שקט פה...

blue eyes21

New member
תפאורה

ן..שוב שכחתי. לגבי המסיבה.כדאי מאוד שתהיי שם בסיטואציה מתאימה ,עם משת"פ לעניין אחד כזה שידע להאדות כשצריך,כדי שלא יווצרו מצבים כמו שהיה לך בפאב-למרות שזה הסתדר נחמד.אחד הדברים שכל הזמן קורים אצלי זה שכל שנייה נדחפים אנשים בין לבין וגם אם יש רצון לביצוע התפאורה מפריעה,בשישי האחרון באיזשהו רגע הוא ניגש לכיוון ואז בדיוק מישהו עצר אותו ואז כבר כשהתפנה אני זאת שהיתה באמצע דיבור סרק על כלום עם איזה אחד שבדיוק החליט לגשת מה שגרם לו לעשות אחורה פנה. שמע שאת כבר יודעת מה צריך לעשות ומקווננת לזה אז מצויין,אני אקח לי קצת מהמצב רוח החיובי הזה שאת נמצאת בו ואלך בלי יותר מדי סרטים,נראה מה יהיה ולפי זה,אם תהיה הזדמנות מתאימה אניאגיב בהתאם ונראה כבר.

magenta73

New member
חדשות חמות מהשטח...

הגענו, אני וארבעת חברי למסע, למסיבה. היה מוקדם מידי, כי עדיין היו הופעות, ולא לשם כך התכנסנו. הבחור היה בחוץ, לקח על עצמו את תפקיד העוזר והיחצן... דיבר איתי בדיוק כמו שהוא דיבר עם חברתי שתחייה, שאותה הוא בכלל לא מכיר. רציתי לרצוח אותו. שום גינוני חיבה, שום כלום. רגיל. אני כמו כל בחורה שבאה למסיבה. לא נכנסנו בסוף. החברה לא רצו. הלכנו וישבנו בפאב אחר. ומבחינתי - זהו. נגמר. NEXT. שילך לחפש ת'חברים שלו. לא חשוב לי אם הוא א. לא שם עלי ת'קטן שלו או ב. כן שם, אבל ככה הוא מתנהג, נון שלנטיות... כאילו שמבחינתו גינונים רומנטים זה לסרטים הוליוודים בלבד. שני המיקרים לא מקובלים עלי.

blue eyes21

New member
../images/Emo46.gifמה הקטע?

של הגברים האלה,שאלתי ולא אני לא מחפשת תשובה.את אלופה איך שאת לוקחת את זה .מסובבת את הראש ולא נכנסת לסרטים מההתנהגות שלו,הפסד שלו. אני גם הגעתי למסקנה שהבחור "שרוט" רק משחק משחקים .נראה לי שזה הקטע שלו וזהו.ביום שישי הוא פשוט לא הפסיק להסתובב סביבי ,חייך חייכתי חזרה ,ניגש דיברנו שתי מילים(הייתי הכי נחמדה שבעולם והראיתי עניין) ואז...הוא שוב התרחק טיפונת ושוב נעמד לידי(עלי) עם חברים שלו ומתצפת ועושה פרצוף כשמישהו ניגש לחבק(בידידות)בקיצור...שרוט.אין לי כוח אליו ולמשחקים שלו אפילו שיחה הוא לא מצליח לתחזק. פעם קודמת אחרי שכתבתי לך פירוט של מה היה ,קראתי אותו בעצמי והבנתי שאני באמת נגררת למשחקים של ילד ה .הובכתי בעצמי מרמת ה"עלילה" וכל ההתרגשות נעלמה בזכות ההתנהגות האינפנטילית שלו. אז אתמול פגשתי מישהו שהכרתי לפני חודש /חודשיים ופתאום נראה לי מעניין מתמיד..אז עשיתי לי חג שמח ,בחור מתוק, בלי קשר לזה שהיום קמתי ורק רציתי הביתה,מקסים לא?

magenta73

New member
אני? אלופה?

לא יודעת... אל תחשבי לרגע, שלא חוזרות לי מחשבות. במיוחד שאחותי עכשיו נתנה לי הרצאה לגבי זה שלא עמדתי במה שהבטחתי לעשות ואני מסתכלת החוצה יותר מידי במקום פנימה. ומה? לא קרה שאני התנהגתי מוזר? ומה אני מסיקה מזה מסקנות ושהיה ברור לה שאני לא אגיד לו כלום כי אני פחדנית וצ'יקן וכו'. אררררררר...... לא משנה עכשיו. העיקר שעשית לעצמך חג שמח. חשוב מאוד. אבל למה לקום ולרצות הביתה? מה עם קפה?

