שקט פה...

magenta73

New member
שקט פה...

אז... נספר סיפורים פה ונלך לעבוד (בלעע) אתמול הייתי עם ידיד שלי (כן, ידיד, בלבד) בהופעה של איזבו והיה מדהים. אחלה להקה ומזמן לא הייתי בהופעה. זה אמנם היה בצוותא והיה צריך לשבת על כיסא ולא לעשן ולא לשתות... מאוד לא רוק אנד רול סטייל. ותומר-יש להם מטופף מדהים. מנצור. אם שמעת עליו. והיום אני כנראה נפגשת עם ידידים שלי (כן ידידים, מה לעשות שהגעתי לגיל שאין לי בנות לצאת איתן כי כולן בזוגיות ורובן אימהות), לפאב השכונתי... אולי נראה את הבחור ואולי נעזור אומץ ואולי לא היו הדברים מעולם... ואז חמישי שישי, מסיבות פורררררררררררים. איזה כיף! מה אתם עושים בפורים? אז זהו. תחזיקו לי אצבעות, לקראת מפגש הפיסגה, אם יהיה... ובכלל... תהנו מהחיים!

Vdrums

New member
../images/Emo13.gif כן ניר מנצור, מתופף ענק

ניגן עם המון אמנים בארץ. (הוא גם המתופף של כוכב נולד בעעע). וגם לי יש סיפור, אתמול היה לי משעמם ולא עשיתי כלום. לא היה לי עם מי לצאת. אפילו לא ידידות
.

magenta73

New member
אם משעמם לך גם היום

אתה מוזמן לבוא איתי לפאב השכונתי... אני הולכת לקורס קרמיקה, ואז בא לי בירה קרה כקרח.

blue eyes21

New member
היי מגנטה

מה נשמע?נראה שבכללי כל הפורום היה בתרדמת.מחזיקה לך אצבעות (גם של הרגליים)אשמח לשמוע על האחרי,יכול להיות שידרבן אותי לסדר את הבאלגן שלי. וולגבי יציאות עם חברות כמה שאת צודקת,בדיוק אתמול דיברתי על זה עם חברה נשואה ,עד כמה זה בולט שכשכולן נשואות סביבך ,או "תפוסות"חזק הן בד"כ -לא יוצאות -יוצאות רק עם הבן זוג ולהקתו יש לי חברה שחיה עם מישהו וכל פעם שאנחנו יוצאות לבד הוא נכנס לסרטים,מתקשר כל 5 דקות ,עושה לה תחקיר בטחוני כשהיא חוזרת הביתה +מתכסח איתה.

blue eyes21

New member
המשך

עכשיו למשל כשאני מעונינת בבחור הזה ומתה להיות יותר זמינה,חוסר הרצון של החברות לצאת יותר מטריף אותי וסוגר אפשרויות ונגישות,מה לעשות ,ללכת לבד,דה?!!!

blue eyes21

New member
עבודה

אתמול חזרתי לעבודה ,מטושטשת לגמרי והיו מלא עניינים על הפרק. רוב הזמן לא הבנתי מה רוצים ממני והיה לי קשה להישאר בפוקוס(הכל כואב עדיין). רק מה-מזל שאני זו שאחראית על הכל ,כי גם כשדיברתי שטויות ורוב הזמן לא הצלחתי לשמור על הריכוז אף אחד בעצם לא שם לב.חיים מצחיקים!!

blue eyes21

New member
ערב טוב

כי אני לא בפוקוס,כל פעם נזכרתי במשהו אחר. אבל ...לפחות זה לפי נושאים
. מה איתך?

blue eyes21

New member
וטוב שכך

אוהבת את המשפט שמופיע מתחת להודעות שלך,כבר מאתמול התכוונתי ו..שכחתי.יפה לך

magenta73

New member
כן זה ממש מעצבן

וגם כשהן יוצאות איתך אז או כל 5 דקות טלפון או שכל השיחה היא על החבר/בעל/ילד... מה קורה חוץ מזה, חזרת לעבוד, עשית שטויות, הכל טוב... וברור שאני אספר מה היה. מה זותומרת!

blue eyes21

New member
אמסטרדם

לאותה חברה,שישבה ואמרה שהיא חייבת קצת חופש, הצעתי לפני כמה זמן שניסע לאמסטרדם קצר...והיא ענתה שהוא לא יסכים
,כאילו,מה??? שתביני בחורה מדהימה ,משכילה,חכמה,ומתפרנסת כמו שהוא בחיים לא יחלום אפילו(טוב הוא יושב בבית כבר 3 שנים)וחיה לפי החוקים הנוקשים שלו פשוט בלתי נתפס. טוב עכשיו אני אעצור ,אקח אחורה ואפסיק לדבר עליו כי טוב לא ייצא מזה(לא סובלת אותו ואת ההתנהגות שלו אליה) חזרתי לא מזמן מהעבודה,קשה לחזור,רוצה חופש אמיתי.חוץ מזה ביום שישי אני אמורה להיתקל בבחורון יש עיצות?!!

magenta73

New member
איך? למה? כמה? איפה?

