שרון המלך, העם איתך הולך קדימה

IDO 242

New member
שרון המלך, העם איתך הולך קדימה

שמעו אחים שלי, יש מי שיגיד שרון מושחת ובגלל זה הוא לא צריך להיות רה"מ אבל אם זה החסרון היחיד של שרון והוא לא מצביע לו אז הוא טבע, בוא נתחיל ככה: * שרון הוא המנהיג הכי רציני שיש בפוליטיקה היום, הוא איש ענייני שמדבר תכלס , האיש היחיד בפוליטיקה היום שעושה יותר ממה שהוא מדבר, אתם לא תשמעו אותו אף פעם מדבר שטויות כמו כל הפוליטיקאים הזולים שלא שווים גרוש, הוא שותק הרבה ועושה עוד יותר הרבה, עובדה שב 5 שנים הוא שיפר הרבה במדינת ישראל ועל זה אתם לא יכולים להגיד כלוווווווווווווום: בביטחון המצב פי אלף יותר טוב במדינה שהוא קיבל לפני 5 שנים, וזה לא רק בגלל ההתנתקות למה הטרור פחת לפני ההתנתקות ועכשיו הוא כמעט נעלם, היום אנשים יוצאים, מבלים נהנים בשקט, בלי לפחד שעוד מעט יכנס מחבל למסעדה או לאוטובוס ויתפוץ, וכל מי שלא יודה בזה שהוא מרגיש יותר בטוח היום הוא שקרן, תודו. בכלכלה המצב הרבה יותר טוב, עכשיו יהיו אלא שיגידו שיש יותר עניים ויש יותר מצוקה, אבל כל אלא חרטות לעומת הירידה במובטלים, הצמיחה במשק (שמביאה אגב הרבה כסף לקופת המדינה, כסף שאפשר עכשיו לחלק לאותם עניים), ואף אחד לא מתייחס לזה שבלי התכנית הכלכלית של שרון וביבי(שעשה את שלו ויכול עכשיו ללכת אגב), היו עוד יותר עניים היום וגם אלו שלא עניים היו סובלים היום בגלל שלא הייתה צמיחה, כולם מקבלים את העובדה שהמשק בצמיחה ויש היום כסף באוצר המדינה כמובן מאיליו כי זה הכי קל, אף אחד לא מתייחס לסוציאליות כאל משהו שהיינו צריכים להקריב בשביל שהמדינה לא תקרוס, כולם חושבים שאנחנו שבדייה שיש לנו מאיפה לתת ורק לתת, ואף אחד לא זוכר מה היה פה לפני כמה שנים בלבד. * שרון הוא המנהיג עם הכי הרבה נסיון מבין הפוליטיקאים, עכשיו יהיו ישגידו שצריך אנשים צעירים ורעננים אבל אותם "צעירים ורעננים " הוכיחו את כשלונם בשנים שלפני שרון, תקראו קצת הסטוריה ותזכרו איך ביבי וברק פשוט נכשלו בכל מה שקשור לניהול המדינה. שרון הוא מכיר הכי הרבה והכי טוב את מדינת ישראל ואת צרכי העם, הוא הכי בוגר מבין כולם, הוא איש צבא שנלחם למען המדינה ובנה אותה, החל מיחידת 101 ועד כהונתו כ רה"מ עם רקע ביטוני, ועובדה שרקע זה הביא בין היתר להפחתת הטרור (ואני חוזר שזה היה גם לפני ההתנתקות). *שרון הוא בןאדם חזק ויציב שיכול להחזיק ממשלה יציבה לאורך זמן ומכאן גם שאותה ממשלה תעשה יותר מכיוון שלא תצתרך להתעסק ביריבות פוליטית פנימית ושטויות כאלה כמו של ילדים קטנים ולא כמו מי שמנהל מדינה כ"כ מורכבת כמו