אני הייתי והסיפור כך היה...../images/Emo29.gif
אוקיי הגעתי לתחרות, ואז ישר ראינו את המכשולים המדהימים ואת המגרש בכלל. קיי ואז ראיתי את דורון ועוד כמה, וטל הייתה איתי. ודורון אמרה שלום (דורון יא מנומסת), ואז חיפשתי את דורון ולא מצאתי. ואת יודעת כמה מחאתי לך כפיים? אבל לונרא. קיצר היה את כל המקצים, ב- 70 חשפתי את עצמי בפני סתיו, חחח, והיה מצוין. טל כהרגלה (ווינרית) שכמותך, זכתה מקום שני, ונוגה רביעי. יפה יפה. שנה האבה דפנה אמרה לי, שנה הבאה, כל הגביעים של השבעים אצלך. הלוואי... נטע את עוברת ל-80? נשארת ב-70? או מה? ולמה עשית סיבוב ענקי בהתחלה, יפתח היה מעוצבן. אמאל'ה. הוא כעס לאללה. נו אז, עשית גדול, והוא התעצבן. יאבא... אבל רכבת יפה. ואיך פוצ' ואזארו נפגשו, והם התחילו לשפשף אף באף. פשושים. אגב מחר יש לי יומלדת. להשקיע. ומי שרכבה על אפצ'י, בחימום, אז היא באה למכשול, והיא נתנה לו כאפה על התחת באמצע הקפיצה. למה?... טוב וכפר ביאליק לכו לעזאזל. למה להתעלל? תיהיו עדינים ורכים מעל המכשול. ובכלל. כן אשכרה יש לו ריסים ארוכים... חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ואיך בחלוקת פרסים של השבעים, אזארו הרים והוריד מלא פעמים את הראש והרוזטה נפלה. וסתיו את ממש יפה. את ילדה יפה. אזארו ענקי. בקושי הגעתי אליו. אבל גם אני קטנה. וסתיו בתחרות היית ג'ינג'ית אבל את בלונג'ינית. נטע וסתיו באיזה מקום זכיתם? מי זכה ב- 70 ראשון? דורון איזה זכית את?