שרשורלבוש.

DIE kvar

New member
זה שאת הולכת ללכת בחמישי זה עוד סבבה

כי בטח לא מכניסים את השכבה שלך בשישי אבל למה את הולכת לאמרולה בשישי!!!!!!!!!? אין מה לעשות במקום הזה בשום יום חוץ מיום שבת! פשוט אין

אהה.. את בטח מאלה שבאים ויושבים

מצד שמאל של הכניסה.. וגם רוקדים חחח אצלנו אמרולה זה לראות את החבר'ה.. לא כי זה המקום הכי מגניב שמצאנו

DIE kvar

New member
בהחלט לא הכי מגניב

אבל בהתחשב בעובדה שזה בדיוק 10 דקות מהבית, הדיג'יי מהיישוב שלי, ותמיד יש שם פול אנשים שאני מכירה... זה בנזונה. בדיוק בגלל שזה לא המקום הכי מגניב שיש למצוא - זה לא המקום ללכת אליו ביום שישי בערב אבל ביום שבת שכולם קמים למחרת מוקדם לצבא, ולאף אחד אין כוח לנסוע לת"א, אז מסתפקים במקום שהוא קל"ב, יש בו אחלה מוזיקה, ואפילו ווינשטפן. ואני לא מאלה שבאים ויושבים אני מאלה שנכנסים הולכים ישירות לבר לוקחים שתייה, שותים, ואז עומדים כל הערב בעמדה של הדיג'יי..חח כפרה עליו וכשאני שותה הרבה אז אני גם רוקדת. והיום יש לחברה שלי מהצבא יומולדת אז אני בטוח אמצא את עצמי רוקדת..חח

greeneye

New member
לא מכניסים את השכבה שלי?

הא?! ברור שמכניסים! זה לא קשור, עשינו מסיבת סוף קורס והיה יותר נוח ביום חמישי. וכמו ששירה אמרה- אנחנו הולכים לאמרולה לראות את השכבה ואנשים מהישוב, באווירה טובה וזה.. ובשבת בערב אני מעדיפה לחרופ כי יש לי וואחד נסיעה לבסיס.. חוצמזה...שהיה מגה מפוצץ ביום שישי! אנשים ישבו אחד על השני, אנשים חצופים טילים אשכרה באו אליי ושאלו מתי אנחנו הולכות וביקשו ממני ללכת והציעו לי כסף[!!!1] בתמורה לזה שאני אפנה להם את השולחן ואלך.. כאילו..עד כדי כך..

RainbowL

New member
למסיבה

בקטנה כזה סקיני שחור חרוש רצח של זארה גופיית סבא ירוק זית ארוכה באורך של אולד נייבי (חיקוי מתאילנד אבל מה זה משנה
) מעליה סריג דק גדול כזה עם צווארון נשפך ושרוולי עטלף שנצמד למטה בפסים של אפור-כחול-תכלת כזה. חדש ומהמם שתי טבעות כסופות בולטות על אותה יד גולגול הדוק ומחמיא כזה בשיער מגפיים שחורות 'נופלות' כאלה מפולאנדבר. אלה עם החורים למי שמכירה תחתוני סנופייי חזייה שחורה יפה ובחוץ מעיל בז' שהוא כמו המגפיים אג
(כמה סמיילים בלבוש אחד) עם צמר כזה בפנים. ארוך עם כפתורים יצא יפה האמת

עדיב4

New member
אתמול לחברים../images/Emo23.gif

ג'ינס גזרה ישרה כהה טי שירט שחורה מעליה סריג דק דק סגול - בורדו מעטפת כזה ומעל הכל קפוצ'ון גדול ואפור שרשום עליו בלבן באנגלית צעיף סגול קשור יפה כזה על הצוואר:) גרבים לבנות עם פסים לרוחב ורודים ופרחים תחתונים ורודות חזיה לבנה וווהוווו היה כיף

pampkin

New member
אתמול בלילה

[כי עכשיו אני לובשת.. מגבת חח] סקיני כהה ממש בתוך מגפונים שחורים חולצה מהממת בצבע תורכיז כהה, כמעט טוניקה, עם תפר מתחת לציצי ומחשוף יפה:) שנפוחה כזה בשרוולים. מעיל קצר ושמן כזה[
] מקורדרוי שחור, עם פרווה כזאת בכובע. וזהו. [חחח הדורמנית התחילה איתיD:]

MaddyD

New member
LOL

אממ אני היי בנטורל אני והחבר חשבנו לקנות וללכת עם זה. זה יהיה די גאוני היום לבשתי למסעדה ועדיין לובשת ג'ינס סקיני בהיר יחסית מגפי גומי לבנות, הן גאוניות, יש תגובות לפה ולפה.. אבל הן גאוניות חבל חולצה ארוכה לבנה מגאפ עם מחשוף די מוזר עגילי חוט דייגים כאלה משהו בכסף שזור ממש יפה שקניתי מאיזה מעצבת פעם שער פזור תיק שחור עם הלוגו של גינס סתם הייתי די קופיפה אבל למי אכפת.

