שני דברים...

מה כבר עשיתם מהחלפת רגל!!??!

משהו שכל כך קשה ללמד תסוס! בחיים לא תראו בחול רוכב של 90 שמחליף רגל בטרוט!...... והילד שם שירד לטרוט בהתחלה לא ממש הצךליח להחזיר את הסוס לקאנטר אז למשך 5 שניות הוא היה בטרוט מהיר כזה....

טוי בוי

New member
../images/Emo60.gifאוקי אז...

סתיו איך הוא רכב הוא רכב יפה או שרק בגלל המעבר לטרוט אז את מדביקה לו סטיגמה שהוא לא יודע לרכב בסדאר גם אני לא מחליפבה רגל בקאנטר אבל זה ממש לא אומר שאני לא יודעת לרכב!!!!!!!! עדי פשוט לימדה אותי דברים אחרים שאתם למדתם אחרי שלמדתם ההחלפת רגל [אם בכלל למדתם אותם דברים]. ואני בין הרוכבים המתקדמים בחווה אז מה אם אני לא יודעת החלפת רגל בקאנטר אני עוד ילמד זה לא אומר כלום! וגם יכול להיות שהסוס נפל לטרוט.... וחוץ מזה הרמה פה היא לא הרמה בחול אז אל תשוו כי אין מה!

דבר ראשון

הזכרתי פה את הילד? אמרתי שהוא לא רוכב טוב או יפה את "מוציאה" לי מילים מהפה~ וזה בידיוק מה שאני מנסה להסביר ש "הרמה פה היא לא הרמה בחול" אז על מה אנחנו מתווכחים בעצם??

טוי בוי

New member
אני חושבת../images/Emo60.gif

שהרמה פה גרועה וגם את אז זה אי הבנה שלי עזבי...

טוי בוי

New member
בקשר להחלפת רגל../images/Emo60.gif

והסוסים אני חושבת שכל סוס למד להחליף רגל בקאנטר כי זה חלק מהאילוף לא?! והגובהה באמת שלא משנה! האיכות קובעת אם תקפתו כמו בהמות 140 ותגידו יש/ קפצתי 140 אני רוכב מצויון הכי טוב אני מתחרה ב-100 זה לא אומר כלום כי החכמה היא לקפוץ מכשול נמוך טוב כי הם יותר קשים במכשול הגבוהה אין לך ברירה אלה לשבת בשקט וגם כל אתה לעוף לישיבת קפיצות מהגובהה וגם הסוס עצמו יקפוץ בהתלהבות או יסרב במרקה הרע, אבל במכשולים של 80-90 [זה לא ממש הרבה!] אז הסוס לא יבוא באקטיביות אתה צריך לגרום לו לבוא ואתה צריך לעשות הכל נכון בקיצור הכחמה היא לקפוץ נמוך ונכון ולא גבוהה ולא נכון!

לייייייייייידדדדדדדדדדדריייייייייי!

אהובתי מה את עושה פה?! שיו כמה זמן לא ראיתי אותך....... יש לך איי סי קיו??

Shai Felton

New member
לדעתי../images/Emo174.gif

הרמת תחרויות היא באמת על הפנים! אבל יש הרבה אנשים שרוכבים טוב!

טוי בוי

New member
שי צודקת!../images/Emo60.gif

יש המון חוות ממש טובות בארץ ויש חוות שלא מתחרות אז קשה לראו רוכבים טובים כי רובם לא מתחרים...וזה ממש חבל!! אבל בתחרויות יש רוכבים טובים ויש שלא! גם תחשבו שיש לחץ שמשבש את כל הרכיבה בכלל אז אין מה לומר כי יש אנשים שזה הלחץ ולא הרכיבה...

אהההההההההההההההההההההההההההההההה

אנשים! ביום ראשון מתחיל השבוע האחרון של שנת הלימודים!!!!!!!!!!!!!! אהההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה זה אומר שעות רכיבה מרובות ושינה באורווה וממש ממש כיף מה גם שהמדריכה שלי (סוף כל סוףף) חוזרת ביום שני מפראג!! חחחחחח שיו איזה התרגשות! אני לא מאמינה שסיימתי את כיתה ט'!
ואני לא מאמינה (ולא רוצה!) שאני עולה לכיתה י'!
הולך להיות כל כך קשה! אוף!............................. אני הולכת עעכשיו לסרוק תתמונות המדהימות שלי!

S H I L G I

New member
מסיימים ב-20/6!!../images/Emo29.gif

שזה יוצא עוד 14 ימים בדיוק עוד שבועיים, לא שבוע! ודורון-נאי כועסת עלייך! הבטחת שתצלמי! אני פשוט חייבת תמונות טובות שלי רוכבת!! למה לא נשארתם?!

איזה כיף!

הציונים כבר מולדים העבודות והמבחנים כבר מאחורינו ונראה לי שאנחנו בקושי נלמד בשבועיים האלו! שיוווווווו בחיים שלי לא חיכיתי ככה לחופש הגדול!

טוי בוי

New member
המורים המניוקים שלנו [יוסי!]

מלמדים אותנו עד היום האחרון וציונים נותנים ב-15 אז ממש צריך להשקיע!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ררררררררררררררררררר אני שונאת את המורים האלו

Shai Felton

New member
המבחנים ממש אבל ממש../images/Emo174.gif

לא מאחורינו!
אוףףףףףףףףףףףףףףף עוד לא התחלתי להתכונן ויש לי מבחן חשוב ביום שני! ארררררררררררררררררררררררררררר

למעלה