blue eyes21

New member
אחרי הקפה

אויש ,הבנתי ממה שכתבת שאת לא מתעניינת בו יותר בגלל ההתנהגות שלו,מגנטה אני יודעת אנחנו נשים אומרות א' ומתכוונות לא' עם סעיפים(1'2,3
).אנ מתארת לעצמי שאת מניחה את זה בצד כדי לא להסתבך במחשבות ולשגע את עצמך לגביו במהלך כל היום.שאם הוא רק היה מתנהג ...מתנהג מעט אחרת היית הרבה יותר מאושרת הבוקר.עצם העובדה שאת ממשיכה להתייעץ לגביו עם אחותך ,חברות וכו' מעידה שזה נגע בך ולא עשה לך טוב,מצד שני האינטואיציה שלך(גם אם היא נבעה מתסכול וכעס על ההתיחסות/חוסר ההתיחסות שלו )היתה מוצדקת ועדיין כזאת.מה תעשי תשגעי את עצמך במה היה אם...מה יכולתי לעשות אחרת?.. יכול להיות שההתנהגות הראשונית יצרה ריחוק יכול להיות שהוא מעונין ומשחק בנונשלנטיות,יכול להיות שהוא לא משחק ובאמת לא מתעניין(מניאק,סתם אני בעדך).אבל לא יכולת לעשות כלום אחרת ,ככה לפחות הצגת את זה. מה? בכוח? למה אחותך התכוונה ,שאת מסתכלת רק על החיצוני,לזה שאת קוראת את מה שהוא משדר לך ומנסה לפעול בהתאם,שאת נזהרת בתגובותייך כדי לא לחטוף סירוב קטלני(בהתחשב בהתנהגות האחרונה שלו).את כן מנסה ,כן זמינה ,כן מגששת את דרכך לכיוונו ,איזו סיטואציה היתה שם בפתח הפאב שאיפשרה לך לנהוג אחרת?ברצינות,יכול להיות שלא נתת כאן את כל התמונה?! הוא היה חביב אלייך והקרין את אותה דרגת חביבות לחברתך,מה זה אומר, אני לא יודעת ,גם את לא אחרת לא היית נותרת עם כל כך הרבה סימני שאלה. לכן כנגד הרצון והתחושה תניחי בצד את החרטות על מה עוד יכלת לעשות? לא יכלת ואני באמת מאמינה בזה,,הרי ,אם היה משאיר לך פירצה כבר היית נכנסת בה(למרות הצ'יקניות)ודוקא כדי שתוכלי להגיב אליו כמו שאת רוצה ולא תתיחסי אליו טעון או נוש מדי במידה ויפתיע וכן ייגש מתי שהוא ,תעשי את מה שאני עשיתי (בעצתך)תני לדברים לקרות ואל תחשבי עליהם יותר מדי.אל תבחשי,אל תאשימי את עצמך ואל תזרקי על עצמך את האחריות תמיד(זה שאת עצורה לא תמיד מועיל אבל לא תמיד זאת הסיבה לכך שדברים לא הולכים,הרי את כן מנסה)בינתיים יוצא שאת מנהלת איתו מריבות,מתווכחת ,משלימה,כועסת וסולחת והוא אפילו לא יודע. עזבי קצת ,תמשיכי הלאה ,לפחות עד המפגש הבא בינכם ואז אם יווצר מצב יותר לעניין או שהוא יהיה קצת פחות נונשלנט תוכלי את לעשות צעד קטן

magenta73

New member
אנחנו מצחיקות...

במוח אנחנו כבר סוגרות ופותחות ומדסקסות ומוצאות פתרונים וכן הלאה, כשהמציאות שונה לגמרי. לכן עזבתי. אחותי יכולה להגיד מה שהיא רוצה. אני, כפי שאמרתי קודם, מה שאני צריכה ממנו, זה לא הרבה, רק שיעשה קולות של רוצה. אני לא שומעת קולות של רוצה, בין אם הוא עושה אותם או לאו. אז זהו... עד לפעם הבאה... היה שלום ותודה על הדגים.

blue eyes21

New member
את רואה

מה ביקשנו..פירור? גם זה מסובך?שלום ואולי להתראות(זאת הגישה). ואני פשוט מתה על הדיסקוסים שלנו,שתדעי

