שניצל

SupermanZW

Well-known member
איזה שניצל מועדף עליכם?
שניצל עוף (מילנסה)
שניצל בקר (וינאי)
שניצל הולשטיין (עוף + חביתת עין רכה מעל השניצל, נהוג לגרום לחלמון להימרח על השניצל)
שניצל בווארי (בקר עם רוטב חום)
שניצל בואנוס איירס (עוף ממולא פרמזן)
שניצל ברלינאי (חזיר עם רוטב פטריות)
שניצל יוסטון (בקר מצופה במוצרלה)
אחר (פרטו)
 

חורזת באהבה

Well-known member
מנהל
איזה שניצל מועדף עליכם?
שניצל עוף (מילנסה)
שניצל בקר (וינאי)
שניצל הולשטיין (עוף + חביתת עין רכה מעל השניצל, נהוג לגרום לחלמון להימרח על השניצל)
שניצל בווארי (בקר עם רוטב חום)
שניצל בואנוס איירס (עוף ממולא פרמזן)
שניצל ברלינאי (חזיר עם רוטב פטריות)
שניצל יוסטון (בקר מצופה במוצרלה)
אחר (פרטו)​
שניצל, מפילה עוף.
 

Harrington

Well-known member
מנהל
איזה שניצל מועדף עליכם?
שניצל עוף (מילנסה)
שניצל בקר (וינאי)
שניצל הולשטיין (עוף + חביתת עין רכה מעל השניצל, נהוג לגרום לחלמון להימרח על השניצל)
שניצל בווארי (בקר עם רוטב חום)
שניצל בואנוס איירס (עוף ממולא פרמזן)
שניצל ברלינאי (חזיר עם רוטב פטריות)
שניצל יוסטון (בקר מצופה במוצרלה)
אחר (פרטו)
כל הנ"ל, לא בהכרח לפי סדר.
 

Harrington

Well-known member
מנהל
ואז, למרות הטענות של אנשים מסויימים, זה כבר לא אותו מאכל אלא תחליף.

השאלה התייחסה למאכלים ספציפיים לא לתחליפים שלהם.
זה יוגדר כאותו מאכל ויימכר תחת אותו שם. השאלה להבנתי הייתה על השמות האלו.
 

dwido2

Member
איזה שניצל מועדף עליכם?
שניצל עוף (מילנסה)
שניצל בקר (וינאי)
שניצל הולשטיין (עוף + חביתת עין רכה מעל השניצל, נהוג לגרום לחלמון להימרח על השניצל)
שניצל בווארי (בקר עם רוטב חום)
שניצל בואנוס איירס (עוף ממולא פרמזן)
שניצל ברלינאי (חזיר עם רוטב פטריות)
שניצל יוסטון (בקר מצופה במוצרלה)
אחר (פרטו)
לפני שנגיד מה אני מעדיף ,נכתוב כמה תיקונים להגדרות
מילנסה זה לא שניצל עוף ,מילנסה זו הגירסה הארגנטינאים לשניצל וינאי העשוי כמובן מבשר טלה
אי לכך צניצל בואנוס אירס זה בעצם מילנסה ובטח לא עשוי מעוף כי בארגנטינה העוף הוא מאוד יקר לעומת הבשר באדום הזול

צניצל עוף כמעט ולא נמצא בעולפ פרט לישראל והוא פשוט שניצל עוף

אני מעדיף מילנסה אך בגלל המחיר מיסטפק בשניצל עוף אך בגלל שאני רגיש לגלוטן נאלץ לאכול זאת בלי פררי לחם או עם פרורים ללא גלוטן
 

SupermanZW

Well-known member
לפני שנגיד מה אני מעדיף ,נכתוב כמה תיקונים להגדרות
מילנסה זה לא שניצל עוף ,מילנסה זו הגירסה הארגנטינאים לשניצל וינאי העשוי כמובן מבשר טלה
אי לכך צניצל בואנוס אירס זה בעצם מילנסה ובטח לא עשוי מעוף כי בארגנטינה העוף הוא מאוד יקר לעומת הבשר באדום הזול

צניצל עוף כמעט ולא נמצא בעולפ פרט לישראל והוא פשוט שניצל עוף

אני מעדיף מילנסה אך בגלל המחיר מיסטפק בשניצל עוף אך בגלל שאני רגיש לגלוטן נאלץ לאכול זאת בלי פררי לחם או עם פרורים ללא גלוטן
הרבה דברים השתנו ב20 השנים האחרונות וביניהם גם יחסי המחירים בין בקר לעוף, ואגב, טלה יקר יותר מפרה ויקר יותר מעוף, צאן תמיד היה יקר יותר מבקר וגם מעוף.

בצפון אמריקה היה בעבר הפער הגדול ביותר במחיר בין בקר לעוף (כאשר הבקר הוא הזול והעוף הוא היקר) אבל היום המצב הוא שפער המחיר מינורי ביותר ולא עקבי, כלומר לעיתים באותה חנות תמצא מוצרים מקבילים שבהם מחיר הבקר ליחידת משקל גבוה ממחיר העוף ליחידת משקל ולהיפך. היום בורגר עוף ובורגר בקר (אריזה המכילה קילו בורגר עוף או קילו בורגר בקר) עולים בוולמארט בדיוק אותו הדבר, שניהם התייקרו, אבל הבקר התייקר הרבה יותר.
 

dwido2

Member
הרבה דברים השתנו ב20 השנים האחרונות וביניהם גם יחסי המחירים בין בקר לעוף, ואגב, טלה יקר יותר מפרה ויקר יותר מעוף, צאן תמיד היה יקר יותר מבקר וגם מעוף.

