שנינו ביחד וכל אחד לחוד

היי לבת של סולו../images/Emo140.gif

כיף לנו שיש לנו משתתף חביב כאביך. עוטף בחום מחזק ברוך מעודד בכוחמה וכותב אימרות כנף ושירה....

וואו ניצת איזה כיף לך

עכשיו את לא חייבת לרחף,בואי שבי איתנו

rolan

New member
יוווו הוווו קולולולו

ניצת, הבת של סול היקר יווווווו יופי עכשיו את שלנו, זהו... זוכרת שכתבתי לך ממש בהתחלת הניהול שלי כאן רק לא ממש קרה משהו... יופי שמחתי לשמוע

נו ב'מת רולן

צריך לתת קצת פרטיות לאבא
קופצת אליכם מידי פעם קוראת אתכם לעיתים אבל אני עוד בקטע של
ו
(באמת מישו יודע למה אף אחת מהן לא הפכה לנסיך
?) בכולופן אם תצטרכו אותי אני בשכונה
יום טוב אנשים

*יערית

New member
עבורי..../images/Emo20.gif

זו חוויה..לקרוא את הדברים שהוא כותב {ויש לו כמה וכמה פורומים שהוא שותף} וכך גם עבורו..הוא פותח כרטיס אישי שלי וקורא את שכתבתי...יש מיקרים שבהם אנחנו מדברים הרבה לפני שנכתבת כאן דילמה או החלטות או טענות ומענות, ויש פעמים...שכותבים מהשרוול,אין הרבה הפתעות לכאן או לשם,הכל אצלינו גלוי ,מאוד כנים ואף מפרגנים לכתיבה... גם את האקס ניסיתי לשלב באחד מן הפורומים רציתי שיקרא את מה שאני כותבת{והיו פעמים שהתלוננתי וכעסתי}רציתי שיקרא את המילים אולי זה יעביר לו את המסר טוב יותר ..כי לפעמים התיקשורת לקויה בחסר, אבל...לא מעניין אותו כ"כ...אז אין לי בעיה עם הדברים שאני כותבת...החבר הטוב ביותר שלי הוא בן זוגי...ומתוקף המעמד הוא יודע ה-כל עלי ועל תחושותיי. לי אישית זה עושה טוב שהוא שותף פעיל כאן, קודם כל עבורו..אחר כך עבורינו

rolan

New member
ועכשיו...

תוך כדי קריאת תגובתך אני חושבת, שהפורום יכול אפילו לשמש מקום, בו מבטאים גם דברים שאינם ממש פתורים (זה קורה), ודרך ההתבטאות והכתיבה, יכול בן הזוג להתחבר שוב בדרך אחרת... גם זה אפשרי...

בונוסית

New member
תחושת השחרור והחופש...

יש לי בן זוג נפלא. הקשר מצויין ואנחנו מדברים על הכול. אבל כשאני חושבת על מה שהוא עבר איתי בהתחלה, אני לא יודעת איך הוא סבל אותי. כול הביקורת שהייתה לי. הוא ספג וספג. זהב האדם שאיתי - ז ה ב !!! היום אני יודעת שמילה היא כמו רעל. שיש דברים שהורה פשוט לא יכול לשמוע על הילדים שלו. היום אני יחשוב פעמים וידבר איתו רק אחרי שנרגעתי ובגירסה המצונזרת או העדינה יותר. למה להכאיב לו סתם? אז איפו אני אתפרק? מזל שאתם פו
ממליצה לכול הזוגות להכנס לפעמים בשמות בדויים. להרגיש את השחרור והחופש

yaeli4

New member
מאוד מסכימה עם בונוסית למרות ש...

בעלי יודע כמובן על הפורום ושאני כותבת דברים גם לא כל כך נפלאים... על ילדיו, אבל הוא לא ראה מעולם את ההודעות. אלא אם כן הוא עושה את זה מאחורי הגב שלי במחשב שלו במשרד... אבל אני עדיין מעדיפה את זה ככה, כי בכל זאת אם הוא היה שותף פעיל, הייתי יותר מאופקת ומנומסת ולפעמים לא בא לי. לפעמים אני כל כך כועסת וחייבת לפרוק את התחושות האלה בצורה פחות מצונזרת, מאשר אם הוא היה רואה. אז עדיף לי שזה ככה ושוב, עדיין, הוא יודע על הכתיבה ועל הפורום.

oehhe

New member
אינקוגניטו

כניסה בשם בדוי אינה רצינית, אין שום סיכוי שאחד מחברי הפורום אשר כותבים קבוע, יכתוב על בעיה רצינית בעילום שמו, מבלי שבן זוגו (בהנחה כמובן שהאינטיליגנציה שלו ממוצע +)יזהה אותו מיד? oehhe ממוצע מינוס

בונוסית

New member
שלום לך אוהי, גם אתה כאן?