ספרי קצת לפני שנשפוך פה עיצות. מיהוא מה הוא. איך אתם מכירים? מה הסיטואציות הקודמות? וכן הלאה... גם אני מתה לחופש אמיתי, בעיה שאני עצמאית...

blue eyes21

New member
אז ככה

נפגשנו לפני חצי שנה ,במקרה,בסיטואציה קלילה.ניגש,הזמין,דיברנו.מיד ראיתי משהו אחר בו,מתוק לגמרי ,כריזמה מטורפת ויחד עם זאת ככה חשבתי לא מהמאוהבים בעצמם,מהמחפשים כל דבר שזז,ממש עשה לי את זה וזה לא קורה כמעט.נוצר קשר טלפוני ,פלירטוטים והבנתי בין לבין מה ה"אוירה" הכללית ובקיצור התאכזבתי מהגישה שלו ובזה זה נחתך.לפני כחודשיים נפגשנו שוב ,שוב במקרה,כשראה אותי הוא פשוט זינק עלי כולו שמח ומאושר לראות אותי ואני הגבתי אליו פשוט מזעזע(רק תעוף ממני היה חסר),הוא התרחק אבל כל הערב לא הפסיק לתצפת עלי ולנסות ליצור קשר עין,נראה גם ממש אבל ממש פגוע,בדרך כלל מוקף באנשים אבל כמעט לא תיקשר רק הסתכל,אח"כ נפגשנו באותו מקום עוד כמה פעמים ,הוא ניתק את עצמו וכל הזמן מפוקס בי אבל לא ניגש.עכשיו:אני למרות התגובה שלי אליו ,ממש מעונינת (אחרי שתקפתי ושוב ראיתי את העיניים האלה קלטתי מה הוא עושה לי בבטן והאינטואיציות שבדרך כלל מאוד בריאות אומרות לי שהוא "משהו אחר")למרות שחשבתי שהוא"אחר" ויש קליק מטורף ואז הוא התנהג מאכזב.לפני הפציעה שוב הייתי באותו מקום,דוקא ביום אחר ובמקרה זה היה עם איזה אקס שלי ,שנפגשנו אחרי תקופה והוא בחיזור גורלי אחריי,רצה הגורל וגם הבחור היה שם וקלט אותנו .אח"כ נפצעתי ונעלמתי לכמה שבועות .ביום שישי ראיתי אותו שוב והוא הסתכל אבל הרבה פחות,הגיב לבנות שניגשו אליו(מתחילות איתו בטירוף ועד עכשיו נהג לסלקן בעדינות אך בבולטות ,תוך כדי הסתכלות עליי)ודי התעלם.אני בטח אראה אותו סוף שבוע ואני ממש מבואסת ,נראה לי שהפציעה וההעלמות והאקס הרסו את המומנטום,ורק לשם הבהרה .-היה שם קליק הדדי ,עם משחקים ומגננות אבל קליק הזוי,את המתח ביננו היה אפשר לחתוך ב..יש לי מחשבה לא ללכת כדי לא להתבאס ,מצד שני אני אוהבת את המקום ומתה לראות אותו שוב(מרגישה כמו ילדה קטנה פרפרים בבטן וכאלה)אבל לא בטוחה שיש לי כוח לראות עוד מפגן חצי אדיש מצידו.עוד בעיה בגלל הסיטואציה ,הוא גם רואה שכל הזמן ניגשים אליי ,מתחילים אין רגע שקט וגם אם היה רוצה לגשת שוב זה לא פשוט,מה עושים ???

magenta73

New member
מה עושים?

עושים. את יכולה לגשת אליו, לשאול מה שלומו. ומשם לזרום, עם חיוך... לספר לו שנפצעת, חתיכת קטע ששובר קרח, לא? לדבר קצת, להגיד, תרים אלי טלפון לפעמים... סתם, לשדר חיוביות. אם את זאת שהתנהגת לא יפה כשהוא ניגש אליך, את חייבת לגשת אליו ולשבור את הקרח. דחיל ראבק, עברנו את גיל 16. אתמול ישבתי בפאב, ידיד שלי, כפי שחשבתי, אמר שיבוא ב 12 והגיע רק באחד וחצי. אז ישבתי לבד, בקצה הבאר. והבחור שלי הגיע. ראיתי אותו ישר פירפורים. קלט אותי, עשיתי שלום חמוד עם היד...בתוספת חיוך. המשיך לדבר עם חבר'ה שם. אז התקדם לעברי. ראה משהו שהוא מכיר, נעצר לדבר איתו. הביא לו הזמנה למסיבה שיש ביום שישי. שוב, התקדם לעברי, נתן נשיקה, שוב, על הפה. דיברנו קצת, אמרתי שראיתי אותו הולך ברחוב, עסוק, אמר כן... שאלתי אם הוא בא למסיבה אמר שהגיוני שכן. אמרתי שאני מתחפשת לביבלבי, אמר, מתאים לך, גם צבעת את השיער... ממתי גברים שמים לב לזה? אקיצר, בחור שישב לידי, שגם מכיר אותו, נכנס לשיחה, דיבר על פאקינג קדאפי או משהו כזה... ואז הבחור שלי הלך... אני יכולה להגיד אוף, אבל דווקא בסדר לי. זה שהוא בא, נתן נשיקה וכו' דווקא מרגיש לי טוב. מחכה למסיבה...

blue eyes21

New member
נשמע טוב

נחמד שאת ב"מוד הנכון",גברים לא שמים לב לצבע שיער,אלא אם,טוב את זה הבנת בעצמך.ובחייך למה בת 16.אני יודעת שיצא לי קצת מעורבב,אבל היתה לי התחלה צולעת +אפקט הביישנות,חוץ מזה כבר נתקלתי בצד הפחות מתעניין שלו וטוב זה לא עושה,רציתי נקודת מבט ,אחרי האירועים האחרונים,אם לדעתך יש מצב שלא עף הרגע .

magenta73

New member
תראי

אתם מכירים. וכנראה שזה פאב כזה, ששניכם יושבים בו, נכון? ותמיד יהיו אנשים מסביבכם... אז אין ברירה אלא לגשת אליו... את מסתכנת, כביכול, שהוא לא יתעניין, אבל אז לפחות תדעי. או שאם העיניים שלכם נתקלות, תחייכי, תעשי שלום, תקראי לו לבוא. גם זאת אפשרות.

למעלה