מדינת ישראל, ןלכן שרון יביא ליותר יציבות ויותר מעשיות ומכאן גם ליותר שיפור... * לשרון אין אינטרסים פנמיים כמו השרדות פוליטית ארוכת תווך, ומכאן הוא יותר בריא לציבור הישראלי כרה"מ מאשר אחרים, חשוב לו האינטרס הציבורי, וטובת המדינה. * שרון הוא איש אמין לציבר, הוא אומר ת האמת בפרצוף אפילו אם היא כואבת, הוא לא יגיד "יהיה שלום וכולם יאהבו אחד את השני" הוא לא מוכר אשליות, אלא מודע שהבעיה עם הפלסטינים היא שהם לא מוכנים להכיר במדינת ישראל, אבל עם זאת הוא אומר שאסור להתייאש.הוא לא כמו כל הפוליטיקאים הזולים כמו ביבי או פרץ שמבטיחים דברים שהם יודעים שהם לא מציאותיים: פרץ מבטיח לנו כאן שבדייה , השציבור רק יקבל יקבל ויקבל... פנסיות, שכר מינימום כמעט כפול מזה של היום, קצבאות גבוהות ובקיצור כל עני פה יהיה מינימום מעמד בניים מבוסס, לא יהיהו יותר עניים למה? כי פרץ יהפוך אותם לרוצ'ילד, וכל זה מאיפה? מהכסף שלשבדייה יש ולנו אין?!? ביבי מבטיח לנו שלום ובטחון, ממש כמו בבחירות 96 עם הסטיקר "נתניהו- עושים שלום בטוח", ולכל מי שחושב שביבי באמת מסוגל לפתור את הבעייה ההסטורית עם הפלסטינים יותר טוב משרון, ולתת לנו בטחון יותר טוב משרון, אז אין לי מה להגיד לו, כנראה שהוא בן אדם ממש טבע ועוור שמושפע מהמניפולציות הלא קטנות שביבי עושה, ואפילו מצליח לשכנע בהם את אותם אנשים מוגבלים שרמת המשכל שלהם לא נותנת להם לראות יותר מביבי, ואני לא צריך להוסיף בעניין. * ולסיכום, הדבר שאולי הכי חשוב בתקופה הזאת היא ששרון הוא אחד המנהיגים האיכותיים ביותר בדורינו שיכול באמת לפתוח סוף סוף את הבעיה עם הפלסטינים. תראו מדינה פלסטינית תהיה בכל מקרה אפילו עוד 10 או 20 או 40 שנה, אבל היא תהיה והיא תקום גם אם לא נרצה וגם אם לחלק מכם זה מעביר חלחלה או פחד, אבל השאלה היא איך עושים את זה ומה יהיהו השלכות הארוכות תווך לישראל, ואני חושב בשיא הכנות ששרון יכול לעשות זאת הכי טוב מכולם, ובטח יותר טוב מביבי, ועל פרץ אין על מה לדבר בכלל. לשרון יש טווח ראיה ארוך מאוד, שרון עומד יפה מאוד בלחצים, לשרון יש סבלנות וכל אלה תכונות שמאפשרות לרה"מ לעשות לאזרחי ישראל קצת שקט ונחת לתקופה ארוכה, ואני חושב שזה מה שאנחנו צריכים באמת ואם יש אנשים שחושבים שכל זה מבוטל לעומת פרשת השחיתות של עמרי שרון, אז לאותם אנשים באמת לא מגיע רה"מ כמו שרון, הוא אחד האחרונים באיכותם ולא כדי להפסיד אותו, צריך לתת לו כמה שיותר כח בשלטון הבא. ואם למישהו יש עוד שאלות אז הוא יכול לפנות אלי- [email protected] ותשלחו הרבה תגובות (גם בעד מה שאמרתי לכל העצלנים)