בצפון אמריקה היה בעבר הפער הגדול ביותר במחיר בין בקר לעוף (כאשר הבקר הוא הזול והעוף הוא היקר) אבל היום המצב הוא שפער המחיר מינורי ביותר ולא עקבי, כלומר לעיתים באותה חנות תמצא מוצרים מקבילים שבהם מחיר הבקר ליחידת משקל גבוה ממחיר העוף ליחידת משקל ולהיפך. היום בורגר עוף ובורגר בקר (אריזה המכילה קילו בורגר עוף או קילו בורגר בקר) עולים בוולמארט בדיוק אותו הדבר, שניהם התייקרו, אבל הבקר התייקר הרבה יותר.
התכוונתי בעיקר בארגנטינה ובהגדרה של שניצל בואנוס אירס ושניצל מילנסה
 

palmony1951

Well-known member
לפני שנגיד מה אני מעדיף ,נכתוב כמה תיקונים להגדרות
מילנסה זה לא שניצל עוף ,מילנסה זו הגירסה הארגנטינאים לשניצל וינאי העשוי כמובן מבשר טלה
אי לכך צניצל בואנוס אירס זה בעצם מילנסה ובטח לא עשוי מעוף כי בארגנטינה העוף הוא מאוד יקר לעומת הבשר באדום הזול

צניצל עוף כמעט ולא נמצא בעולפ פרט לישראל והוא פשוט שניצל עוף

אני מעדיף מילנסה אך בגלל המחיר מיסטפק בשניצל עוף אך בגלל שאני רגיש לגלוטן נאלץ לאכול זאת בלי פררי לחם או עם פרורים ללא גלוטן
שאלה:
שניצל עוף ישראלי, אפשר לעשות רק עם הלבן של הביצה, או שצריך את כל הביצה, או לשלב וכמה?
 

GoldenEyes

Well-known member
איזה שניצל מועדף עליכם?
שניצל עוף (מילנסה)
שניצל בקר (וינאי)
שניצל הולשטיין (עוף + חביתת עין רכה מעל השניצל, נהוג לגרום לחלמון להימרח על השניצל)
שניצל בווארי (בקר עם רוטב חום)
שניצל בואנוס איירס (עוף ממולא פרמזן)
שניצל ברלינאי (חזיר עם רוטב פטריות)
שניצל יוסטון (בקר מצופה במוצרלה)
אחר (פרטו)
הכל טוה
העיקר השניצל :)
 

משתפרת1

Well-known member
איזה שניצל מועדף עליכם?
שניצל עוף (מילנסה)
שניצל בקר (וינאי)
שניצל הולשטיין (עוף + חביתת עין רכה מעל השניצל, נהוג לגרום לחלמון להימרח על השניצל)
שניצל בווארי (בקר עם רוטב חום)
שניצל בואנוס איירס (עוף ממולא פרמזן)
שניצל ברלינאי (חזיר עם רוטב פטריות)
שניצל יוסטון (בקר מצופה במוצרלה)
אחר (פרטו)
מעדיפה את חזה העוף מתובל ושרוי במרינדה ואז על מחבת פסים לזמן קצר, בדיוק עד שישנה את הצבע אך לא יתיבש. גם על המנגל באותה צורה, כשהמפתח הוא לפקח בקפדנות על הבישול ולהוריד מיד כשהצבע השתנה.
 

צביה.ש

Well-known member
איזה שניצל מועדף עליכם?
שניצל עוף (מילנסה)
שניצל בקר (וינאי)
שניצל הולשטיין (עוף + חביתת עין רכה מעל השניצל, נהוג לגרום לחלמון להימרח על השניצל)
שניצל בווארי (בקר עם רוטב חום)
שניצל בואנוס איירס (עוף ממולא פרמזן)
שניצל ברלינאי (חזיר עם רוטב פטריות)
שניצל יוסטון (בקר מצופה במוצרלה)
אחר (פרטו)
השניצל המוכר והטעים מחזה עוף
 

stavanit

Well-known member
איזה שניצל מועדף עליכם?
שניצל עוף (מילנסה)
שניצל בקר (וינאי)
שניצל הולשטיין (עוף + חביתת עין רכה מעל השניצל, נהוג לגרום לחלמון להימרח על השניצל)
שניצל בווארי (בקר עם רוטב חום)
שניצל בואנוס איירס (עוף ממולא פרמזן)
שניצל ברלינאי (חזיר עם רוטב פטריות)
שניצל יוסטון (בקר מצופה במוצרלה)
אחר (פרטו)
לא מכירה אף שניצל בשם שניצל עם קמח ביצה ופרורי לחם,,,איך קוראים לו???
 

מקסים 45

Well-known member
איזה שניצל מועדף עליכם?
שניצל עוף (מילנסה)
שניצל בקר (וינאי)
שניצל הולשטיין (עוף + חביתת עין רכה מעל השניצל, נהוג לגרום לחלמון להימרח על השניצל)
שניצל בווארי (בקר עם רוטב חום)
שניצל בואנוס איירס (עוף ממולא פרמזן)
שניצל ברלינאי (חזיר עם רוטב פטריות)
שניצל יוסטון (בקר מצופה במוצרלה)
אחר (פרטו)​
שניצל דק מחזה עוף.
 
למעלה