שני דברים...

טוי בוי

New member
ישששששששששששששששששששששששששששששששששש

סוף סוף חופש!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אני עוד סופרת מתחילת השנה ברוב יעוש! יששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששש איזה כיף אולי [99%] חצי פנסיון!! רכיבה וטיולים ועבודה בחווה ככל יום בערך.יייייייייייששששששששש

טוי בוי

New member
אני?!../images/Emo60.gif

כן אם את מדברת אליי היתי שנה שעברה ולפני שנתיים

ב-21.6 יש לנו תחרות פנימית בחווה!

איזה כיף! עושים לנו קדם א'2..! אז אני עכשיו זוכרת את המבחן כמעט בעל פה: A כנס בטרוט עבודה X עצור והצדע, המשך בטרוט עבודה C פנה שמאלה H>X>F שנה כיוון B עבור להליכה F>A>B חצי מעגל 10 מ' קוטר M עבור לטרוט עבודה E>B>E מעגל 20 מ' קוטר בין K ל-A עבור לקנטר שמאל A מעגל B עבור להליכה M>C>B חצי מעגל 10 מ' קוטר F עבור לטרוט עבודה E>B>E מעגל 20 מ' קוטר בין H ל-C עבור לקנטר ימין C מעגל B עבור לטרוט עבודה A פנה לקו מרכז X עצור והצדע

S H I L G I

New member
צודקת../images/Emo29.gif

הבן של המאמן המפגר של ביאליק ממש חתך לסוס את הפה!! אני השתגעתי כשראיתי את זה!!!

Shai Felton

New member
הוא כזה מעצבן!!../images/Emo174.gif

אני לא יכולה להסתכל עליו בלי להרגיש צורך להרביץ לו!!! הוא כזה מפגר!

S H I L G I

New member
נכון!! חח ויש לו..../images/Emo29.gif

ריסים ממש ארוכים!
והוא כל כך מתלהב.. והוא כל הזמן רוכב עם פה פתוח כמו לא ידועת מה.. והוא כזה סנוב אלוהים ישמור!!

Shai Felton

New member
הוא נראה כמו ליצן../images/Emo174.gif../images/Emo4.gif

קטן, נמוך, שמן, ועם פרצוף טפשי!

טוי בוי

New member
לגא ראיתי ת'בן אדם../images/Emo60.gif

אבל אני ולירון פרשנו ממועץ מחשב בגלל החיוך הדורש של איתן [המורה]!!!!! יש לו כזב חיוך עקום וממש דורש סטירה!!!!!!!!! והוא גם נורא מתלהב מעצמו..ררררררררררררררררררררררררר

dearanita

New member
לאישה שאזארו היה שלה והיא מגיעה

עוד מעט לארץ קוראים תמר פורת והיא מגיעה לארץ כי אחותה מתחתנת...

אה כן!?

מאיפה אתה מכרי אותה? השופטת אמרה שהיא דיברה איתה ושהיא מתכוונת לקפוץ לבקר אותנו! בת כמה היא?

dearanita

New member
תמר בת 26 ואני מכיר אותה כי היא

הייתה מדריכה שלי... היא ממש חמודה ומתוקה...

יופי!!

חחחח מאיפה היא חוזרת?! הבנתי שהיא הבת של היהלומן שהביא את אזארו או מימן את ההגעה שלו לארץ או משהו כזה....

dearanita

New member
יהלומן? פחחחח היא ממש לא

היא בת של מושבניק והיא חוזרת מניו זילנד אבל לא לתמיד היא גרה שם...

S H I L G I

New member
אוי ו..../images/Emo29.gif

השופטת לא ראתה אותי את נועה ואת אליסה ולא נתנה לנו רוזטות השתתפות אז פשוט לקחנו מהקופסא

טוי בוי

New member
לא הבנת משהו...../images/Emo60.gif

מי צילם ביכלל?!?!? חוץ משני תמונות של דורון ונטע מי צילם?! פט נט בכלל צילמו?!

GrEeNwOmAn

New member
אני הייתי והסיפור כך היה...../images/Emo29.gif

אוקיי הגעתי לתחרות, ואז ישר ראינו את המכשולים המדהימים ואת המגרש בכלל. קיי ואז ראיתי את דורון ועוד כמה, וטל הייתה איתי. ודורון אמרה שלום (דורון יא מנומסת), ואז חיפשתי את דורון ולא מצאתי. ואת יודעת כמה מחאתי לך כפיים? אבל לונרא. קיצר היה את כל המקצים, ב- 70 חשפתי את עצמי בפני סתיו, חחח, והיה מצוין. טל כהרגלה (ווינרית) שכמותך, זכתה מקום שני, ונוגה רביעי. יפה יפה. שנה האבה דפנה אמרה לי, שנה הבאה, כל הגביעים של השבעים אצלך. הלוואי... נטע את עוברת ל-80? נשארת ב-70? או מה? ולמה עשית סיבוב ענקי בהתחלה, יפתח היה מעוצבן. אמאל'ה. הוא כעס לאללה. נו אז, עשית גדול, והוא התעצבן. יאבא... אבל רכבת יפה. ואיך פוצ' ואזארו נפגשו, והם התחילו לשפשף אף באף. פשושים. אגב מחר יש לי יומלדת. להשקיע. ומי שרכבה על אפצ'י, בחימום, אז היא באה למכשול, והיא נתנה לו כאפה על התחת באמצע הקפיצה. למה?... טוב וכפר ביאליק לכו לעזאזל. למה להתעלל? תיהיו עדינים ורכים מעל המכשול. ובכלל. כן אשכרה יש לו ריסים ארוכים... חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ואיך בחלוקת פרסים של השבעים, אזארו הרים והוריד מלא פעמים את הראש והרוזטה נפלה. וסתיו את ממש יפה. את ילדה יפה. אזארו ענקי. בקושי הגעתי אליו. אבל גם אני קטנה. וסתיו בתחרות היית ג'ינג'ית אבל את בלונג'ינית. נטע וסתיו באיזה מקום זכיתם? מי זכה ב- 70 ראשון? דורון איזה זכית את?

למעלה