"שרה רוקדת עם עבדול... הריקוד מלא

אהה עכשיו אני יודעת למה זכרתי

ישר אחרי זה זה השאלות שלי

אויי בהחלט נוסטלגיה שכיף לחזור אליה

לדעתי באמת לא הייתי רואה בחורה אחרת שהיתה עושה את הדמות הזאת של רננה יותר טוב מטלי...וזאת הסיבה שאנחנו רואות אותה שם,אפשר לומר שבמיכאלה הדמות לא היתה כל כך מעניינת חוץ מהעלילה שהיתה סביבה הרצח וכל הסיפור ....אבל באמת אלמנטים מיוחדים ומעוררים הזדהות לא היו חוץ מהמוות ופה זאת בחורה עם מוטיבציה שכבר בפרק הראשון קשה שלא להתמכר ולגלות היזדהות איתה...מה שבהחלט גרם לי להתמכר גם לכל מה שהולך עם הדמות במהלך הסידרה וגם לדמות עצמה לשינויים שהיא עוברת.... פרק מעולה,מעניין לראות איך הכל התפתח בהמשך.....
ובקשר לטלי...-אני יכולה להגיד שפה בדמות הזאת שהיא גילמה נהנתי מכל שניה שהיא היתה על המסך היא עוררה בי רגשות מעורבים של כאב וחיפוש אחר הדמות, באמת ניסיתי להבין מאיפה בא כל הכאב הזה בתור שחקן כי היו לה שם מלא סצנות של בכי ומרירות...אין ספק שהבחורה הזאת לקחה את כל הסידרה הזאת...על כתפיההה...דמות טראגית אמיתית
ואני ממש אוהבת גיבורות טראגיות
ולירון אני ממש מחזקת את המשפט שלך טלי עברה שינוי מדהים...וכייף לראות את זה לא רק במראה החיצוני בהכל...

אז בואו לראות אותיייייייייי../images/Emo99.gif

אח אני פשוט אוהבת את הסדרה הזאת. גאונות לשמה. אהמ סליחה. וואי הסדרה נראית ממש טובה!!!
אני אמשיך לעקוב
אה כן.
כנראה שבפעם האלף שרואים את זה, מה שנשאר זה א' לשים לב לטעויות, וב' לחקור את הקרדיטים. אז בקשר לסעיף ב'... השתמשו בין השאר בבגדים רונה דורון, AKA זו שזכתה על התלבושות שהיא עשתה ל"שלוש אמהות"
וחוץ מזה בעיקר חיפשתי שמות מוכרים... מסתבר שיש כמה וכמה

אני הכי אוהבת להסתכל על הרמיזות

לסוף נגיד כל הקטע שכפיר בבר עם יניב, והוא אומר שהוא רוצה להתחתן עם דנה בלום. ושהוא רוצה שהיא תהיה האמא של הילדים שלו. ואחר כך יניב אמר שהיא בחיים לא תרצה אותו בחזרה. ממש היו יכולים לקפוץ 80 פרקים קדימה ואף אחד א היה מרגיש
רק היה מוזר שרננה פתאום משוגעת.
בכלל יפה לראות איך הדגישו את "הקשה להשגה" ואת כמה זה משפיע על מי אנחנו בעצם אוהבים. כשהוא רצה אותה היא שמה עליו זין כשהוא רצה מישהי אחרת היא רצתה אותו ובגלל זה הוא רצה אותה פחות אח אלוהים! לא יכלתלברוא אותנו טיפה פחות דפוקים? אגב, מצטערת נעה, אני חייבת לספיילר. רננה התאהבה כל חייה בכפיר וברמי - אין לבחורה הזאת טעם אחיד הא?
אהה ויוסף עדיף בתור ג'לל מאשר רמי. זה הפלוס היחידי של האלופה על חשבון טב"ע
היחידי !!!

danit1234

New member
../images/Emo45.gif ../images/Emo6.gif

לאח שלי קוראים ניב ובתקופה של טב"ע עשיתי לו באייסי שלי rename לאליניבוזה עדיין נשאר ככה משומה XDD

danit1234

New member
ולא , אני לא עד כדי כך מושפעת ../images/Emo6.gif

טוב קצת
אבל זה לא היה קשור זו הייתה איזו בדיחה בינינו XD וואי איזה נוסטלגיה ימי טב"ע העליזים

ברור שג'לל עדיף!!

למרות שגם הוא באיזשהו שלב התחיל לעצבן, אבל באופן כללי... את רמי ממש לא אהבתי.

לגמרי. ופלצן ברמות.

גם כל הקטע שהוא רצה שהיא תבוא איתו לגלזגו ותעשה אממ, כלום, גם עיצבן אותי. כ"כ "אבודים בטוקיו".

"למה שלא תבואי איתי?"

כי אני לא יכולה למה לא כי אני לא יכולה למה כי אני לא יכולה למה לא כי אני לא יכולה למה? כי אני לא יכולה למה? כי אני לא יכולה........ וזה ממשיך וממשיך. כאילו מתי שנראה לך שהסצינה תגמר והיא ממשיכה
חיפשתי את הסיבות שהוא נתן לה כדי לבוא @ כדי שהיא תוכל לבוא לראות את הטירה הגותית @כדי שהם יוכלו להיות ביחד @כדי שהיא תנוח אחרי כל מה שהיא עברה @תהיה בנופים הירוקים @תשתה בירות @יהיה לה שקט @תוכל לכתוב כל זה בחצי שנה???? פי הרבה!!! אהה ורננה אמרה שהיא הולכת להיות שם רועה עיזים מתי שהוא
ואיי איז ייעוד. בטוח יותר שווה מלהתחתן עם עפר שכטר ולירות איך יורים לדנה בלום בציצים!!!! לפעמים החלטות הן כל כך קריטיות

זה היה בקטע עם הגיפה הירוקה

אבל אחר כך היה עוד קטע כזה. לא זוכרת מתי. היא גם אמרה שהיא תהיה ראש ממשלה באיזה מדינה נידחת באפריקה **אין לי כוח ללכת לבדוק**

יש לי את כל הנתונים.

איזה נתונים בדיוק? אני לבנה
אה וזה היה למיקרונזיה. וכן היה את הרועת עזים בג'יפה.. "אני חוזרת למעלה חלחולת שלי, להיות רועת עיזים!" אבל אני חושבת שהיא גם אמרה את זה לכפיר, כשהוא שאל אותה מה יש לה לעשות בגלזגו.

אהבתי שהוא אומר לה ולרמי

"סקוטלנד, יופי, חצאית"
בכלל הפרקים אלה קוראים את חייבת לראות את הקטע מ86-7 נראה לי לפני שהם מחליטים ללכת לקנות חומוס. ראים את רננה יושבת על המחשב וקוראת בפורום ואז היא אומרת לרמי על טליה "כתוב פה ספויילר - לאלמנה זימר יהיה רומן עם עבדול - מה היא מפגרת"
היא אומרת את זה כזה מצחיק בכלל דמיינתי לעצמי אותה יושבת וקראת בפורום ואילן מסתובב מסביבה ומפריע לה כמו ילד קטן שחפץ ליחס. והיא יושבת קוראת ומקללת אותי על השטיות שאני רושמת... "מה היא מפגרת"
יש לי דמיון עשיר, תודי. אבל תראי זה מצחיק

גם פרנואידי בשבילך ../images/Emo3.gif

למרות שתכלס אני דיי בטוחה שאני הקרובה לאמת ואת הנאיבית אבל שיהיה גם ככה לא באמת בא לי לדעת... אני אשאר עם הדמיון

למעלה