שנינו ביחד וכל אחד לחוד

oehhe

New member
שנינו ביחד וכל אחד לחוד

שם נוסף, על מעמדות בפורום. את דיירי ואורחי הפורום הזה כמו את כל באי הפורומים ניתן למיין לפי כל מיני צורות מיון. להלן כמה צורות אפשריות: נשואים זה לזו – רק חיים יחדיו דרים בכפיפה אחת – מתגוררים בנפרד בעלי ילדים משותפים – ללא ילדים משותפים נשואים פרק ב' ג' ד' – נשואים לראשונה ועוד ועוד. על כל צורות המיון הללו אין אני רוצה לכתוב הפעם. יש צורת מיון אחת שבה אני שייך למיעוט. אחד מבני הזוג נוכח בפורום – שני בני הזוג כותבים וקוראים נדמה לי שבפורום שלנו יש שלושה זוגות שבאופן מוצהר נוכחים שני בני הזוג באופן קבוע בפורום. בהחלט לא מחמיא לי להודות, אך ברי לכל שהייתי כותב אחרת לו לא ידעתי שכל שאכתוב יקרא ע"י זוגתי האהובה. לא מחמיא, אך כל כך הגיוני. שערו בנפשכם, אתם, אותם כותבים עלומי שם, אשר מקטרים לא רק על האקסים המרושעים שלהם, כי אם גם על בני זוגם אשר אינם מבינים אותם ובעיקר על ילדיהם של בני זוגם. ידמה נא בכנות עצמית, כל כותב, איך היה כותב לו הוסרה אלמוניותו ובן זוגו היה קורא באופן שוטף את הגיגיו. אצלנו, טפו טפו, חמסה, מלח מים (מי באבא סאלי) הכל בסדר, אנחנו חיים בזוגיות מופלאה, לנו אין בעיות, אנחנו שומרים על כנות הדדית מירבית, אפילו יותר ממירבית, אפילו מקסימלית. אנחנו זוג מהשמים, כולכם תקנאו. ובכל זאת, זה לא שאני מסתיר מאהובתי את לבטי, זה לא שאני מתכחש לחוסר שביעות רצוני מהתנהגות בנותיה מפעם לפעם, אבל... זה לא אותו דבר. לפעמים אני מפנטז (כן כן, מיחקו את החיוך האוילי), אני מדמיין לי מה ואיך הייתי כותב לו לא הייתי מגלה לרולן אהובתי על דבר קיומו של הפורום הזה (כן, הקרדיט שייך לי במקרה זה). אופס... אפילו את ההודעה הזאת היא תקרא... אנחנו חיים כמו זוג יונים, כל פעם אחד אחר עף דרך החלון. Oehhe נדמה לי שהפעם תורי לעוף.

אוהי השאלה מתבקשת ...

איך באמת היית משתף, האם באמת אתה מרגיש פתוח וחופשי לומר לנו את כל הלבטים והרגשות? האם אתה לבין עצמך מרגיש בפספוס על חוסר הפרטיות והמרחב? אני למען האמת לא יודעת איך ההרגשה ששני בני הזוג כותבים יחד בפורום אני יודעת איך אני ובן זוגי מתנהגים בתוך חברה שמעלים נושאים על הא ועל דה ואני מאוד מאוד רוצה וזה אני כאן אשתף אותך שגם בין זוגי יצטרף ויכתוב בפורום אך כפי שאתה מבין המצב קצת מביך אני עושה את כל מאמציי להתקרב, לרכך, להכין מצע נקי וחדש לקראת הגעתו של המושלם וללא הצלחה והשאלה הנשאלת האם כדאי לדעתך? אילנה באהבה ובהתבוננות מגיעים לשלימות

*יערית

New member
אילנה..

חושבת שאין את צריכה להכין מצע עבורו, את מכינה מצע עבורך,כל אחד מנתב את דרכו בין השורות ובין התגובות...ממה החשש בדיוק? לא הבטיחו לנו גן של שושנים,ולא הבטיחו לנו שחייבים להתחבר עם כל העולם ואחותו...זוהי במה מהסוג השלישי
לדעתי כדאי שיצטרף לשורותינו,אולי נוכל ללמוד מניסיונו

יערית תודה על הזמנתך../images/Emo140.gif

המושלם מודה ומעודכן בכל הנושאים היפים ופחות נעימים אך אני מחכה שירגעו מילות הטפילים למיניהם לא רוצה שיקבל קבלת פנים עם
אך תהיה לך הזדמנות לפגוש בו במסיבה ביום שישי את יודעת מה, אהבתי נתת לי את האוקיי אדאג שהיום יכנס, האעשה הכל שיתפנה ושיכיר גם אותכם אילנה ושוב

קורין1

New member
איזו מסיבה ביום שישי?

