שניה לא הבנתי משהו

KatyRose

New member
שניה לא הבנתי משהו

אפילו שהחמאס ניצחו בבחירות ברוב קולות, עדיין כמות הפלשתינים שרוצים שמותנו האיטי הוא מועט ורובם הם טובים ונחמדים שרוצים שלום?

הבועה של "יפי הנפש" היא קבועה

זו דרך ההתמודדות שלהם עם המציאות (צריך לעשות על זה מחקר פסיכיאטרי...), את מציאות אפשר לעוות כדי שתתאים אליה, עם כל מיני "הסברים" ו"תירוצים" מופרכים. חוץ מזה החיים הרבה יותר פשוטים כאשר התרופה לכל דבר היא "הכיבוש אשם", "ישראל אשמה", זה נורא פשוט ולא דורש לאמץ את המוח.

shay or eli

New member
הפלסטינים לא טובים ונחמדים

כמו שהישראלים לא טובים ונחמדים. אבל בשני הצדדים יש אנשים שפועלים למען השלום, ואנחנו רוצים שהם יהפכו להיות הרוב.

בולשיט הפוסט מודרניזם על רגל אחת

"כולנו אותו דבר...", "כולם טובים ורעים באותה מידה...", הוכת את עיניין הבועה מעולה
נורא קל להתעלם מהעובדה שכרגע, הרשות מורכבת ברובה מחמאס!, קולט? חמאס!!!, רוב העם הפלשתיני בחר בחירה דמוקרטית ומרצונו החופשי באירגון שלא מכיר בישראל, לא מכיר באף הסכם, במחינתן כיבוש הוא מהירדן ועד לים. מצד שני אצלינו יש שתי המפלגות/התנמועות הגדולות ובכלל רוב העם בעד מדינה פלשתינית עצמאית פשוט אותו דבר, נכון? בצד השני אין אנשים שפועלים למען השלום, הם פועלים למען המטרות הפלשתנאיות הלאומניות במסווה של פעילות שלום, חוץ מזה אותם אנשים הם מיעוט, הם חלשים, הם לא בשלטון, הם לא נחשבים!

shay or eli

New member
ובבחירות הקודמות בישראל

רוב העם בישראל בחר במפלגות שרוצות "להיכנס" בפלסטינים, ובראשן "הליכוד". לא, ההבדל לא גדול. שרון תמיד דיבר על "הסכם ביניים ארוך טווח", וליגלג על הפת"ח שרצו מו"מ על הסכם קבע. אז הנה, מנהיגי החמאס מדברים היום על "הודנא ארוכת טווח". אותו הדבר בדיוק. שלא תבין אותי לא נכון, היחלשות השמאל הפלסטיני כואבת לי. אבל המלחמה לשלום בשני הצדדים עוד לא נגמרה.

KatyRose

New member
הו כן, הרי זה בדיוק אותו הדבר

ההגדרה שלנו ל"להיכנס בפלשתינים" וההגדרה שלהם ב"להיכנס ביהודים" ההגדרה שלנו היא להיכנס במחבלים ולהיות יותר קשוחים כלפי מי שרוצח אותנו ואממ שלהם זה להתפוצץ ולהרוג כמה שיותר תינוקות יהודים לא משנה מי הקורבנות העיקר עוד ועוד דם יהודי אותו דבר. בול.

shay or eli

New member
נכון שאתה מבין

שאדם בצד השני היה כותב בדיוק את אותו דבר, רק הפוך? ונכון שאתה גם יודע שאלפי אזרחים פלסטינים לא חמושים ולא מעורבים בלחימה נהרגו במהלך האינתיפאדה האחרונה? אז למה לדבר שטויות?

מסיבה אחת בלבד

הטרוריסטים יורים מתוך מרכזי אוכלוסיה הטרוריסטים מתחבאים בתוך מרכזי אוכלוסיה ומנצלים אותה בתור מגן אנושי הטרוריסטים בונים מחרטות/מעבדות נפץ/עמדות תצפית/מחסני נשק בתוך מרכזי אוכלוסיה. ילדים פלשתינים רצים בין הרגליים של טרוריסטים בזמן ירי (ראיתי ולא האמנתי במו עיני שלי!). מיעוט קטן מאד מאד נהרג כתוצאה מטעויות. עכשיו אתה גם משווה לי בין נרצחים יהודים בקנינים כתוצאה ממתאבדים לאזרחים פלשתינים הרוגים?, אתה לא מתבייש??!!

KatyRose

New member
דבר ראשון אני בת,

דבר שני לא. לא נכון. ונכון שנהרגו פלשתינים לא מעורבים. אבל הם נהרגו בט-ע-ו-ת. אף אחד לא לבדש בכוונה חגורת נפץ והלך לטבוח בכמה שיותר ילדים

KatyRose

New member
בטח, הרי המטרה שלנו היא להשמיד

כמה שיותר פלשתינים, רצוי להתפוצץ עם מסמרים על תינוקות וילדים ולירות מטווח אפס בכמה שיותר קשישים, וגם לנסות אפילו לעלות על אוטובוסים שמובילים לבתי חולים כדי להרוג כמה שיותר אנשים חולים... כן?

shay or eli

New member
לא.

זה כמו שזה לא המטרה של מע"צ להרוג אנשים בתאונות דרכים, אבל הם מנהלים מדיניות הזנחה שמאפשרת את זה, כי לא איכפת להם. ככה גם לגבי ממשלת ישראל וצה"ל לגבי הרג ילדים פלסטינים.

