שרשורלבוש.

:)../images/Emo71.gif

אתמול בערב כי יצא יפה :) גופיית סבא לבנה ארוכה ומעליה סוודר אפור של הילוש.עם V קטן ומעויינים בלבן-ורוד-כחול נייבי.שניהם מפוקס ג'ינס בהיר ישר קצת סקיני.מפול&בר אדידס שחורות עם פסים אפוריםלבנים.יפהפיוות..חדשות צמידים,שרשרת עיפרון שחור ומסקרה שחורה אופוריה של אמא:)

יאללה

וואו התחלתי להיות יותר זרוקה ממה שהייתי. ג'ינס חמוד ורחב עם כיסים תחתונים שחורות פשוטות חולצה אפורה ארוכה חלקה ומעליה סווצ'רט הכי פשוט עם כיס מקדימה שחור חלק לגמרי וענק עלי ב-4 מידות (והכי כייפי בעולם) שיער פזור והצמידים הרגילים צמיד משירה צמיד מחניכה בפנימיה וצמיד משלוש חברות שנסעו לתורכיה וקנו לכל הכביכול חבורה. מקסים ומשובב ואתמול היה יותר נורא, כאילו תכננו סתם לצאת לסיבוב אוטו ואכישהו יצא שאכלנו גלידה בקריון ולבשתי טרניניג חום עם פסים לבנים בצד של אח שלי ככה שהוא עצום עלי (אתן לא מבינות, הילדון הזה הפך לנער בגובה 180... אני בשוק) את הסווצ'רט קומונה החתיך שלנו שהוא גדול מאוד ובצבע תכלת ומתחת סתם חולצה אפורה ובכלל שתינו נראנו כאילו כרגע זרקו אותנו מהמיטה. היה כיף.

SuGaRBabe1

New member
אתמול למוזס

כי עכשיו אני עם סתם פיג'מה... ג'ינס ישר בגוון אפרפר כזה, פול אנד בר סריג דק עם פתח וי, בצבע ירוק-בקבוק כזה... מפול אנד בר גם מתחת גופיה לבנה ארוכה שראו גם למטה וגם במחשוף קצת ואנס סקייט אפורות כהות שלא לבשתי איזה שנה אולי מעיל לבן קצר שהיה פעם של אחותי עגילים צמודים עם שלושה פרחים בגווני ירוק.. מיכל נגרין טבעת תואמת- אבל עם ארבעה פרחים P: שרשרת כסופה עם תליון לב ממגנוליה ותיק לבן מקסטרו

עכשיו../images/Emo71.gif

גופייה לבנה של ווליום כינרת[לקחתי לדידוש] טרנינג ארוך ומחמם של היינס.בצבע פאפיה חחחחחחחח סתם נו אפרסק כזה. כפכפים שחורים צמידים קבועים שרשרת קבועה גולגול ועיפרון שחור קצת מרוח.חח אחרי יבצפר ולפני טלצ'.

היום. לימודים.

שמלת סריג קצרה עם כתפיות גופיה רחבות-יחסית ופסים עבים באפור-לבן [פולאנ'בר. בטוח נתקלתן בה] גרביונים שחורים עבים אולסטאר שחורות נמוכות עם פסים סקוטיים לבנים קרדיגן אפור ארוך מבד טרנינגי דק עם כפתורים

SNoopY 26

New member
מי קנתה מגפיים מושלמות מרפליי?? אה כן

אני! סתם שלוחית, אני בבית גרביים אפורות מכנס הינס לבן חזייה שחורה סווצ'רט הינס חום חוטיני וורוד

התלבשתי ממש יפה ו"משרדי" היום :p

חצאית צרה עד הברך (גזרת עפרון?) מג'ינס כהה כהה סוודר חום קצת רחב וארוך עם מחשוף גדול וכמה כפתורים למעלה בייסיק לבנה שראו רק במחשוף ג'קט מחוייט מעל הכל נעלי סירה שפיציות [אני שונאת נעלי סירה!] עם עקב קטן שרשרת זהב דקיקה קצרה ועוד שרשרת זהב קצת יותר ארוכה שמגיעה לחזה צעיף לבן מלופף כמו כאפיה שיער פזור, משקפי שמש אוברסייזד מרובעים, לק חום, איפור חורפי קצת ומחר יש לי פגישה עם לקוח שיכול להיות שווה ביג ביג מאני למכון, אז כבר החלטתי מה ללבוש כדי להיות ייצוגית כזה:p חולצה מכופתרת בצבע תכלת בהיר-בהיר-בהיר, עם שרוולים מקופלים עד למרפק ג'קט מחוייט מעל סקיני ג'ינס כהה מלי קופר שיושב סוף מגפונים שחורים עם עקב קטן עגילים גדולים במין זהב עתיק כזה מגניב איפור רגיל, אולי צמיד עדין, ושיער אסוף ביעני-רישול אבל מאלה שמשקיעים עליהם שעות בבוקר. ;[

