שרשורי WICKED

../images/Emo12.gif אבל כן תרגמתי לך

שלחתי לך במסר תרגום חופשי של השיר שביקשת (לא מחורז). באמת התפלאתי שלא זכיתי אפילו בתודה, אבל כאמור - אף אחד כאן לא חייב כלום לאף אחד...

Hippie Jeannie

New member
אל תיעלבי מיובל

הטון שבו הוא כותב את הודעותיו לא אישי נגדך, הוא תמיד ככה
הוא בחור נחמד, פשוט הסרקזם אצלו מפותח במיוחד...

mili55

New member
תודה רבה חמודה:)

זה בסדר.... הכל בסדר... תודה בכל אופן, ושהיה יום טוב לך:)

mili55

New member
ראיתי ביוטוב.. שיש בחורה בשחור.. ופיה ועוד...

אז... מה הקשר לבחור ולבחורה שמאוהבים?... אני ראיתי בחורה (לבושה בשחור) ששרה "המכשפה ואני".... - מה הקשר שלה לספור?... ויש שם אחת עם כיסא גלגלים.... ויש גם בחורה בלונדינית שהיא כמו מין פיה (בלונדינית)... אז לא הבנתי מה הקשר בין כל הדמיות?.. בעיקרון אני רוצה לגלם אחת מהדמויות (את המכשפה) ולכן אני רוצה יותר פרטים על המחזמר ואם אפשר גם על השירים- כי אני רוצה לשיר שיר אחד בזמן שאגלם את דמות המכשפה. תודה:)

tommy walker

New member
בסוף הוא בוגד בה והיא רוצחת אותו ומתאבדת

חחח סתם. הבחור והבחורה שמאוהבים זה מה שהוא מתכוון אליו. והבחורה שלבושה בשחור זאת הבחורה הזאת, והיא גם ירוקה בפנים אם לא שמת לב... והיא לא שרה "המכשפה ואני", היא שרה אולי "הקוסם ואני" :). והקשר שלה לסיפור הוא שהיא התפקיד הראשי פחות או יותר. היא אלפבה, המכשפה הרעה מהמערב. היא די דעתנית ועקשנית. הבחורה הבלונדינית היא גלינדה (שזה התפקיד הראשי השני). גלינדה היא פקצה כזאת שלובשת רק ורוד ותמימה כזאת...היא ואלפבה מתחברות בביה"ס ויש ביחסים ביניהן עליות ומורדות. יש עוד הרבה דמויות במחזמר הזה. את הפרטים שאת רוצה לדעת אי אפשר להסביר על רגל אחת, זה או פשוט לקרוא את הספר/הטקסט של המחזמר או לראות את המחזמר. אם את רוצה יש בקישור הזה תקציר של העלילה אבל זה דיי ארוך ובאנגלית. אז אין טעם לשאול שאלות מה הוא קשור ומה היא קשורה כי בשביל להבין כל קישור של כל דבר צריך להתעמק. ולגבי השירים אז יש לי וגם להמון אנשים כאן בפורום את הפסקול של המחזמר וגם פלייבקים אם תצטרכי. בהצלחה :)

BroadwayBaby511

New member
יש לציין שאין ממש קשר חזק בין הספר למחזמר...

בכתיבת המחזמר השתמשו בדמויות מהספר, אבל די המציאו עלילה שונה לגמרי.

scmt

New member
קצת תוספות, אבל באמת קצת.

כי איתי זה יכול לא להיגמר. הפואנטה היא באמת, גם בספר וגם בהצגה על אף ההבדלים העצומים בינהם, זה לקחת את הסיפור של הקוסם מארץ עוץ כמו שאמרו פה, ולראות שלא הכל שחור ולבן כמו שאנחנו עלולים לחשוב. האם המכשפה הרעה מהמערב היא באמת כל כך מרשעת? או אולי לא מובנת? האם הקוסם כל כך נפלא או שהוא אולי בכלל דיקטטור? ובכלל, מי הרג את דן רונן? בכל אופן, אני חושבת שיותר נכון לומר שזה קודם כל סיפור של שתי חברות שנפגשות בבית ספר ואח"כ נכנס סיפור האהבה שהוא מרכזי אבל זה לא סיפור אהבה כדיפולט. לטעמי האישי לפחות. הוא שם באופן שהוא שם כי... צריך עוד קונפליקט, אז יש משולש אהבה. אבל בגדול גלינדה, המוכרת לנו מהסרט בתור המכשפה הטובה (להבדיל מזה שזה גם לא בדיוק ככה בספר המקורי אבל ניחא), התלמידה הפופולרית והשטחית משהו כמעט כמו לקחו את אל וודס של ליגלי בלונד ואמרו לה "הנה שרביט", ואלפבה, היא הנערה הלא מובנת ועם זאת המגלומנית. שונאות אחת את השניה, נהיות חברות נורא טובות בגלל שלאלפבה יש סטייל מגניב לאללה על רחבת הריקודים מסתבר, מתפצלות שוב כי אלפבה רוצה לעלות על מנוף ובסוף משלימות אפילו שגלינדה לא יודעת לקרוא את הגרימרי כי היא בלונדה. המסר המרכזי: אם אתה נכה יפול עלייך בית. אם את רוצה יש ביו טיוב גם את כל ההצגה כולה, חפשי צריוף של wicked עם part. האיכות לא תהיה מדהימה אבל זה בהחלט שווה צפייה. אם חלילה השתמע מההודעה הזו שאני לא אוהבת את ההצגה, אז עלי להבהיר שזה המחזמר האהוב עלי, ובכל זאת אפשר להתבדח. יום טוב.

BroadwayBaby511

New member
ועכשיו אני הו כה משועשעת עכשיו. :)

כה מ-שו-ע-שעת את! תהיי משועשעת גם את! ... הייתי חייבת.

scmt

New member
כן אבל זה לא ישב לי מספיק טוב.

כי זה דווקא כן מה שחשבתי בהתחלה. ואת אל תתערבי. לכי תעשי שנל.

mili55

New member
אני מאוד אשמח אם תוכל לשלוח לי את הפסקול

קודם כל תודה רבה, ודבר שני בטח שאני רוצה את הפסקול ואת הפלייבקיפ זה מאוד מאוד מאוד יעזור לי..... וואו אני אהיה ממש מאושרת.... הנה אימל והמסינגר שלי [email protected]. אני אחכה.... שוב תודה רבה- הילה.

למעלה