אם לא היה אכפת לנו כבר מזמן היינו

מוחקים שכונות שלמות, משתמשים בציוד הכי זול מיושן והכי לא מדוייק, לא שולחים כוחות קרקע וישר הולכים רק על הפצצות מהאוויר ואלטילריה כבדה, לא היינו שוקלים מליון פעם כל יציאה למבצע או חיסול... אם לא היה לנו אכפת הרבה שכול מאמהות שלנו היה נחסך! בניגוד אליך לי אכפת מאמהות שלנו יותר מאמהות פלשתיניות או כל אימהות אחרות בעולם, מה לעשות, כזה אני.

Lilac Wine

New member
איש חיל

מה עם הצד השני? הם לא רצחו פה מיליוני אנשים חפים מפשע? איפה אתה חי? הם בסדר,אנחנו לא.

shay or eli

New member
לא קראת מה שכתבתי?

"הפלסטינים לא טובים ונחמדים כמו שהישראלים לא טובים ונחמדים"

והנאצים לא טובים ונחמדים כמו כוחות

הברית. הרוצחים לא טובים ונחמדים כמו השוטרים. החיילים לא טובים ונכמדים כמו אירגוני הטרור... אין טוב ואין רע, כולם אותו דבר, בולשיט הפוסט מודרניות על רגל אחת, בגלל הגישה הזאת עלו ויעלו משטרים אפלים, פאשסטים ורודניים, ורציחת אזרחים שיטטית הופכת ללגיטימית, בעצם הגישה הזאת היא אובדן צלם אנוש.

shay or eli

New member
אוייש, קאט דה בולשיט.

מדינה ששולטת על עם אחר במשך ארבעים שנה, מפציצה מרכזי ערים מאוכלסים, כולאת המונים בגטאות מאחורי חומת האפרטהייד והורגת מאות ילדים - זה לא שא תמים. אני מבין ששטפו לך את המח במשך שנים עם כמה אנחנו הטובים והם הרעים. אבל ברגע שמפסיקים להסתכל על המציאות בצורה דיכוטומית, מתחילים לראות אמת.

מה קרה, שטות הפוסט מודרניות

התפוצצה לך בפנים?, כנראה אין לך בקורת עצמית, אבל הלך המחשבה שלך אומר, אין טוב, אין רע, כולם רעים וטובים באותה מידה, כולנו אותו דבר וכו'. מדינה ששולטת על עם אחר 40 שנה - נכפה עלינו ב67' בגלל מלחמה שנכפתה עלינו, נמשך מאחר וההנהגה של אותו עם, עוד מ64' קראה באמנתה להשמדתה של ישראל, הטרור החל כבר ב68', מה חשבת? אחרי הותקפנו בששת הימים, נצחנו, הצלחנו להרוויח שטח (לא כל הגדה היתה מיושבת, שטח רב היה ריק), לשטח יש משמעות היסטורית עמוקה בשבילנו, אז פשוט ניתן אותה כי "זה לא מוסרי", ברור שהשליטה על עם אחר זה רע, זה דבר מקולל שאין לי וויכוח איתך עליו, מצד שני בניגוד אליך אני רואה את התמונה הגדולה. מפציצה מרכזי ערים - שקר גס ביותר, עם היינו עושים את זה אולי היה שקט, נזהרנו, נזהרנו יותר מידי, בחרנו ברוב המקרים רק כדי לא לסכן חיי אזרחים פלשתינים להכנס קרקעית במקום להפגיז עם אלטילריה. כולאת המונים בגטאות - שקר גס ביותר, מי שכולא אותם הם הפלשתינים, הגטאות הם מחנות הפליטים שקיימים רק כדי שיעשה בהם שימוש ציני לצורך ""זכות"" השיבה. מחסומים - אל תיתמם, אתה יודע כמה מטענים/כלי נשק/פעילי טרור נמצאו במחסומים?, הרבה מאד, מצידי זה היה רק אחד, בשביל אותו אחד שיכל לגרום למוות של ישראלים, מצידי שכל שאר האנשים במחסום יטוגנו בשמש. אני דואג לי, לא מנסה להיות או"מניק, לכפות שיוויון על הכל, כל מה שמעניין אותי שמחבל לא יגיע למרכז הארץ, המניעים שלו לא מעניינים אותי, לא מעניין אותי כמה שעות/ימים/חודשים יעמדו אחרים במחסום, ימות העולם, הוא לא יעבור, גם ככה אין 100% הצלחה. כרגיל אתה עושה שימוש מוגזם במושגים לא קשורים, תחילה זה היה "גזענות" עכשיו זה "אפרטהייד", חמאניק או אירני מצוי לא יכל לעשות תעמולת שנאה טוב כמוך. לי לא שתפו את המוח, אני לא מעוות עובדות, אנחנו לא מושלמים, לעיתים עשינו טעויות, לעיתים היינו לא בסדר, מצד שני להשוות אותנו לחוסר צלם אנוש בצד השני זה כמו להשוות את אמא תרזה לד"ר מנגלה.

lithium1914

New member
אל תגיד שאתה לא מעוות עובדות...

למשל: "אחרי [ש]הותקפנו בששת הימים" (איפה ישראל הותקפה? במצרי טיראן או בקאהיר? ישראל פתחה במלחמת 67. אם הסיבות לכך היו מוצדקות, או לא, אפשר להתווכח, מה שבטוח, ישראל התקיפה ראשונה.) או "כולאת המונים בגטאות - שקר גס ביותר, מי שכולא אותם הם הפלשתינים, הגטאות הם מחנות הפליטים שקיימים רק כדי שיעשה בהם שימוש ציני לצורך ""זכות"" השיבה" (פרק 17 בסדרת "הפלשתינים דופקים את עצמם כדי להיראות מסכנים ולדפוק את ישראל". מי שמדבר על הזיות...)

למעלה