"שפרה תסרגי לי ילד"

ordiki

New member
יש די הרבה אנשים באיזור הזה

להזכירך ת"א היא די גדולה וצפופה, מלאה באנשים שאפשר להגיד עליהם "עוד אחד". אני מאמין שיש הרבה אנשים שמזדהים איתה בדיוק כמו האנשים שתומכים ביוסי למשל.

droriko

New member
שנקין זה לא טריטוריה,שנקין זה סמל

גם צבר ואיתי גרים באיזור שנקין, אבל בואי נגיד שלא הייתי מגדיר אותם כשנקינאים .

ordiki

New member
אבל זה מוטעה

כי שינקין זה לא האזור היחיד שיש בו חילוניים ליברלים או איך שתקרא לזה. כל ת"א מאוכלסת בחתך האוכלוסיה הזה. בגלל זה כל מי שנתפס לשינקין כאיזה סמל הוא אדם שכנראה מכיר את ת"א רק משמועות ולא ממש מבקר בה. ואגב שנקינאים נשמע כמו איזה סוג של ציפור, זה מושג די מטופש.

droriko

New member
אפשר להגדיר את זה גם כסוג של ציפור

ככה זה כשאתה קריקטורה של עצמך

ordiki

New member
אתה כנראה לא הבנת מה שבאתי להגיד

אתה מגדיר את האנשים האלה כ"סתם אחד" ואני בא להגיד שלא צריך לזלזל בכוח של האנשים האלה כי הם לא יחידים אלא אוכלוסיה שלמה. שלא תבין אותי לא נכון, לי אין העדפה לאף מתמודד, מבחינתי הם שחקנים על לוח משחק ואין לי שום רגש לאף אחד מהם.

droriko

New member
אגב

מה זאת אומרת "בכל תל אביב תצמא 'חילונים ליברלים' " את לא חושבת שצמד המילים "חילוני ליברל" הוא כללי מדי? מספיק לך לתייג על פי 2 מילים ? אני גם חילוני וגם ליברל, זה אומר שאני ושיפרה זה אותו בן אדם?

ordiki

New member
וגם הוספתי או איך שתקרא להם

וזה בגלל שאני לא טוב בהגדרה של אנשים.

Yaki J

New member
סמדר שילוני כתבה את הטלנובלה המטופשת על

הדוגמניות, נדמה לי שקראו לה בובות או משהו.

חייםק

New member
אני חושב שמי שמעלה כאלה כתבות לפורום-דורש../images/Emo41.gif|

תגובות לגלגניות. נו באמת, אנחנו הציבור, עלינו אי אפשר לעבוד. אנחנו צופים בערוץ 24 לא מעט זמן, ואנחנו יודעים את הסיפור של כל דמות. לוקשים אפשר להאכיל את מנויי יס שצופים באח הגדול פעמיים בשבוע.

gwini1

New member
אני צופה בערוץ 20

וממש לא מנויית יס. וכן, אני עדיין אוהבת את שפרה...

gwini1

New member
לפי הכתבות המפרגנות- אני לא היחידה...

לשמחתי הרבה!

Marina200

New member
היא ממש לא היחידה

היא ממש לא היחידה תוסיף גם אותי לרשימה, ועוד רבים אחרים שרואים ערוץ 20 ולא מרבים לכתוב בפורום.

Saladin

New member
כתבה שתופסת טרמפ על שפרה

כחרדית חוזרת בשאלה, כמו ישראל בר און שהתקשורת עשתה ממנו כוכב רק בגלל זה. בתור מי שרואה האח הגדול ושקרא חלק מהכתבה על הבלוג של שפרה הרושם שלי מתחזק שהראש של הבחורה הזאת מלא בשטויות והיא לא סקסית בכלל.

gwini1

New member
דווקא פחות התמקדו בחזרה בשאלה

ויותר בגירושים של הוריה. אמה עברה לטורונטו, אביה התחתן בשנית עם אישה שיש לה שמונה ילדים ושפרה ואחיה נפלו בין הכיסאות...

להחכים??

לא הגזמת קצת?
גם עוכריה לא ממש מתאים פה
מותר לנו להעדיף מתמודד כזה או אחר, לצחוק מבדיחות של מתמודד כזה או אחר ועדיין להישאר חכמים

mooolly

New member
משום מה, מקריאה בפורום הזה נוצר הרושם

שאנשים חושבים שמי שאוהד את יוסי ועינב הוא בור, ומי שאוהד את שפרה הוא אינטליגנט. (לאו דווקא מדבריה של פותחת השרשור...) חברים צאו מהסרט

gwini1

New member
נראה לך?

אם כבר ימחקו לך הודעות נגד בובליל ולא בעדו... הפורום הזה הוא בפירוש פרו-בובליל.

droriko

New member
בדיוק

רוב הפורום הוא בכלל בעד שיפרה, פשוט המנהל מחק להם את ההודעות כדי שלא נגלה את זה . נו יש לכם עוד טיעונים מצוצים מהאצבע לטובת שיפרה? תמשיכו , זה משעשע .

למעלה