שעשועים לסופ"ש

HackMachine

New member
מושיק

כללים שאני אישית למדתי בצביעה (ממוחשבת וידנית): 1) אם יש לך ציור טוב, לא משנה איך תצבע את זה זה יצא טוב. 2) בהיפוך מהקודם, אם יש לך ציור לא טוב, לא משנה מה שתעשה הצביעה לא תתקן אותו. לצערי הרב אין בפוטושופ פילטר של "Turn drawing good". 3) אני אוהב לעבוד עם ציורי עיפרון חדים ונקיים. אישית אני לא מטורף על אינקינג, כי לדעתי מי שלא יודע לעשות אינקינג כמו שצריך יכול רק להרוס את הציור ולא יותר מזה. אני לא יודע לבצע אינקינג מקצועי וגם אין לי את הזמן לזה. ולסיכום, הציור היה פשוט מעולה, אז לא יכולתי לעמוד בפיתוי ולצבוע אותו

moshikgulst

New member
חבל מאוד בשבילך

כי אין על אינקינג טוב.. אין! למען האמת את העפרון אני מצייר ללא יותר מדי השקעה ואת ההשקעה האמיתית אני עושה עם הדיו, כי זה פשוט ממש כיף. בכל מקרה לא ענית לי איך עשית ת´אפקט של האור על העצמים?

comicsgirl

New member
אתה חייב להמשיך!

כמו שציינתי בפורום הנחמד שלנו בכמה שירשורים קודמים אפשר ליצור לפורום שלנו קומיקס אחד מדהים! יש לנו כאן עפרונאים, כותבים, צובעים והכל! יאללה! רק צריך עלילה!

little girl

New member
הנה שלי...

בתחום הקומיקס אני לא אהייה, אבל לפחות ניסיתי...

ailag

New member
אהבתי את הציורים ../images/Emo13.gif

לא משנה כמה זמן הסתכלתי כדי לדבב, לא מצאתי טעויות. (חוץ מהפאנל שבו אין לי מקום לבועת דיבור, אבל זו לא טעות אלא בעיה טכנית. blah) הנה שלי:

Bohemian kid

New member
אביב רק רציתי לומר שאת מציירת נפלא

ושהיום קראתי את אריאנה וזה פשוט נפלא, הציורים שם ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש טובים

comicsgirl

New member
והנה הניסיון שלי!

אני, באופי שלי, קיטשית ככה שיצא שהכתיבה שלי לא מצחיקה כמו של כולם... מקווה שתאהבו!!! נ.ב-תודה לעופר על הגמש!

למעלה