תקשיב, אני אגיד לך מה. אני יודע שאלו לא הנקניקיות הכי בריאות, ואם הייתי יכול לבחור לאכול איזה נקניקיות שאני רוצה אז הייתי בוחר בנקניקיות עשויות בשר לבן, כנראה מדגים, עוף או שניהם, שלא הוסיפו להם כל מיני דברים בצורה לא טבעית, אבל אני לא יכול ואני אסביר לך למה.
כידוע לך, אני מלך. בהיותי מלך, אני לא עושה את הקניות, אלא עושים את הקניות בשבילי ומביאים עד הבית. ככה זה כשאתה מלך
הבעיה היא, והעיניין הוא, שההורים שלי נמצאים כבר בשנות החמישים לחייהם, אז זה לא שהכי קל להם או משהו, ואני גם כך כבר שולח אותם לשני מקומות. הסופרמרקט ואז הירקנייה שנמצאת לא רחוק.
בסופר, אין נקניקיות באמת כמו מה שהייתי רוצה. אפילו נקניקיות העוף, שאלו נקניקיות בשר לבן, עברו תהליכים לא טבעיים והפכו ללא בריאות, אם אלו נקניקיות עוף שנמכרות בסופר.
אחרי מה שההורים שלי מסיימים עם הסופר, הם צריכים לעבור בירקנייה בשביל לקנות את הפירות והירקות שלי. לא הכול יש בסופר. לדוגמה אוכמניות.
יש בקרבת מקום גם חנות של בשרים שיש להם נקניקיות בשר לבן בריאות וטובות, ליד הסופר וחנות הירקות, כי זה הכול באותו מרכז מסחרי, אבל כאמור, ההורים שלי כבר בשנות החמישים לחייהם. אני לא באמת יכול לתזז אותם לשלוש מקומות ביציאה אחת. מה, אין לי אלוהים?
מלך-מלך אבל יש גבול. ההורים שלי הם לא מבוגרים בהגזמה אבל הם גם כבר לא בדיוק פרגיות צעירות.
בעתיד כשאני אהיה עשיר יהיו לי משרתים אמיתיים ולא "כאילו-משרתים" שהם בעצם קרובי משפחה אהובים שצריך להתחשב בהם, ואז כמובן שהכול יהיה ויקרה בדיוק כפי מה שאני רוצה.
עד אז אני מסתדר עם מה שיש ומבין את מגבלות ההורים, כי אני לא באמת אאוט אוף טאצ' כמו מה שאתם חושבים שאני רק כי גדלתי עם כפית של זהב בתוך הפה.
אפשר לחיות טוב מבלי להתנתק מהמציאות. לא כולם הם ai27.
אז מכיוון ש"הנקניקיות הכי בריאות" לא יכולות להיות פרמטר, אלא אם כן אני אנסה לכוון לנקניקיות הכי בריאות שנמכרות בסופר (כי כאמור, אחרי מה שאני שולח את ההורים לסופר ואז לירקנייה, אני לא אשלח אותם גם אל חנות הבשרים, ועל כן הם מביאים לי נקניקיות מהסופר) אבל לא נראה לי שזה באמת יהיה כזה בריא, אז אני כבר פשוט זורק את הבריאות כפרמטר לבחירת הנקניקיות שלי מהחלון, ובוחר את הנקניקיות הכי טעימות. כאמור-נקניקיות בקר בסגנון אמריקאי. אם כי בעצם רוב הפעמים אין אותן, ולכן הנקניקיות שבעצם יוצא לי לאכול אותן הכי הרבה, למרות שזאת לא באמת הבחירה הראשונה שלי לנקניקיות מהסופר, הן נקניקיות וינר.
נכון, זה לא בריא, אבל ראשית כל וכאמור, אני לא יכול להתרכז כרגע בבריאות שלי בקטע של הנקניקיות, שנית כל הן טעימות, במיוחד האמריקאיות, ושלישית כל, אני מניח שבאיזשהו מקום אני מפצה, מי יודע, אולי אפילו מוחק את הנזקים לגוף שלי, עם תצרוכת הפירות והירקות הגבוהה שלי (אני אוכל הרבה מלפפונים, בננות, תפוחים, אוכמניות, פטל, תירס וענבים). על זה תוסיף את זה שאני בן 25 ונראה לי שבינתיים אני בסדר מבחינה בריאותית
אני אוכל נקניקיות בערך פעם ביומיים
ואם כבר אוכל, זה יהיה מבשר טחון שראיתי מי טחן אותו, קרי, או אני או מישהו ממשפחתי או אפילו הקצב.
כי לראות את הבשר נטחן על המקום נותן לך את הידע שלא הוסיפו לזה כל מיני דברים בצורה לא טבעית? חכם. כשאני אהיה עשיר ויהיו לי בתור התחלה ארבע משרתים, ההנחיות יהיו בנוגע לסוג הנקניקיות ולא בנוגע ל"טחינה על המקום/לא טחינה על המקום". ההנחיות יהיו נקניקיות בשר לבן מבשר שנטחן מחזה עוף הודו וללא הוספת מרכיבים מלאכותיים (אני אאמין למה שכתוב על האריזה) ונקניקיות בשר לבן מבשר דגים, כאשר הדגים הם טונה אדומה, סלמון והרינג.
ראית מה זה? הנקניקיות שאני אוכל הן אולי "זבל" אבל זה לא אומר שאני לא יודע מה הנקניקיות הנכונות לאכול אותן