blue eyes21

New member
רציתי

הביתה כי זה הפאק אצלי .לא יודעת מה עקץ אותי.רציתי ללכת אתמול בלילה ואז הוא לקח אותי לאכול,3:00 לפנות בוקר ,אח"כ לחבר הכי טוב שלו(היה חצי ער),הודיע לי שאני לא הולכת(עם חיוך),אבל לאורך כל הערב למרות שפינק והיה מדהים היו כמה דברים שאני כבר רואה כדפוס חוזר,אותן מערכות הגנה שיוצאות תמיד מהכיוון שלהם ואני זאת שאפגע,אז אני לוקחת אחורה שיחשוב שיחליט ואם ממש יבוא לו הוא יודע איפה למצוא אותי(המנוי זמין). בקושי ישנתי,שונאת לישון מחובקת זה מעיר אותי,בבוקר הוא עוד ישן בחצי עין אמר:תרגישי בבית ,תעשי מה שאת רוצה,סידר לי תקשורת במחשב כדי שאוכל לעבוד (עם חו"ל)וחזר לישון-אין לי בעיה עם זה רק שהשתעממתי,החלטתי ללכת לים,עצר אותי,ענין אותי וחזר לישון.מה לעשות הרגשתי בבית-שלו ורק רציתי לעוף כבר. חוץ מזה שהוציא אתמול כל מיני שטויות מהפה וכנראה שזאת הסיבה האמיתית לו ידעתי אם הוא מתכוון לזה או אומר בלהט הרגע ולא רציתי להיות שם יותר מדי(מנת יתר),דיבר על ילדים(הלו, דייט ראשון)החמיא ואז נסוג(פחד שאתפוס תחת ,גברים),דיבר על המשך ובאותה נשימה אמר שיש לו מיתולוגית,והשתמש בשרותי המיקצועיים(פסיכולוגיה) מעט מוקדם מדי עם כמות המידע ששפך-אני כבר יודעת עליו ,על המשפחה, על החברים ,המשברים, המשחקים(הרבה יותר מדי מידע)ויחד עם זאת עשה סימנם מבוהלים,אז שיבהל, ושוב הוא יודע איפה אני ואם ממש בא לו שירים טלפון(מבטיחה להיות נחמדה).פשוט נמאס לי להיות זאת שחושבת ,מבינה, מסבירה בשבילם וגם מתרצת .היה טוב(תמיד יכול להיות יותר טוב
)וטוב שהיה והוא הגבר ,אז אם הוא רוצה שיראה!!!!!

magenta73

New member
דווקא נשמע לי סבבה

ושהוא הרגיש שהוא יכול לבטוח בך ולהפתח. ולמה שאת לא תתקשרי? סך הכל את זאת שהלכת... גבר או לא גבר...

blue eyes21

New member
שקוף

הרגע התקשר...גם לא הלך לעניניו היום ,התעורר רק עכשיו.אתמול דיברנו על משהו שקשור לעבודה שלי והוא שאל אם אני התכונתי לסדר לו את זה וזה באמת רלוונטי כי הוא מפחד שאם נתעסק(עבודה ונתעסק(ביננו)וזה לא יסתדר זה יתנגש .אמרתי לו שאני לא נסוגה מההצעה ושאם לא בא לא לערבב אז הוא יכול להישאר עם העניין העיסקי(עדיין אעשה מה שאמרתי) וגם לי אין מושג מה יהיה ביננו והוא הודיע שסבבה(בחר בעסקים)...ואני אפילו לא מתכוונת להיעצר על זה,היה מפתיע אם היה מתנהג אחרת.

magenta73

New member
תגידי לי משהו....

את רוצה אותו או לא? הוא אמר לך את זה לא בשביל שתקחי את הקטע העיסקי. הוא אמר את זה כי הוא רצה לבדוק אם את מעוניינת, ובעצם אמרת לו לא. לא רוצה אותך, רוצה עבודה... למרות שתמיד, תמיד אפשר למצוא את האמצע ומי אמר שלא מערבבים ביזנס עם פלייזור? לא משנה. העיקר שעוד יש קשר, רק אל תפלי למלכודת ה"עסקים בלבד". לדעתי, דווקא אפשר להכיר אדם בזמן עבודה איתו, אבל זה לא פוגע ולא צריך לפגוע במשהו אחר...

blue eyes21

New member
נו באמת

אמרתי לו שהיה לי כיף,הוא אמר שהוא לא יודע מה הוא רוצה ושהוא לא רוצה שזה יפגע בעבודה,איך הגעת לזה שהוא מעונין בי.הוא הדגיש את זה ובסוף לא הציע/קבע כלום רק אמר שהוא הולך לים וקיצר את סוף השיחה.

magenta73

New member
אין לי מושג

עשיתי אחד ועוד אחד. אולי הוא נבהל מהפתיחות שלו ולקח צעד אחורה, לראות איך את תגיבי. נו, גברים... שאני אסביר לך אותם? קטונתי. הם כל הזמן צריכים חיזוקים. זה אני יודעת. לשמוע "לא, לא, מה פתאום יפגע בעבודה" ולא "וואלה, צודק... אז נשאר רק בעבודה". ויכול להיות שהוא נפגע שלא קיבל את החיזוק המתאים ולכן קיצר את השיחה. אבל שוב... מי אני?...

magenta73

New member
היום אני כנראה באברקסס

יש הופעה של רוקפור. מעבר לזה, תשלחי לי מסר אישי. אני לא יכולה מהמקינטוש, אבל אני יכולה לענות לך אם תשלחי לי.

למעלה