שרון מפונה לביה"ח הדסה עין כרם.

lazaroni

New member
כן???

מי ממן חלק נכבד מהתקציב שלנו??? נראה לך שאנחנו יכולים להתקיים בלי תמיכה של מספר מסויים ממדינות העולם?? מה נראה לך??? באיזה מאה אתה חי?

יוטו

New member
זה שהם מממנות גם אותנו זה לא אומר

שאנחנו צריכים להיות שפוטים שלהם , אנחנו גם עוזרים להם בכול תחומי חייל האויר , ובמיוחד בתחום המזל"טים )

bhnadav

New member
אף אחד לא שפוט.

אנחנו חיים בעולם ריאלי ושפוי, לא בעולם הקדום שבו אתה חיי.

יוטו

New member
עלק לא שפוט ... כול מה שבוש

אנחנו מבצעים גם עם זה מסכן את ביטחוננו .. (למשל במעברים במצריים ..)

טוב עכשיו תציע גם להילחם נגד אמריקה

??? לא אני באמת לא מבינה... תהיה ריאלי אמריקה היא המעצמה החזקה בעולם וישראל תלויה בה תשנן בבקשה את המשפט הזה לפני שאתה הולך לישון כל יום, טוב?

יוטו

New member
חהיא חזקה רק בגלל גודלה , ולא בגלל

התכנולוגיה שיש לה .. אנחנו מפתחים להם מזלטים , ועוד הרבה סוגי אמצעי לחימה וזו אחת הסיבות שהם "לטובתנו " (עלק .. יותר לטובתם ) מה שצריך זה - לומר להם שאנחנו לא שואלים אותם (אולי במילים עדינות יותר) בכול מה שקשור לביטחון ישראל , כמו שאנחנו לא מחייבים אותם איך לפעול ...

יוטו

New member
הפתרון שלי מאוד דומא לפתרון של

שרון - הוא אפילו נקרא אותו דבר - גירוש \ טרנספר של ערביי השומרון וישראל למדינתם בירדן .. זה הפתרון האמיתי שיביא שקט לאזור ..

lazaroni

New member
חחח...למה נראה לך שיהיה לו רוב?

לא בכנסת, ולא בעולם... מה אתה רוצה לגרור למלחמה כלל ערבית? ועולמית אולי??? אנחנו לא מדינה שיכולה להחליט לבד בלי השפעות של גומרים מבחוץ אנחנו תלויים בגורמים חיצונים! מה לעשות שאנחנו לא כמו ארה"ב או שאר מדינות בעלות השפעה?

ASOLTAN

New member
העיקר שזה היה קל

מחר הוא כבר יעמוד על הרגליים ועוד שלושה חודשים בעזרת השם יזכה בבחירות היו כבר הרבה מאוד ראש ממשלה ומנהיגים שהיה להם בעיות רפואיות מדי פעם והם המשיכו להוביל את עמם ונחלו הצלחות זה בגלל כל הלחץ של הבחירות וכל הלחץ שעבר עליו בשנה האחרונה בעניין של ההתנתקות הלחץ ירד מהכתפיים שלו עם הקמת קואליציה תומכת והכרה מהעם שהוא המנהיג ואנחנו מאמינים בדרכו נאחל לו החלמה מהירה

Archibald

New member
א-ש-ל-י-ו-ת. שרון יצטרך להתאשפז

במוסד גריאטרי, אם לא מעבר לזה. בכל מקרה, לפוליטיקה הוא לא יוכל לחזור.

ASOLTAN

New member
מאחל

מאחל לך שאתה והמשפחה שלך תאושפזו במוסד גריאטרי

אנשים אל תכעסו עליי אבל

אני כבר מרחמת על שרון על התפקיד הזה שהוא לקח לעצמו, כל כך קשה, מייגע, אני לא מקנאה בה..פשוט גועל נפש להיות ראש הממשלה במדינה הזו
אם הוא היה אנוכי קצת הוא היה פורש.אני במקומו הייתי פורשת, במצבו. הוא כבר מאוד מבוגר, הוא צריך להנות מהנותר לו בחיים האלה ולא להישאר ב"עבודה" המגעילה שלו שרק תמרר לו את החיים זה אגואיסטי מצידי אבל אם חושבים על שרון בתור בן אדם כמו כולנו-כמה אפשר לסבול?? מסכן פשוט. שיפרוש ושייהנה ממה שנותר לו בחיים לדעתי. אז מי ינהיג את המדינה?? יוטו מהפורום
חחח עזבו אני מעוצבנת

bhnadav

New member
לצערנו,

אין יותר מדי אנשים שאנחנו יכולים להפקיד בידיהם את השלטון כעת. שרון יודע זאת גם כן.

נכון../images/Emo45.gif

אבל תחשוב על זה, הוא גם יכול להיות אנוכי ולחשוב רק על עצמו..במילא, כמה עוד נשאר לו? הוא היה יכול לפרוש למען עצמו עכשיו...לנצל את החיים שנותרו לו לחיות אבל לא, הוא נשאר (
) בשביל לקדם את המדינה הזו ואת אזרחיה, אותנו, וזה שוב, מראה עוד פעם כמה הוא אחראי ונחוש בתפקידו. כל הכבוד לו, באמת

למעלה