שרון מפונה לביה"ח הדסה עין כרם.

bhnadav

New member
כי הוא חשב שיש לו מפלגה שפוייה.

הוא טעה, הערכתו הייתה לא נכונה.

יוטו

New member
נו .. זה נקרא דיקטטורה .

אתה לא יכול לקבל הצבעה שהתחייבת רק כשהיא לפי השקפתך ..

bhnadav

New member
תלוי מהי ההצבעה.

במקרה הזה - לא היה שום דבר שמנע משרון לעשות כפי שנהג.

צא מהבועה שאתה חי בה - יוטו

שרון אכן יפרוש מהפוליטיקה , אבל לצערך זה יקרה רק בנובמבר 2010 , ואתה יודע מה? יכול להיות שהוא יהיה מספיק בריא להתמודד שוב! אז צא מהבועה שאתה חי בה , השנאה לשרון לא תעזור לך , רוב עצום בעם אוהב ותומך בו - ועל אפך וחמתך הוא ייבחר שוב לראש ממשלה.

יוטו

New member
קודם כול ששרון לא יהיה ראש ממשלה

אח"כ נדבר על הגרועים פחות ..

lazaroni

New member
אני מתבייש לקרוא את ההודעות האלו

זה ראש הממשלה האמיץ ביותר שהיה לנו בעשור האחרון וככה? הרי כל צעדיו היו צעדים שאם לא הינו עושים עכשיו הינו עושים בשלב מאוחר יותר כל אחד צריך להבין, שאת א"י אי אפשר להשאירה שלמה אלא אם כן רוצחים את כל הערבים לא לא רק הפלשתינים אלא כ-ו-ל-ם וגם מתעלמים משאר העולם עם הסנקציות בקיצר אי אפשר, אז דיי! זה צעד שכל אחד נורמלי יכול להבין והבין את זה כבר! ועכשיו - כולנו צריכים לאחל לראש הממשלה היקר והאמיץ שלנו יחזור לקו הבריאות במהרה ולכל הקשקשנים המחלאים כאן בפורום - השתיקה יפה לכם מאשר כל הקישקושים וסיבולי השכל... פשוט מעצבן לראות את ההודעות האלו החוזרות, שהן חסרות כל הגיון ומלאות שנאה... ...

יוטו

New member
נכון , אם הוא לא היה עושה

את הגירוש - לא היו נופלים טילים באשקלון ומסכנים את כול החשמל במדינה .. ממש צעד "אמיץ" מצידו ...

bhnadav

New member
דמגוג.

אין קשר בין השניים ואף להפך, אדוני: מאז הנסיגה מעזה חלה צניחה במספר תקריות הירי: 78 רקטות נורו לעבר ישראל לעומת 304 קסאמים בתקופה המקבילה אשתקד. אז תפסיק כבר עם הדמגויות הזולות האלה, אתה לא מוסיף כבוד לא לך ולא לפורום.

אני מציעה לך לא לבזבז אנרגיות לשווא

זה מיותר
אני ויתרתי

lazaroni

New member
אז...מה הפתרון שלך גאון???

להמשיך לפקיר את ביטחון חיילנו בשטח כבוש?!?!

יוטו

New member
ממש מעניין אותי מה האנטישמים

חושבים על המדינה .. החוק היהודי מעל החוק שלהם ..

למעלה