אתה תמיד יכול להכנס בשם בדוי כמו אחד האורחים פורחים שלנו. מי יודע אולי כבר עשית זו ואכשו אתה מטשטש עקבות?

יוו יצאתי מבולבלת אז מה כדאי../images/Emo35.gif

האמת יש לי בעיה אחת וזה הכל לא הפתיחות ולא הסודות ממילא אני אדם שלא מחזיק בבטן שום דבר הוא מכיר כבר את כל דעותיי
את כל שגעונותיי,
את כל מעלותיי
אבל אבל יש לנו רק מודם אחד בבית אז מה יהיה...
נו הכי הרבה נשב יחד על
ונתכתב עוד בילוי משותף אילנה באהבה ובהתבוננות מגיעים לשלימות

maof

New member
שלום איש...שלום נשים........

כן אני מסכים עם דעת הרוב זה נחמד.........להיתקשקש..להחליף דעות ורעיונות כל אחד כותב את דעותיו וראית עולמו...... כלפי אנשים ...שלמעשה הם זרים ואם זה יש דברים שדרכם החוצה לקהל הרחב סגורה
יש דברים שאחנו חלוקים עליהם מה כן לרשום ..ומה לא.... עד כמה מותר...או אפשר להחשף ...ולספר אם הדברים נכתבים בצורה מיתחשבת בבו/ת הזוג בסך הכל זה נחמד
מעוף

אצלי הכל פתוח

מכל כיוון קוראים אותי,ואין בליבי חשש לחשוף הכל. חבל שבן זוגי לא מוצא כאן בית,אך יש כאלה שביתם הוא מבצרם,ומבצרם הוא עולמם הפרטי והאישי אשר מוקף חומות ואפילו חלון קטן אין בו ...

rolan

New member
בהקשר לזה חשבתי גם

שיכול להיות מביך ואפילו מאוד, אם מישהו מאיתנו יגלה יום אחד, שהאקס שלו כותב כאן... או זוגתו של האקס... חשבתם על זה
מה עושים אז
עומדים מנגד ונותנים להם להטיח האחד בשניה
מתערבים ומייעצים
או נוקטים עמדה
מביך לאללה... האמת? לא יודעת מה הייתי עושה אז, אם זה היה האקס שלי או של בן זוגי, או של מישהו מחברי הפורום....

rolan

New member
הלו |רמקול מה קורה כאן ../images/Emo35.gif

המסך קפא?... לא מתעדכן אצלי?... נרדמתם?... איפה אתם היום?... או אולי נחים מיום האתמול?....

*יערית

New member
באתי להפשיר../images/Emo42.gif../images/Emo42.gif

פותחת תריסים בשעת צהריים אלו..אבל ממש מעט{שונאת את האור של הצהריים} אישית לי...אין בעיה שהאקס ואחותו {שאין לו} ובת דודתו יקראו!כל מה שיש לי לומר כבר אמרתי בפניו..כל מה שהוא יקרא... הוא רק יבין עד כמה אני במקום אחר{הוא כבר מבין} ולגבי האקסית של הבן זוג.... פה אני משאירה לו את זכות התגובה

maof

New member
לאט ...לאט עם התריסים....

לא כל כך גבוה...... את מפריעה את מנוחת השכנים.... בגלל הרעש
תגובה עוד תבוא......
פשוט מאוד הרעב מדבר עכשיו....ועל בטן מקרקרת אין אפשרות לעשות כלום
בתאבון ....לכל מי שמיתכוון לאכול צהרים מעוף

*יערית

New member
למה ללכת בעקיפין../images/Emo35.gif../images/Emo6.gif../images/Emo3.gif

כשאפשר לשאול אותי ישירות: יערית האם אכלת כבר צהריים? כן מר מעוף..אכלתי נשמה טהורה שלי, אכלתי את הדג,אכלתי את הבגטים הקטנים עם סלומון,כוס לימונענע לידי, סיגרייה..וחושבת על איך להשתגע אחר הצהריים עם המלאכים, ההפתעה שאמא אוספת אותם ולא ביבי סיטר תעלה לי ביוקר
ואתה?האם אתה אכלת? ואת היתר ל
כמובן זה לא פורום פרטי כפי שזכור לי

למעלה