לא יעזור לך שום דבר

אתה יכול להמשיך עם השנאה שלך לשרון , רק אל תשכח ששרון צוחק כל הדרך עד הקלפי. בהתחלה רצינו "רק" 40 מנדטים , אלא שעם האוכל בא התיאבון , ולאט לאט אנחנו כבר מתקרבים ל -45 מנדטים , וגם אז לא נהיה שבעים!!!

מי זה "אנחנו"?

גם אתה ברשימה של שרון? אני במקום שרון הייתי מתאפק ולא צוחק בדרך אל הקלפי. זו דרך ארוכה. הרבה דברים יכולים לקרות בשלושה וחצי חודשים. ובכלל, עם כל כך הרבה עוני ומצוקה מסביב, מעשה ממשלתו להתפאר, לא הייתי ממליץ לו לצחוק בכלל.

אתה צודק בדבר אחד

אכן ,הרבה דברים יכולים לקרות ב -3 חודשים: עכשיו אנחנו מקבלים "רק" 41 מנדטים , בשלושה וחצי חודשים המספר הזה עוד יעלה - תאמין לי. דרך אגב ,גם בבחירות הקודמות העבודה אמרה שבחודשיים יכול להתרחש מהפך , ובסוף שרון ניצח ניצחון מוחץ.

מי זה אנחנו?

אתה יכול בבקשה להשמע פחות כמו ערס של כדורגל? "ניצחנו את ת"א שבת שעברה, הפסדנו לבית"ר שבוע קודם". בכלל, השאלה היא לא יצחק מי שיצחק אחרון, אלא יצדק מי שיצדק אחרון. זה לא פורום כדורגל וגם לא פורום טוטו או ווינר, זה פורום שבו מדיינים על הבחירות. כרגע, אמנם "אתם" הולכים לנצח בבחירות, אבל על גבי דפי הפורום, שייח ספיר הוא המנצח (על אף שבאופן כללי אני מתנגד לשימוש בטרמינולוגיה הזו בכל הקשור לויכוחים ודיונים פוליטיים).

izzyr

New member
מה הקשר? שרון מושחת!

מה זה משנה כמה הסקרים נותנים לו? הוא עדין מושחת וכך גם רשימתו, זו כסאלוגיה ולא אדיולוגיה. הוא לא אומר כלום ולא מציע כולם.

izzyr

New member
המלך הוא ערום

בתחילת הודעתך אתה כותב "יש מי שיגיד שרון מושחת ובגלל זה הוא לא צריך להיות רה"מ אבל אם זה החיסרון היחיד של שרון והוא לא מצביע לו אז הוא טבע" אתה חושב שהעובדה ששרון מושחת לא מספיקה על מנת לא להצביע לו? מה השחיתות הפכה כבר לכזו נורמה? הסיבה שהוא מושחת זו הסיבה הכי טובה להעיף פוליטיקאי מתפקידו, כל השאר זהו ויכוח אידיאולוגי, דרך זו או אחרת הם עוד דברים שניתנים לויכוח, אך שחיתות! זה דבר לא נסלח, מי שמושחת חייב לעוף הביתה במהירות האפשרית!!! ולגבי בסעיפים שהעלאת: השיפור במצב הכללי הם בזכות ביבי נתניהו ומפלגת שינוי שדחפו למדיניות כלכלית אחראית. לגבי הניסיון של שרון, להזכירך נאסר אליו להיות שר הביטחון, לא ניסיון שיש להתגאות אליו. שרון יציב מבחינה ממשלתית? זו הפעם השנייה שהוא הולך לבחירות מוקדמות, מה בדיוק יציב בזה? שרון איש אמין לציבור? לא ידע למה מעסיקים את הבן שלו תמורת אלפי דולרים, לא ידע מה בנו עמרי עושה למען בחירתו של הוא עצמו ליו"ר הליכוד. זו אמינות? זו שחיתות ולא אמינות. כמו כן למרות שאני תומך בתוכנית ההתנתקות, הוא שיקר למפלגתו והטעה אותם, הלך למשאל מתפקדים ופעל בניגוד לתוצאה. בהחלט לא אדם אמין כלל. ומי יחד איתו במפלגתו החדשה? עמרי שרון, צחי הנגבי, אלי אפללו, רוחמה אברהם, אולמרט (אנו זוכרים אותו כראש עיריית י-ם), דוד טל, מיכאל נודלמן. מפלגה ללא מצע וללא דרך חוץ מהרצון להיבחר לכנסת. בושה וחרפה.

bluestar 777

New member
אכן, שמש העמים!

