי שנשאר ונהנה משתי ההופעות. סה"כ אנחנו נהננו מאוד מההופעה, סאונד מצויין, בחורות יפות, מקום עם נוף מדהים ואחלה מזג אוויר. חבל שהייו הרבה תקלים עם המשטרה שהתעסקה יותר מידי עם לחפש לכולנו גנג'ה בכיסים והורידה את הוייב. חוץ מזה הייו בפסטיבל חברה יהודים משיחיים או משהו כזה שחילקו סטיקרים של "אלוהים אוהב אותך". הייה ממש מצחיק להוסיף כתוביות על הסטיקרים ולהפיץ לכל מי שהייה באיזור. לי נשאר אחד למזכרת...

תודה רבה חבר!

טוב לשמוע את זה ממך אסף. דיברנו על ההופעה שלכם בדרך חזרה, שעזוב מבחינת קהל, מבחינת איך שהופעתם הרגישה כמו הופעה באיצטדיון מול אלפי אנשים! גדולים! כבוד מקסימאלי ופנומנאלי!!!

תקשיב טוב! אתה עושה לי ילד!

אתה אחד הבחורים היפים

noa08128

New member
בבילוניה מהולה בשמחה

היה חוסר ארגון מוחלט. בסוף הפסטיבל דיברתי עם אחת מהמארגנות ואמרתי לה את דעתי. אני מקווה שזה עזר במשו. קצת התבאסתי שראס דניאל לא הופיע :) (עוד פאק בהפקה). האמת שהיה מתחם לא רע בכלל. (ואפילו דיי נהנתי מהאבובים בלונה גל) כל הפסטיבל רק בבמת רגאיי הכי נהנתי בזבולון טארבין (שנתנו בראש(שידיי שמחתי לראשות אותך שוב חבוב)) וגם באיאם שעשו לי את היום הראשון שהגעתי בו. ממ אגב, ג'יבלי אני נועה שהביאה לך את המלון בסוף: ) bless נועה נ.ב גם לי יש מזכרת מצורפת|שמאלה|

BullsDuDe

New member
טוב סיקרנתם אותי....

יש דרך לשמוע איפשהו ברשת את טראבין?

MASHNEK69

New member
בקרוב נפרסם מייספייס ובו שירים שיהיה אפשר

לשמוע , רק עניין של זמן (=.

sundhri

New member
צאלים

תקשיבו לי ותקשיבו לי טוב מארגנים וחברים יקרים-אם שנה הבאה הפסטיבל לא יהיה בול אבל בווווווווול באותו גודל-איכות-חוסר מיסחור ויופי, באמת לא תהיה אלטרנטיבה וזה יהיה עצוב. אוהבים אתכם,אל תמכרו את זה! ONE LOVE:)

DuBsYs

New member
רוצים פסטיבל רגאיי איכותי, מחתרתי ולא ממוסחר?

אז יש משהו בסופ"ש הקרוב פרטים אצלנו במייספייס http://www.myspace.com/dubsys

DuBsYs

New member
בבקשה

בפסטיבל בשישי הקרוב תוכלו לראות את: רגאייסטן לוס כפרוס idf ZVULOON DUB SYSTEM ועוד כמה הפתעות בפסטיבל בשישי הקרוב לא תראו אלימות פרסומות מסחור ערסים ומקווים מאוד שגם לא נראה משטרע ומג"ב. המחיר: 60 ש"ח בלבד!!! פרטים נוספים פה: http://www.wein75.com/harashim2007/index.htm