MaddyD

New member
אורבן אוויטפיטרס

NY .. אם יהיו כאלה בארץ אני קצת אבכה

Immortality

New member
הרגשתי חתיכה היום.

כן, חתיכה חולצה שחורה עם מחשוף מוזר לאללה [מעין סירה, אבלכאילו החלק האחורי מכסה את הכתפיים והחלק הקדמי קצת. מוזר, קיצר], שרוולים קצרים יחסית [קצת מעל המרפק], פרח שחור תפור על ציץ שמאל, ארוכה בבטן [מכסה חצי טוסיק], פ&ב. גרביון שחור אטום שורטס ג'ינס בהיר בגוון תכלת, זארה סווטשירט שחור פתוח עם גיטרות חשמליות באפור, פ&ב חזיה שחורה, תחתונים שחורים עם הלו קיטי ולבבות בצבע כסף מגפיים חומים יפים, שהתאימו מאוד כשהיה עליי צעיף דק בצבע תכלת, אבל שכחתי אותו בבית אז נראיתי קצת לא קשורה עם החום והשחור שרשרת של ילדים מתנשקים שעון, טבעת רגילים קוקו גבוה עם בלורית קטנה מגולגלת. [???]

Mardy Bum

New member
משומשו

(כן בטח, אני נראית כמו סמרטוט רצפה) אבל ננצל את ההזדמנות להתלהב מהמאמוש החדש שלי- שאנל 2.55, אמיתי, וגולת הכותרת - עלה בדיוק 0 שקלים. P: (טוב, העובדה שהוא אמיתי קצת מוטלת בספק למרות שהוא היה בתוך שקית של שאנל והכל, כי לפי מה שהבנתי אין את הסמל והשרשרת בכסף כמו שלי אלא רק בזהב.. ולמען האמת זה לא מזיז לי בשיט)

סתם חורף

נעליים של לי קופר חומות גדולות בנים כאלה, חם איתם אז.. ג'ינס של פיוטה, לא משהו מיוחד רגיל עם קצת שפשופים ופליז פוקס אדום בטח צעיף לבן כמו הכיתוב של הפליז ומעיל חום קצר של פוקס שאני אוהבת שיער אסוף בגולגול עם שוונצים בחוץ זאת התמצית, כמובן שמתחת יש 2 זוגות גרביים ועוג גופיה קצרה וגופיה ארוכה :]

ערוץ הילדים זה אנחנו

בקרוב - ג'ינס כהה דיי יפה ועושה תחת נחמד בוקסר פו הדוב חזיה לבנה יפה עם סרט ורוד עליה חולצה - או סריג פסים צבעוני ממש חמוד, או טוניקה ורודה עם נקודות לבנות, או סוויטשירט כזה עם מחשוף בציצי וכדורים פורחים עליו נעלי ספורט [נו מה
] איפור וידהידהידה קוקו שקר נפוח ומגניב

Mooa-Numi

New member
סתם

מכנס משובץ משוק הפשפשים. משהו קצת זוועה-נחמד, משבצות של ירוק וצהוב. בסדר, מצבי רוח וזה גופיה לבנה חולצה לבנה קרועה סוויטשירט של הגרעין, שחור שכתוב עליו V for Vaikra (כמו v for vendeta, עם הסמל והפונט והכל) שרשרת, גרביים עד הברך, תחתונים חזייה שעון, חצי קוקו.. זהו

MaddyD

New member
לאיזה שכונתי. ככל הנראה ארמדילו

כי יש בי דכדוך לפתע.. ולא יודעת מה קרה אממ סתם סקיני כחול כזה כהה מגפיים שחורות שהמכנס בתוכן גופיה ירוקה בז' משהו ככה כזה ודי רופף מאמריקן איגל נראה לי סריג לבן בז' על זה עם עיטורים לבנים עגילים שחורים קטנים הכי סתם בעולם סתם בירה והביתה

למעלה