שנינו ביחד וכל אחד לחוד

סול11

New member
היי לאן נעלמו כולם

הצלחתי להגיע למחשב.אבל דומני שאני כאן לבד.כמעט שעתיים של יובש.די נמאס מקפה וסיגריות. השמיעו קול. שלכם

סול11

New member
היי יערית

לנסיכה. על מנת שתעבור לשפת בני אנוש נו עזר?

*יערית

New member
../images/Emo12.gif../images/Emo13.gif

קווא קוואיווית קוואוואובאנגה, קוואביקי... {יערית המומה מהניסיון המחמיא של
בשפת הקוואקית}

blonda3

New member
לרולן-באופן אישי../images/Emo22.gif../images/Emo11.gif

לא הייתי רוצה שיקראו אותי פה לא הילדים שלי, לא הגרוש שלי, לא אשתו המורכבת, לא ההורים שלי ולא אף אחד מהמכירים אותי שלא כותב פה בפורום. אני מודה שאני לפעמים שוקלת מילים...מתוך מחשבה שאולי מי מהם קורא פה בשקט. בפורום אחר שאני כותבת האבא של הבת הקטנה שלי קורא אותי כל הזמן ומציק לי.כבר קרה שנאלצתי לפנות להנהלה ולבקש עזרה. קרה לי בעבר שדווקא בזמן שניסיתי למוסס את הקיפאון בקשר שלי עם הגרוש, היה נושא שהועלה בפורום שהזכיר לי ימים קשים וכתבתי על דברים רעים שהוא עשה לי....ואז הרגשתי חצויה ואולי קצת צבועה....אבל-את האמת ואת מה שעברתי אני לא יכולה למחוק, לא את הפגיעה לא את הכאב ולא את התוצאות. אז כתבתי....וקיוויתי שהוא לא קורא פה.

קורין1

New member
היי אוהי, אתמול הגבתי ורק.....

אחר שניסיתי לשלוח גילתי שבן שלי סגר את המחשב בחדר השני(רשת) אז ככה, אך אני הייתי כותבת אם הייתי יודעת שבן זוגי קורא את הדברים, אני חושבת שלא הייתי משנה דברים בני לבין זוגי יש המון פתיחות אנחנו מדברים על הכל, כואב שמח, עצוב, מפריע, החלטנו ביננו שאנחנו לא שומרים בבטן כולם, אם משהו מפריע מדברים על זה באותו רגע (אם זה הזמן המתאים כמובן) אני משתפת אותו בכל והוא כמוני, אם היה קורא את הפורום לא הייתי משנה דבר באהבה

maof

New member
וזאת היא תגובתי ../images/Emo6.gif

אחרי האוכל כמובן....
ממש אין לי בעיה שיקראו אותי..... אילו דברים שאני מאמין בהם....... וזה הדרך בה אני מביט ורואה את חיי..... מוכן ללמוד....מוכן להקשיב..... אבל את דעותי אני אומר נכון שלאנשים מסוימים מפריע האמת יש להם בעיה עם דברי...... הם חושבים ומאמינים "שהעולם זה במה" ואנחנו "השחקנים הראשים"....ולכן אנחנו צריכים להיסתתר מאחורי מסכות ולשחק את המישחק שמצפים מאיתנו..... ואני אומר...ההפך הוא הנכון אולי עם היא תיקרא...היא גם תיהייה מוכנה לראות שיש גם אמת שונה...משלה !! עד כאן החלק שלי
ומכאן ידבר כבודו
מעוף

סול11

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo79.gif../images/Emo79.gifשומע את הצליל?

סול11

New member
אוהי היקר

אומר לך כך.ואתחיל מהאמצע.לא מקנא,נהפוך הוא מפרגן.החיוך בריא למה למוחקו. עם כל הכנות,וגם ללא השתתפותה הפעילה של רעייתי בפורום זה.והשיתוף המלא שלנו האחד בדעותיו,והגיגיו של השני, וידיעתנו את השמות בהם היא ואני משתמשים.חושבני שלכל אחד ואחת מאיתנו חשוב שתהייה פינה קטנה של לבד,בה נוכל לקטר ו/או לשבח את בן הזוג או הילדים שלנו/הם.לחשוב בקול רם ללא קבלת מענה מידי מצד בן/ת הזוג.גם אני דשתי עם עצמי ועם רעייתי בסוגיה זו, ומתוך ניסיון מצטבר אלו מסקנותי.עצם ההרגשה[למרות שמדי פעם קוראים אנו את דברי השני בפורומים השונים וגם משתפים האחד את השני במה שקורה בפורום בוכל אחד מאיתנו כותב]שיש לנו פינה קטנה של לבד רק מועילה.וזו משמעות המעוף כל אחד בתורו. רק עכשיו אקרא מה כתבו השאר עם הייתי עושה זאת קודם יתכן ודעתי הייתה משוחדת. מסור לרולן לעיין במסרים.

למעלה