מסכים ומסתייג בהודעה אחת

זהירות! חפירה ענקית לפניך!
וואלה האירגון, אין דרך יפה לומר זאת היה פשוט מחפיר. אני נזהר מאוד שלא לירוק לבאר ששתיתי ממנה אבל מאוד מאוד קשה לי, אבל אני גם לא רוצה להיות יותר מדי פוליטיקלי קורקט במצב דוגמת זה, שאני חושב שצריך להטיח הכל בלי פילטרים. אז כאומן שהוזמן לפסטיבל (ועל כך שלא תעזו לטעות, יש לי אך ורק כבוד והערכה למני, שהיה מנהל התוכן האומנותי בפסטיבל), הגעתי ביום שישי אחרי יום מאוד קשה לפני כן בצבא, עם ציפיות למקום עם הרבה אנרגיות, אנשים שמחפשים משהו טוב והגיעו לפסטיבל כדי למצוא אותו, בקיצור לטוב. כבר בהגעה, עוד לפני כניסתנו (אני, שידן ורוניקו) למתחם עצמו ורק כצופים מהצד, ידעתי בלבי שזה בדיוק הזמן להוריד בציפיות, אבל ממש להוריד לאפס ואם אפשר אז גם מתחת לו. בבמת היום שהייתה ממוקמת במרבד דשא בספוט יפהפה פשוט שהיה הדבר הכי דומה שראיתי בארץ לחופי נגריל בג'מייקה, ומאחוריה התנוסס בגדול כמו שתוכלו לראות בתמונות הדגל של ראסטה ליון, הופיעו להקת מתתיהו, כאשר מולם קבוצת קהל שהכילה פחות אנשים מאלו שעמדו על הבמה. מחפיר כבר אמרתי? הנה אני אומר שוב. המיקום של הבמה, על אף יופיו, הסאונד המעולה שכפל אולי כל הופעה שהייתה לי ומעל הכל ההרכבים שהרכיבו את הליין אפ, היה הבחירה הגרועה ביותר שמארגני הפסטיבל יכלו לעשות, וטעות אסטרטגית נוספת שלהם. אני בתור מנהל פסטיבל, כשאני יודע שיש לי כזה חומר ביד, באופן אישי הייתי משיב לאנשים את הכסף, סוגר את הבאסטה ומפיק את הלקחים לשנה הבאה. אבל זה לא קרה. לא צריך להיות גאון מטורף, או לעבור על הנתונים הסטאטיסטיים כדי להבין שהפסטיבל השנה לא היה הצלחה מסחררת בקופות, וזה בלשון המעטה, די היה בלראות שהמתחם לא בדיוק מקבל צורות של כפות רגליים אם הבנתם את כוונתי. המבנה עצמו גבל בארכיטקטורה שלא מתאימה בעליל לאופיו של הפסטיבל הוותיק בארץ מסוגו, וגם זה בלשון נעימה מאוד. אני סמוך ובטוח שהאומנים המעולים שהופיעו בפסטיבל יספגו ויתגברו את ועל העובדה שלא בא קהל בהמוניו לראות אותם. הבעיה והשאלה שמעניינת אותי מכל היא מה יעשו המארגנים עם כשלי הפסטיבל, ומה תהיה רמתה של הפקת הלקחים לשנה הבאה. מכאן, אפשר רק לעלות, וזו סוג של קרן אור מבחינה מסויימת.... אבל, אני שמח להגיד שקודם כל אני מעדיף בהרבה את כמותם ואיכותם של אותם אנשים שלי יצא לראות בפסטיבל, בשים דגש ענק על הקהל שפקד את במת היום. ישראל, כבר יצא לי להגיד את זה, היא פאקינג כוכב הקופים, יש קהל כל כך מגוון שמושפע מכל כך הרבה דברים, סיגנונות, זרמים. ודווקא זה מה שאני כל כך אוהב במדינה שלנו, מה שגורם לי להרגיש כל כך בבית. זה הכי ייחודי שיכול להיות לנו, ושלא יהיה לכם ולו צל של ספק! אז הכבוד הוא ענק לקהל הישראלי, שיש לו טעם טוב אך לחלקו, הדומיננטי בפסטיבלים שכאלה לצערי, אין את הכלים ו/או הרצון להתעמק במה שהוא שומע, במקרה שלנו זה ברגאיי. וזה אחד הדברים שיותר חורים לי מבחינה זו... כמו כן, הפסטיבל עצמו לא היה כל כך נורא. מצד אחד ים כינרת שפשוט מזמין טבילה ארוכה עד הערב ואחריו (למרות ההתעלמות הנחרצת של מארגני הפסטיבל מן העובדה שהמדובר בחוף רחצה לא מוכרז, דבר שהטריף את דעתי כמה אומץ היה להם אל מול התרחיש, הלא כזה תלוש מן המציאות, שמישהו יטבע בשטח הפסטיבל ועשרות התביעות שהיו מוגשות כנגדם לאחר מכן), ומצד שני הלונה גל, שיש שיגידו שלא קשור ולא מתאים ולא יודע מה. בשבילי זה היה צ'ופר די גדול בהנחה שמשהו כמו קרוב לשנה שהרגל שלי לא דרכה במים חוץ מבמקלחת. הקהל לא היה רב, ובהתאם גם לא דוכני האוכל ההמוניים והמלכלכים בטירוף, והבמות הרבות והמיותרות. היה פסטיבל אינטימי, שכונתי אך ביתי, ואף אחד לא סבל יותר מדי, חוץ ממחום אולי, שכנגד זה דווקא היה מה לעשות כנרמז. אז או קיי, זה לא היה פסטיבל השנה, אך גם לא הגרוע בשנה. אני רוצה להודות מקרב לב לכל מי שהגיע להופעה שלנו, מקווים שנהניתם. אנחנו מאוד נהנינו! שבוע טוב לכולם ואל תבכו, זה לא שלא יהיה להרבה מכם חופש עד לראש השנה או משהו כזה, וגם זה יהיה יום ע"ח המערכת או משהו... אוהב על מלא, גיל.

