שעשועים לסופ"ש

למה משווים כל דבר לשר הטבעות הזה

הוא כבר יוצא מכל החורים! בכל מקום אני שומע אותו. כמובן בלי להעליב את המעריצים של זה.

Silver Surfer

New member
אממ

משווים את זה לשר הטבעות כי שר הטבעות וההוביט הם הספרים שבערך עליהם מבוססים פחות או יותר כל הסיפורי D&D.

Silver Surfer

New member
?

לא נחמד להשוות או ששר הטבעות לא נחמד? ואני לא השוותי ביניהם, רק אמרתי שזה דומה לשר הטבעות ושר הטבעות כבר יש.

chatenoire

New member
העתיד גדול ופתוח

וכשארינאה יסתיים בהצלחה ונוכל לעבוד על פרוייקטים אחרים, אני מתכננת משהו פנטסטי יותר (בין השאר).

ננסק

New member
אפשר עוד כמה טיזרים?

אם כבר התחלת, מה דעתך לזרוק עוד שניים-שלושה רעיונות בסיסיים שכאלה לגבי הפרוייקט המתקרב עלינו לטובה? אני מרוצה לראות שהוא יהיה פנטסטי יותר.

chatenoire

New member
אני מבקשת...

לא לסלף את דבריי. לא אמרתי פרוייקט מתקרב, רק אמרתי מה אני הייתי רוצה לעשות. בינתיים אין מקום לטיזרים לכלום - ארינאה רק באמצעה.

ננסק

New member
לסלף? חס ושלום.

התכוונתי רק לעודד ולהביע תמיכה.

גם אני עשיתי נסיון...

האמת... אם גם לך יש טקסט מקורי שאמור להופיע עם הפאנל הזה... אני ממש אשמח לראות אותו, אחרי שהשרשור יגיע לסוף ימיו...

נחש!!!

ביד!!! עם פוטושמוק... פשוט מעבירים את הטקסט ב BLENDING MODE של MULTIPLY ואז הלבן נעשה שקוף על גבי הצבע... בגלל זה גם עשיתי צבע שונה מלבן. ואת הבלונים ציירתי ביד... אבל, עזוב ת´טכניקה... מה עם העלילה?

HackMachine

New member
התחלתי לצבוע ../images/Emo24.gif

השאלה המכשילה... כדאי להמשיך? אוף אני עייף..

moshikgulst

New member
איך..

אתה עושה את ההצללות והאור? עם האייר-בראש? ולמה לי זה יוצא לא מקצועי כשאני מנסה להשתמש בזה?

למעלה