כמו סטלין בשעתו, דיבר מעט ועשה הרבה... גם סטלין ביצע טיהור אתני כשגירש רבבות מבתיהם, סתם בשביל השעשוע... גם שרון כך. יבוא היום ויתחילו גם הוצאות להורג של מתנגדים פוליטיים.

אתה יכול בבקשה לנקוב בתאריך?

כדי שבאותו היום אוכל להזם את דבריך ולהוכיח לכולם שאתה אידיוט ודמגוג? יש לשרון כ"כ הרבה מגרעות שצריך להיות בעל שכל רפוי במיוחד על מנת להשוות אותו דווקא לרוצח ההמונים הגדול בהיסטוריה. מדהים איך בשבוע אחד הפורום הזה הפך מבית לדיונים עמוקים ועניינים לבמה של שוטים.

IDO 242 אם תצביא קדימה

ואריק שרון יהיה ראש הממשלה הדורות הבאים יקללו אותך בקברך על צעד זה!

ZEEVS1970

New member
יחי יחי לדיקטטור הגדול!!!!

אני באמת מנסה להימנע מהשוואות לא נעימות אבל אתה באמת מדבר על שרון כמו על איזה שליט על כל יכול וכנראה שבגלל זה הרשת לעצמך לקרוא לשרון מלך. גם אם זה היה בצחוק הרי שבכל צחוק יש שמץ של אמת ואתה צריך לשאול את עצמך האם באמת היית רוצה ששרון יהיה מלך. בוא נגיד לצורך הדיון ששרון הוא אכן איש נשגב מכל אדם בעל כישורים מופלאים כמעט אלוהיים. האם אתה בטוח שאתה רוצה לתת בידיו כוח אבסולוטי. האם באמת סביר בעינייך שאדם שהיה חשוד בפליליים ובנו הורשע בפועל יהיה כאן ראש הממשלה? האם לא מטרידה אותך בכלל העובדה שהאיש מנהל מפלגה ללא שום מוסדות? שהוא היחיד שקובע שם את כל ההחלטות? האיש הזה לפי הסקרים עומד לקבל ביחד עם עדר 40 הכבשים הממושמעים שלו כוח אדיר לאחר הבחירות שייתן לו לעשות כאן במדינה כמעט ככל העולה על רוחו. האם עניין זה אינו מדיר שינה מעינייך?! אותי זה מטריד מאוד!!!! אולי זה בגלל שאני מתעקש שהמדינה שלי תישאר דמוקרטית בכל רמ"ח אבריה. אולי זה בגלל שאני מתעקש שנבחרי הציבור שלי אכן יהיו אנשים ישרים ומורמים מעם. אף פעם לא אבין איך ייתכן שהציבור בארץ מצד אחד מקבל תחושת גועל נופש מנבחרי הציבור שלו ואומר זאת מפורשות בכל סקר ומצד שני באותה נשימה ממשיך לתמוך בתנועה שנכון להיות מרוכזים בה הכי הרבה מושחתים. אז או שלעם שלנו יש סכיזופרניה קשה או שהגועל ממה שהולך בכנסת הוא מס שפתיים בלבד כי זה נשמע יפה להגיד את זה אבל בתכל'ס הציבור בארץ פשוט צמא למנהיג חזק ללכת אחריו בצורה עיוורת באש ובמים כיאה למדינות הדיקטטוריות הנחשלות ביותר. לא יודע מה איתך אבל אותי זה מאוד מפחיד!

