עדכון
הבחור התקשר ,הזמין לסרט.למרות שרק חזרתי הביתה וזה אומר עוד נסיעה לעיר הגדולה,הגעתי.היה מקסים ,דאג,הזמין,קנה לי בזמן ההפסקה משהו שידע שאני אוהבת.יצאנו מהסרט ואז התחיל לדבר על האקסית ועל איך שלא יודע מה יהיה. הגענו אליו ,המשיך לדבר ותוך כדי כך הודה שנורא חושש להיפגע-כעיקרון לגיטימי וכנה בוגר ומקסים. אבל מה:יחד עם זאת במהלך "השיחה "אני איבדתי כל עניין בו והחשק להכיר אותו התאדה. מעבר לוידוי המתיש(כולנו סוחבים מאחורינו התנסויות קודמות,רק יש כאלה שחושבים שזה מזכה אותם ברשות להתנהג כמו דבילים),ואחרי שניפתח ופירש את דעותיו המוצקות על כל מיני דברים ברומו של בחור,עלו כל מיני התבטאויות ילדותיות ועולם מושגים שבעיני נתפס לא מושך.כולל לנסות להפחית מההנאה שלו בחברתי ועקיצות קטנות.התגובה שלי אליו היתה קצרה,הרי לא ביקשתי או פיזרתי שום הבטחות חוץ מערב נחמד,לנסות להכיר אחד את השני ולבוא אם ראש פתוח ולכוון בטוב אחד כלפי השני.ובקיצור , ירד לי ממנו לגמרי,המשכנו לקשקש אבל הפכתי קרירה לגמרי כלפיו ,נשארתי לישון כי ממש לא היה לי כוח לחזור הביתה(הוא אמר שאם אני חושבת לברוח הוא כבר קולט את זה ושאשאר בכל זאת),בבוקר קמתי ונמלטתי אל ההרחוב כמה שיותר מהר,תוכ" התעלמות מבקשתו להעיר אותו לפני שאני הולכת. מסקנה: בפעם הבאה שארצה לברוח מבחור אחרי לילה מהנה ביחד ,כדאי לי להקשיב לאינטואיציה ולא לחכות לפגישה שנייה כדי לברר למה .