noynoysh

New member
הופעת בכורה + שנטיפי 2007

איי איי איי כמה נושאים אני דוחפת בהודעה זו =) אז דבר ראשון היי חברים אני נוי בת 17 מנופית (אל תרגישו בורות...זה ישוב ממש קטן ליד חיפה) מסתבר שבתפוז אני לא כל כך חדשה...שנה שעברה נרשמתי לקומונה של שקשורה לבית הספר מילא, לא זכרתי זאת בכלל =) ובפורום זה אני קוראת כבר לא מעט חודשים ונהניתי לצפות מהצד אך, לא עוד! =) מסתבר שהגיע זמני לכתוב (או יותר נכון להעביר תמונות מההופעה של טראבין...מילא זה תכף) עד כאן לעניינים אנוכיים אוקי אז...שנטיפי: סה"כ מאוד נהנתי, אבל אני לא רואה שום קשר בין האטרקציות בפסטיבל לבין ההנאה שלי באתי עם קבוצה מאוד גדולה של חברים שהם בעצם היו הגורם להנאה. כל ההסתלבטות ההזאת עם חברים עושה טוב =) המארגנים קיבלו לידם את המקום אחד המדהימים שקיימים ולא ניצלו אותו בכלל. אני מאז ומעולם ראיתי את הלונה-גל כצ'חצ'חידה מוחלטת, לא הבנתי את הצורך בלונה גל בפסטיבל,,,אהה בעצם, כסף האירגון האסטרטגי הגרוע שלא השקיעו בו כל מחשבה והבידוד של במת היום ללא כל חשיבה איך למשוך לשם קהל! היה נראה שהפסטיבל מתקיים אך ורק למטרת כסף. אבל (גדול מאוד), כמובן ואיך לא היו את ההופעות שפשוט העלו לי חיוך מטורף על הפנים: טראבין היו פשוט מעולים. כמה אנרגיות וכשרון על במה אחת. קאבר מעולה לשיר זוועתי "רוצה בנות". יודעים להקפיץ את הקהל (לא משנה מה הכמות) הופעה ראשונה ונהנתי מכל רגע =) וגם אמרתי את זה לרובכם. big up רציני חברים! זבולון דאב שגם במקרה זה זו הפעם הראשונה שאני שומעת אותם. במת היום לא עשתה איתכם חסד אתם להקה מעולה ואני בטוחה שאת כמות הקהל שהייתה בהופעה אתם לא תיקחו כקנה מידה (כנ"ל לטראבין למרות שנכחו לא מעט בסופו של דבר לא?!)! נתתם הופעה פשוט מדהימה ונהנתי כל כך! אהה ו...אני חושבת שאתם קוראים פה אז אני נוי שהייתה כל ההופעה (איך אפשר לעזוב הופעה כזאת באמצע?!) יצא לי להיות בעוד הופעת בבמת יום של להקות לא מוכרות (לי לפחות) שממש נהנתי בהן. כמו כן הכרתי אנשים טובים כמו גיל שהיה לי ממש ממש כיף להכיר אותך אתה אחלה גבר! =) ועוד חברים מלהקת טראבין. וכמו כן סתם אנשים בפסטיבל! סה"כ פשלות לא היו חסרות...באבילוניה מוחלטת. מקווה שיסיקו מסקנות לגבי שנה הבאה. ההופעות של יום שבת שלא השאירו לי הרבה ברירות והוציאו אותי מהפסטיבל עם חיוך מטורף על הפנים. =) ועכשיו אני מצטרפת תמונות מההופעה של טראבין (כהבטחה לגיל וגם כדי שמי שלא היה יבין מה הפסיד) נוי

למעלה