IDO 242

New member
אותי זה לא מפחיד:

יש הבדל בין דמוקרטיה בריאה לבין דמוקרטיה אנרכיסטית חולה, אתה לא יכול להגיד שבאר"הב לדוגמה אין דמוקרטיה, ולמרות זאת יש שם רק 2 מפלגות ומשטר נשיאותי שמרכז כח עצום כביכול באדם אחד,אני מציע שלפני שתזרוק השוואות על על שרון שהוא לא דמוקרטי, תלמד קצת מה זה דמוקרטיה ותלמד קצת על משטרים שונים בעולם המערבי... דבר שני אני מאוד בעד ריכוז סמכויות במיוחד אם הם ניתנות לשרון, הדמוקרטיה הרכרוכית שקיימת פה הוכיחה את כשלונה בעבר- שום החלטה רצינית לא הועברה בממשלה לפני שרון, רק שרון הוא חזק מספיק בשביל להעביר את ההתנתקות לדוגמא. בקשר לשחיתות, זוהי אותה שחיתות פרי הדמורתיה הקלוקלת שבמדינה, אותו ממשל מסורבל שנותן לחברי מרכז הליכוד את הכח להשיע ולא לעם, אותו ממשל שבישבילו בלומנטל משלמת על חדי מלון, אותו ממשל שמחלקים נקנקיות ופסטיבלים בפריימריז, ואותו ממשל שלא נתן לעמרי שרון מסגרת אשראי לתעמולת בחירות(אגב אני לא מצדיק את עמרי, אבל אני חושב שזה לא מספיק מוצדק למנוע משרון לתרום למדינה בגלל השחיתות של עמרי) ודבר אחרון בקשר לשחיתות, למדינת ישראל יש כ"כ הרבה בעיות מורכבות, בשביל שנשים לב עכשיו לשחיתויות, נכון שזה עצוב להגיד דבר כזה וכביכול להסכים עם השחיתויות של השלטון, אבל אני מזכיר לך שוב שאנחנו לא כאן מערב אירופה הרגוע והנינוח, יש כאן סדר עדיפויות. עכשיואם אתה מעדיף את עמיר פרץ לדוגמה(למרות שהוא עושה דיי שכונה בעקר לוועדים הגדולים והחזקים, אבל זו עדיין לא שחתות), לראשות הממשלה, אז אולי יהיה לך רה"מ נקי, אבלרה"מ טיפש שלא יודע כלום מחייו, ובטח שלא יודע איך לנה ל מדינה, וגם אני רוצה לראות אותו מטפל בבעיות בטחונית...

izzyr

New member
לא מפריע לך שהוא מושחת?

לא מפריע לך שדרכו של שרון רצופה מעשים אשר אינם עומדים בקנה אחד עם דרכו של אדם ישר? אך תשווה לי אותו לפרץ או לכול אחד אחר. האם פוליטקאי בישראל יכול להיות מושחת ולצאת מזה? מה זה אומר אלינו החברה הישראלית? להזכירך עומרי שרון הורשע על כך שגייס כספים בצורה לא חוקית לקמפיין של אביו. אתה כותב "אז אולי לא יהיה לך רוה"מ נקי" זה בענייך כלום? זה בעיינך לא חשוב? מה קורה לנו?

izzyr

New member
../images/Emo31.gif גישה זו משחיתה את המדינה.

אני לא מאמין למה שאני קורא, זה טיעון פסול מעיקרו. מי שמושחת צריך לעוף ומהר.

IDO 242

New member
גישה זו היא מעשית יותר

נכון, גישה זו אולי משחיתה את המדינה, אבל היא גם גורמת לנו לבחור רה"מ שיעשה יותר טוב למדינה מאשר אחרים, גישה זו גורמת לשחיתו7ת אבל מצד שנימביאה לשיפור בהרבה תחומים במדינה, ככה שהיא גורמת יותר טוב מאשר רע, ועובדה שהעם הכריע פעם אחת עם 40 מנדטים ונקווה שגם הפעם העם יהיה חכם...

למעלה