בטח, גוגל יכול:
ELPHABA (מדוברת) Fiyero! (sung) Eleka nahmen nahmen אה tum ah tum eleka nahmen Eleka nahmen nahmen אה tum ah tum eleka nahmen תן לו בשר לא להקרע תן לו את הדם לא להשאיר כתם למרות שהם היכו אותו תן לו לא להרגיש כאב תן לו את העצמות לא לשבור ומה עם זאת הם מנסים כדי להרוס אותו תן לו לא למות: תן לו לא למות: Eleka nahmen nahmen אה tum ah tum eleka nahmen Eleka nahmen nahmen אה tum ah tum eleka: eleka: מה זה טוב chanting? אני אפילו לא יודע מה אני קוראת! אני אפילו לא יודע מה אני צריך טריק לנסות Fiyero, איפה אתה? כבר מת, או דימום? עוד אסון, אני יכול להוסיף את שלי אספקת נדיב? צדקה לא הולך unpunished לא מעשה צדקה הולך unresented צדקה לא הולך unpunished זה החדש שלי אני מאמין אזור הכביש של כוונות טובות שבו הוביל כבישים כאלה תמיד להוביל לא צדקה Goes unpunished! Nessa: דוקטור Dillamond: Fiyero: Fiyero!! שאלה אחת ו haunts כואב יותר מדי, יותר מדי להזכיר: האם אני באמת מחפש טוב או סתם מחפש תשומת לב? זה הכל הם מעשים טובים כאשר הסתכל עם קרח-קר עיניים? אם זה הכל הם מעשים טובים אולי זוהי הסיבה מדוע צדקה לא הולך unpunished הכל צריך להיות מועיל ממליצה circumvented צדקה לא הולך unpunished כמובן, התכוונתי ובכן -- ובכן, תראה מה עשו היטב התכוון: בסדר, מספיק - ניחא ניחא, אז: תן את כל עוז הסכים להיות אני רשע כל כולו מאז אני לא יכול להצליח Fiyero, וחוסכת לך אני מבטיח לא צדקה האם אני מנסה לעשות שוב לעולם לא צדקה האם אני עושה שוב!