שניה לא הבנתי משהו

5 וחצי שנים, אירועים יומיומיים..

אבל לך לא נראה, נו שויין... מה קרה, זה פוגע לך בדימוי של חייל צה"ל כרוצח?

הפוך, המחבלים יורים ולכן צה"ל נכנס

לפני ספטמבר 2000 כל הערים הפלשתיניות היו ריקות מצבא, האנטיפאדה התחילה ורק אז נכנסנו. בקשר לזה שהם רצים בין הרגלים של המחבלים בזמן ירי, משחקים רולטה, כמה הלא הגיוני שזה נשמע, אני כחייל בסדיר ראיתי את זה במו עיניי, מרחק 300 מטר בטול כרם, כמעט ירו בי בגלל זה ( בגלל שהיו ילדים לא יכולנו לירות, המחבלים נצלו את זה ופיספסו אותי בסנטימטרים, אלה לא שטיות במיץ, פשוט אין לך מושג, כל התפיסה שלך מוטעית, אנחנו נזהרים יותר מידי!, בגלל ההומניות ותקשורת בדוחפת ת'אף שלה כמעט פגעו בי!!! מה זה "אין סיבה שיעשה את זה", מאיפה לך? על פי ההגיון שלך?, אתה לא אותו ילד ההגיון שלו שונה משלך, אני לא יודע אם חבריו נהרגו או לא, אם ראה או לא, אני יודע שהם רצים ברחובות כמו מטורפים באמצע קרב יריות בין מחבלים לחיילים, אז כן, יש סיכוי זהם יפגעו, הלחימה לא תפסיק בגלל אין קטן וטיפש, זה לא מטווח שמשהו נכנס צועקים "חדל אש", כן מי שנכנס לקו האש חוטף כדור, אין חוכמות. חיילים לא מקלים עין, לא הצבא, חיילים לא יורים בכוונה בילדים והשמצה כזו כמוהה כהפרטוקולים של זקני ציון. אני לא אומר שהילדים הורגים את עצמם בכוונה, לא כתבתי את זה, אז אל תשים לי מילים בפה, אני אומר שהילדים נהרגים בהרבה מיקרים מחוקי המשחק של טרור ולחימת גרילה עירונית בשכונות הצפופות בעולם, חוקים שנכפו על ידי המחבלים, גם לילדים יש אשמה, לא מספיק שהמחבלים מסכנים את חייהם, הם מוספים על כך, לפחות הגדולים שבהם, בעזרה פעילה למחבלים, הצטרפות למעגל ה"גברים", ה"לוחמים", ה"שאהידים".

אין שום דימיון ושום מקום להשוואה

ביננו לבינם, להשוות ביינו זה כמו להגיד שאדם שהרג תוך הגנה עצמית שווה לנאצי שאירגן הרג המוני בתאי גזים, שום דימיון. בבחירות הקודמות גם הליכוד ברשות שרון ובכלל רוב העם בחר במפלגות שמכירות בפלשתינים, בעג מוויתורים קשים ובמדינה פלשתינית בפועל, החמאס הוא לא הליכוד, אפילו כהנא הם יפי נפש לידו. ההשוואות הללו שיקיות ומבזות הן את העובדות והן את האינטלגנציה, אין שיוויון ומעולם לא היה, חיות אדם כמו החמאס ודומיו היו רק בגרמניה הנאצית, הן ברמת העיקרון והן ברמת המעש והטירוף, אולי אתה מנסה להיות אובייקטיבי, לראות דברים מהצד, אין כזה דבר, תבחר, אי בחירה זה הצד שלהם, תמיכה בטרור דה פקטו, זה שחור או לבן. השמאל הפלשתיני הוא מיעוט עלוב וקטן, גם הוא לא ממש שמאל - הוא לא וויתר על זכות השיבה שהיא השמדת ישראל בפועל, אותו שמאל לא נכנס בחמאס בכל הכוח כלומר שיתף איתו פעולה, איזה מין שמאל זה, אם הצהרות פייסניות אפשר לנגב ת'ישבן. הודנא זה כלום, זו הפסקת לחימה לצורך התחמשות, לא דומה בכלל, לשום דבר שלנו, אנחנו שונים לחלוטין, כתצא מהבועה שלך אולי תבין, אותה הודנא באה ללא הכרה מלאה פומבית וללא סייג במדינת ישראל, ללא פירוק תשתיות הטרור, ללא וויתור על רעיון "פלשתין הגדולה", אלא רק לאחר שאנחנו נפנע רבע מיליון איש מבתיהם נוותר על הר הבית ונשכים לזכות השיבה כלומר השמדת ישראל בפועל.

אפשר להתחיל להשוות רק אם

הכנסת היתה מורכבת מ70 מנדטים לברוך מרזל, זה קרה? לא, סימן שאין מקום להשוות.

orvegan

New member
כן

אירגון החמאס לא רוצה במותנו האיטי.. הוא ארגון קיצוני (זה מה שלפחות ישראל רואה) אבל כן אירגון החמאס רוצה שלום איתנו נכון שהוא לא יסכים לדבר עד שלא נצא להם מהגרון (שטחים) אבל לדבר הוא מסכים הוא מסכים להודנה של כמה שנים שנרצה.....

למעלה