חזרתי..../images/Emo20.gif
הגענו הרבה יותר מוקדם אבל זיו הכריח אותי להשאר לרכב על זאוס ואז ללכת לשבועות שלנו בקיבוץ.. טוב אז הדס היתה ראשונה במקצה והיו לה 2 הפלות. לימור היתה שמינית וגם לה 2 הפלות ירדן היתה 13 והיה לה סירוב אחד ואני הייתי 26(אחרונה) עם הפלה אחת... ארג.... כי נכנסתי קרוב מדי... אלו התוצאות עכשיו עם הסיפור.. הלכתי להאכיל בוקר ב8, ב9 וחצי באתי לאורווה, ירדן לקחה את טאורה ושטפה אותו אני ניקיתי לקלייר/נפו ולכספיאן את התא ואז הלכתי לשטוף לטאורה טוב טוב את הפנים, אחר כך סיפרתי אותו ומרטתי אותו(הרעמה שלו נראתה מצוין!!) ואז סתם לקחתי את הראשית בית שלו וצבעתי אותה עם נקודות ורודות עם נצנצים
זה היה מעולה! שהגענו לתחרות יפתח ישר בא ואמר לנו לקחת את הסוסים שלנו לתאים ביגור אז אחרי שהורדנו את המגני הובלה והתחבושת זנב שיחררתי שם את טאורה והוא מה זה נבהל מהתרנגולות והוא התחיל לקחת מהסוסה שהיתה מאחרויו את החציר שלה.. שובב.. אחר כך הלכנו מסלול. מסלול קל מאוד, פניות ארוכות והכל... רק צריך להתקדם.. ראיתי את סתיו בהליכת מסלול ואת נטע ראיתי עוד קודם שהיא טיפלה בנורה.. שראיתי את הדס רוכבת ראיתי גם את טל ונראה לי גם את אבישג..(לא זהיתי.. הייתי שקועה בנפו
) המקצה שלי היה סביר... הוא הפיל לי את מכשול 2 כי נכנסתי עמוק מדי וגם ל3 נכנסתי עמוק מדי אבל הוא הציל אותי, מ4 התחלתי לפתוח בקצב הרגיל שלי ועשיתי ממש ממש ממש ממש ממש מהר(את המסלול ב60 שניות...) חפיף... העיקר שנהנתי והיתה עונה ממש טובה.. סתיו(שטאורה ממש אוהב אותה
)- איך היה? נטע- גם איך היה? קרן-ראיתי אותך לפני שנכנסנו למסלול אמרתי לך שלום אבל לא שמעת... איך היה? ודין- חחחחח אני וזיו חושבים לצאת לקיטנה
חחחחחחחח התחרת? אם כן איך היה?