מה קרה, שטות הפוסט מודרניות
התפוצצה לך בפנים?, כנראה אין לך בקורת עצמית, אבל הלך המחשבה שלך אומר, אין טוב, אין רע, כולם רעים וטובים באותה מידה, כולנו אותו דבר וכו'. מדינה ששולטת על עם אחר 40 שנה - נכפה עלינו ב67' בגלל מלחמה שנכפתה עלינו, נמשך מאחר וההנהגה של אותו עם, עוד מ64' קראה באמנתה להשמדתה של ישראל, הטרור החל כבר ב68', מה חשבת? אחרי הותקפנו בששת הימים, נצחנו, הצלחנו להרוויח שטח (לא כל הגדה היתה מיושבת, שטח רב היה ריק), לשטח יש משמעות היסטורית עמוקה בשבילנו, אז פשוט ניתן אותה כי "זה לא מוסרי", ברור שהשליטה על עם אחר זה רע, זה דבר מקולל שאין לי וויכוח איתך עליו, מצד שני בניגוד אליך אני רואה את התמונה הגדולה. מפציצה מרכזי ערים - שקר גס ביותר, עם היינו עושים את זה אולי היה שקט, נזהרנו, נזהרנו יותר מידי, בחרנו ברוב המקרים רק כדי לא לסכן חיי אזרחים פלשתינים להכנס קרקעית במקום להפגיז עם אלטילריה. כולאת המונים בגטאות - שקר גס ביותר, מי שכולא אותם הם הפלשתינים, הגטאות הם מחנות הפליטים שקיימים רק כדי שיעשה בהם שימוש ציני לצורך ""זכות"" השיבה. מחסומים - אל תיתמם, אתה יודע כמה מטענים/כלי נשק/פעילי טרור נמצאו במחסומים?, הרבה מאד, מצידי זה היה רק אחד, בשביל אותו אחד שיכל לגרום למוות של ישראלים, מצידי שכל שאר האנשים במחסום יטוגנו בשמש. אני דואג לי, לא מנסה להיות או"מניק, לכפות שיוויון על הכל, כל מה שמעניין אותי שמחבל לא יגיע למרכז הארץ, המניעים שלו לא מעניינים אותי, לא מעניין אותי כמה שעות/ימים/חודשים יעמדו אחרים במחסום, ימות העולם, הוא לא יעבור, גם ככה אין 100% הצלחה. כרגיל אתה עושה שימוש מוגזם במושגים לא קשורים, תחילה זה היה "גזענות" עכשיו זה "אפרטהייד", חמאניק או אירני מצוי לא יכל לעשות תעמולת שנאה טוב כמוך. לי לא שתפו את המוח, אני לא מעוות עובדות, אנחנו לא מושלמים, לעיתים עשינו טעויות, לעיתים היינו לא בסדר, מצד שני להשוות אותנו לחוסר צלם אנוש בצד השני זה כמו להשוות את אמא תרזה לד"ר מנגלה.