שני דברים...

Juli kleo rullz

New member
שני דברים... ../images/Emo15.gif

מתי התחרות מסתיימת?!?! וכל מי שחזר הבייתה כבר... איך היה לכם?!?!?!?

Shai Felton

New member
אוףףףף הדבר הכי מבאס בחיים../images/Emo174.gif

אני באתי לתחרות! ואני איזה שעה וחצי רק חיפשתי אנשים! סתיו! לא ענתה לפלאפון - התקשרתי איזה 30 פעמים! ואת דורון לא ראיתי וגם את נטע לא! זה היה הכי מוזר בעולם! ועכשיו נטע התקשרה אליי! ואוף!!!! אני כבר בבית! סתיו - את פשוט מתה!

Juli kleo rullz

New member
אוי מאמי... ../images/Emo15.gif

אוי... לא נורא... יהיו עוד פעמים... אבל תגידי תודה שלפחות הלכת... אני כל היום ישבתי בבית למרות שממש רציתי ללכת לראות את קרן ואת הבנות מהחווה שלי...

Shai Felton

New member
../images/Emo174.gif סתיו התקשרה אליי ../images/Emo174.gif

היה לה סיבוב נקי וסיימנו לדבר בדיוק כשהיא התחילה להתאמן לג'אמפ אוף.... ונטע היה סירוב נראה לי ולדורון הפלה.... אה וקרן מקום 3!
עכשיו אני אתקשר לסתיו (העיקר שלא היו לה שיחות שלא נענו) ו.... נראה איזה מקום היא לקחה(ברור שהיא לקחה)

Juli kleo rullz

New member
../images/Emo65.gifמזל טוב לקרןןןןן../images/Emo65.gif ../images/Emo15.gif

מזל טובבבבבבבבבבב על הזכייה במקום השלישי.......
וגם מזל טוב לכל מי שלקח היום מקוםםםםםםםםםםם ולמישהו יש מושג אם מישהו מאודים לקח היום מקום?

TauraMan

New member
איזו מלכה קרן!!!!../images/Emo20.gif

מזל טוב מותק!!!! איך הרוזטה?
סתיוי!! מתוקה אני בטוחה שאת הצלחת מעולה! ונטע... חפיף.. זה קורה..
העיקר שנהנת!

Shai Felton

New member
אמממ../images/Emo174.gif

נטע אמרה לי שדין לקח מקום (לא זוכרת עכשיו איזה) ולסתיו לא ממש הצליח בג'אמפ אוף....
לא נורא! היא עשתה סיבוב נקי
יש תמונות? אוף אני לא מאמינה שלא פגשתי אפ'חד....

krin88

New member
איזה חמודות אתן!!...

שיו תודה רבה... הרגשתי שרכבתי ממש חרא אבל לא נורא... איטי הדארבי החמוד הזה אבל אין על מה להתווכח, הוא מלך אמיתי!!!! (אני בטוחה שג'ולי וקליאו תסכים איתי...
)... בקיצור, זו הייתה התחרות הראשונה שלי עם גאמפ אוף.. וזה טוב לתרגל לקראת עונה הבאה עם אדי... דין לקח מקום חמישי למרות שהוא רכב ה-כ-י יפה במקצה, אן (השופטת) נגשה אליו ואמרה לו שהוא באמת היה הרוכב הכי טוב שם... אחותי (אווה) רכבה על סוס חדש בשם פיטר פן (מקומי בן 4 ) וזו הייתה התחרות הראשונה שלו והלך ממש טוב עד שהוא נבהל מהקהל ליד מכשול 6 וברח קצת... לא נורא, אני בטחה שעונה הבאה יהיה יותר טוב... כל הכבוד לדורון ולנטע!!!!

RoNy S

New member
לפחות היית בתחרות!!!!../images/Emo140.gif

אני הייתי ביומולדת של סבא שלי.... היה נחמד אז חפיף... איך היה למי שהתחרה?

TauraMan

New member
חזרתי..../images/Emo20.gif

הגענו הרבה יותר מוקדם אבל זיו הכריח אותי להשאר לרכב על זאוס ואז ללכת לשבועות שלנו בקיבוץ.. טוב אז הדס היתה ראשונה במקצה והיו לה 2 הפלות. לימור היתה שמינית וגם לה 2 הפלות ירדן היתה 13 והיה לה סירוב אחד ואני הייתי 26(אחרונה) עם הפלה אחת... ארג.... כי נכנסתי קרוב מדי... אלו התוצאות עכשיו עם הסיפור.. הלכתי להאכיל בוקר ב8, ב9 וחצי באתי לאורווה, ירדן לקחה את טאורה ושטפה אותו אני ניקיתי לקלייר/נפו ולכספיאן את התא ואז הלכתי לשטוף לטאורה טוב טוב את הפנים, אחר כך סיפרתי אותו ומרטתי אותו(הרעמה שלו נראתה מצוין!!) ואז סתם לקחתי את הראשית בית שלו וצבעתי אותה עם נקודות ורודות עם נצנצים
זה היה מעולה! שהגענו לתחרות יפתח ישר בא ואמר לנו לקחת את הסוסים שלנו לתאים ביגור אז אחרי שהורדנו את המגני הובלה והתחבושת זנב שיחררתי שם את טאורה והוא מה זה נבהל מהתרנגולות והוא התחיל לקחת מהסוסה שהיתה מאחרויו את החציר שלה.. שובב.. אחר כך הלכנו מסלול. מסלול קל מאוד, פניות ארוכות והכל... רק צריך להתקדם.. ראיתי את סתיו בהליכת מסלול ואת נטע ראיתי עוד קודם שהיא טיפלה בנורה.. שראיתי את הדס רוכבת ראיתי גם את טל ונראה לי גם את אבישג..(לא זהיתי.. הייתי שקועה בנפו
) המקצה שלי היה סביר... הוא הפיל לי את מכשול 2 כי נכנסתי עמוק מדי וגם ל3 נכנסתי עמוק מדי אבל הוא הציל אותי, מ4 התחלתי לפתוח בקצב הרגיל שלי ועשיתי ממש ממש ממש ממש ממש מהר(את המסלול ב60 שניות...) חפיף... העיקר שנהנתי והיתה עונה ממש טובה.. סתיו(שטאורה ממש אוהב אותה
)- איך היה? נטע- גם איך היה? קרן-ראיתי אותך לפני שנכנסנו למסלול אמרתי לך שלום אבל לא שמעת... איך היה? ודין- חחחחח אני וזיו חושבים לצאת לקיטנה
חחחחחחחח התחרת? אם כן איך היה?

ORIKA

New member
סוף סוף קמתי-קבלו תמונות מאתמול

זה לא קשור לאתמול אבל כפתיחה קבלו תמונה של הכלבה החמודה שלי-במבי שוכבת על סם שהוא גם כלב אבל לא אמיתי...הוא בובה והיא חושבת שזה הילד שלה(כן,קצת טיפשה)

למעלה