שעשועים לסופ"ש

chatenoire

New member
שעשועים לסופ"ש

בעקבות התלונות האחרונות על חסך בקומיקס בפורום, הנה תרגיל קטן: ציירתי להנאתי עמוד קומיקס בלי שום עלילה או טקסט (זה די נחמד). תפקידכם הוא להמציא סיפור מאחורי העמוד הזה, ואפילו להוריד אותו ולהכניס טקסט כאוות נפשכם. אם זה יעבוד, אני אשמח להעלות עוד כמה כאלה במהלך שירותי המסעיר בכוחותינו.

chatenoire

New member
ועוד משהו קטן

הבהירים צוירו בעפרון והכהים בעט כדורי כחול (מומלץ!). מעביר שיעורים משעממים יופי.

shiran lee

New member
אוי! ציירת שם

ליד הקנטאור (בטח לא רשמתי נכון) את האינדיאני מהסרט סוס פרא!!! נכון??? אם לא אז הוא ממש דומה לא

זהו..עשיתי טקסט......תראו:

עשיתי טקסט(די טיפשי,אני יודע
,או שרצית משהו רציני
) הסיפור הוא שהבן אדם יושב ומחכה לאח\חבר\סוחר שלו כדי ש"יאסוף" אותו ובסוף קורה משהו מפתיע
תראו:
וד"א אני יודע שזה צולע
....

moshikgulst

New member
תגובה

וואלה אביב, רק שתהיי בריאה. איזה כותרת דפקת לדף שלך... כבר חשבתי שציירת, אההמממ... לא משנה... בכל מקרה ווידוי קטן: גם אני נהנה לצייר סיפורים ללא מילים (אולי זה כי אני חסר כשרון כתיבה?! תמהני..) בכל מקרה, ציורים חמודים. כל הכבוד לצה"ל! אני מתחיל להרגיש רע עם זה שאני משתחרר ונוטש אותך בצבא הגנה לישראל. או שלא. עוד ווידוי: אי לי מושג איך לעשות בלונים בפוטושופ! אני יודע.. אני מהדור הישן שעשה ביד. (שיט!!! המשפט האחרון יצא ממש לא טוב!) אז הסבר קצר ממישהו מהפורום יוכל ממש לעזור לי. תודה, חולה עליכם...

../images/Emo13.gif בבקשה...על הבלונים../images/Emo6.gif

אני עשיתי עם וורד... אם זה בכלל עוזר. איזה קטעים עם הטקסט שעשית!!!
ממש קורע! ד"א רעיון מצויין!!! וזה משפר את הדימיון ואת הכתיבה.

moshikgulst

New member
תודה

מה זאת הגירסה הזאת? זה מק, או שהגרסא שלי ממש ממש ישנה?...

Silver Surfer

New member
בקשר לחיה הזאת

היא נראית ממש טוב, אני מקווה שתעשו איזה קומיקס פנטאסיה שיעסוק בעולם קצת פחות טולקיני (שזה לא משהו רע, רק לא כ"כ מקורי) ויותר פנטאסי (כמו למשל בפיינל פאנטאסי). לתשומת לבך!

למעלה