ואיך זה שאני לא מעודכנת? אני גם רוצה לבוא... מי נותן אינפורמציה? באהבה

קורין1

New member
אההה...ומה עם המפגש שצריך....

להתקיים בשבת אם אני לא טועה? באהבה

rolan

New member
אל תעוף, חכה רגע

גם לי יש מה לומר על הנושא... גן, גם אני מרגישה בדיוק כמוך, אנחנו אכן מדברים על הכל, גם על הדברים הקשים ביותר, כשהם עולים או שאנחנו מעלים בינינו, אפילו יותר מאשר כאן בפורום. יש כל מיני דרכים לפתרון, גם שוחחנו עליהם לא פעם. אפשרות אחת, לדבר על הנושא קודם בין בני הזוג, לדון בו ולהגיע להסכמה. אפשרות שניה, לאחר שכבר מוצתה הראשונה, אם אין הסכמה, להביא את הנושא לדיון בפורום, כשבן הזוג השני לא מתערב ולא קורא. בעיני האפשרות השניה היא טכנית בלבד, אני יודעת, שבעצמי לא אוכל ליישמה... אך זו אפשרות... כן, יש בעיתיות מסוימת בכך שלא ניתן להוציא כעסים כמו שאחרים יכולים להרשות לעצמם. אך איתך אוהי, אין לי כאלה וגם אם וכשיש אני מרגישה כל כך בנוח איתך שיכולה לומר לך (כמעט) הכל ולפתור איתך את העניין - לטוב או לפחות טוב... מסקנה?.... אין, ממשיכים ככה, מקטרים וחוזר חלילה...

תשובתי היא שהייתי כותבת בדיוק אותו

הדבר. הוא יודע על קיומו של פורום זה. הוא יודע כי אני משתתפת בו, הוא יודע מה הכינויי שלי, הוא קרא את הודעתי "בעיה ב-3 חלקים" וחלק מן התגובות, הפורום אף נמצא אצלו במועדפים (לא רק הפורום הזה, כל הפורומים בהם אני משתתפת) ואני גם גולשת לעיתים רבות מולו כפי שהייתי גולשת נניח כשאני לבד.

rolan

New member
האם היית חושבת אותו הדבר

אם אביך או אמך היו נכנסים לכאן? האם היית מצליחה לכתוב לנו באותה החופשיות?... נדמה לי, פרי, שהתשובה כל כך די ברורה, היה לך קשה יותר להרגיש חופשיה ועל כך ניסה אוהי להסביר... כמובן, שטוב כאשר שניים משתתפים ומצליחים לחלוק עם האחרים, מצוקות ברמה כזאת, שתאפשר להם ללבן גם לבד ובאנטימיות את שעל ליבם!

אני חושבת שבנוגע לבעיות עם בן הזוג

לכתוב כאן היה לי יותר קשה אך אינני בטוחה כי הייתי נמנעת מכך. כל השאר עבורי היה נשאר אותו דבר. אני מאוד גלויה ברגשותי ובמה שעובר עלי.

סול11

New member
כן

אומנם לא אותי שאלת את שאלת מליון הדולר.אב אם? אבל יש לי תשובה דומה,בתי גולשת גם בפורום זה[לא משתתפת]יודעת את שמי ואפילו מפרגנת.

rolan

New member
סול, באמת../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

תביא אותה לפה רוצה לשמוע אותה בטוח מקסימה שתספר לנו קצת...

רולן

עוד לפני שסול הגיע לכאן קפצתי מדי פעם, אפילו כתבתי פעם או פעמיים (מי את חושבת הלשין לו על הפורום?
) ואני? איני משתתפת כיוון שכרגע עודני בדרך... אמנם חלק ממשפחה מורכבת אך שואפת להקים אחת כזאת משלי אמנם בדגם קצת שונה מהמוכר (רגע שמה
שיעריתוש לא תבוא אלי)

ניצת אל לך לדאוג מיעריתוש

אבא סול בסביבה שומר מכל משמר,וחוץ מזה עד כמה שהספקתי להכיר את יערית ,היא ממש לא מסוכנת..............היא מלאה באהבה ובחום

*יערית

New member
../images/Emo25.gif

אחחחחח איזה שרשורים היו לנו פעם על...... זוגיות טוב ביחד?או טוב גם לחוד?
אחחחחח להתרפק עליהם בגעגועים.......
{יערית שלמדה לכבד גירסאות שונות של זוגיות ואהבה אחת}

maof

New member
ברוכה הבאה ניצת../images/Emo140.gif

למה לא תשבי עימנו קצת
דברים שרואים מכאן לא רואים משם
מעוף

למעלה