SomebodyElse

New member
עכשיו הכי מגעיל בעולם

טרנינג וחולצה לבנה מאלה ששמים מתחת למדים ופליז בצבע בורדו ולא רק שזה טרנינג אלא זה הטרנינג הכי מגעיל שלי כי לא מצאתי אף אחד אחר. אבל אתמול התלבשתי ממש יפה
סריג שחור שנופל בכתפיים שמגיע עד אמצע התחת אבל הוא יחסית צמוד ג'ינס סקיני חדש מזארה [הסקיני היחיד שלי, בד"כ אני שונאת ממש אבל את זה אהבתי] ומגפיים שחורות כאלה מבד שכאילו יש עליהן כפלים..
אם מישהי מבינה על מה אני מדברת אז תודיעו לי...

אני חשה מגניבה אז יאללה ../images/Emo42.gif

לבית קפה עם הבסט-פרינד והידיד הכי טוב: גופיה לבנה (לול, מהווליום כנרת); סריג כחול עם כפתורים שפתוח קצת בלמטה כדי שיראו את הגופיה; סקיני ג'ינס כחול כהה (מאחותי. כיף שהיא סופסוף במידה שלי ואפשר להשאיל ממנה בגדים); אולסטאר חדשות ומגניבות (לבנות עם ציורים של אולסטאר בלבן-שחור-אדום-כחול) שקיבלתי מחברה (תמונה אח"כ, אם אני אמצא) שהחלפתי להן את השרוכים הלבנים הרגילים לשרוכים כחולים-כהים עם כוכבים לבנים; שרשרת פנינים מפלסטיק ארוכה שמלופפת 3 פעמים על הצוואר; צעיף לבן ישן-נושן שמצאתי בארון והתאים לסטייל (יש לו כיסים!! זה כזה חמודי); טבעת על יד ימין; שיער אסוף בקליפס; תחושה של סטייליסטית-משהו; (בחיי שיצא מגניב!)

SNoopY 26

New member
עוד מעט כבר לא ישארו לי ציפורניים

מרוב שאני כוססת אותן :| פשוט אין לי ציפורניים בידיים זה נוראי איכס לבצפר - מגפיים חדשות שחורות יפות מרפליי ג'ינס כהה מזארה חולצת בצפר גדולה כזו לבנה סווצ'רט הינס לבן פתוח [ריצ'רץ' יענו] תחתונים שחורים חזייה שחורה גרביים אפורים

TiKi PooH

New member
המ

> חזייה ורודה שכבר מזמן שכחתי מקיומה > תחתונים ורודים עם פסים של נמר בסגול, משהו מזעזע שאימא הייתה מספיק יצירתית להביא לי איזו פעם > גרביונים שחורים עד הקרסול > שמלת סריג כחולה עם הדפס חוזר כזה באדום, גולף ובלי שרוולים > מתחתיה חולצה שחורה ארוכה > גרביים שחור-אפור-לבן עם הדפס מגניב למדי, עד הכמעט ירך > ג'קט קורדרוי כחול כהה שגדול עליי באלף מידות, היה של אבא לפניי כמה עשורים ונוח נוח נוח > שרשרת כסף גדולה שהייתה פעם של אימא > מגפיים שחורים ואללה בית ספר. וואהו.

OverSharing

New member
ואע לעבודה../images/Emo103.gif

אין לי כוח, חזרתי מבי"ס לפני עשרים דקות]:]: גרבי מגבת כתומים תחתונים בהירים עם פו הדב חזייה לבנה ג'ינס כחול-כהה חדש מפוקס[! מי האמין שאני אמצא שם ג'ינס יפה] גופייה לבנה ארוכה בבטן חולצה שחורה ארוכה עליה [יהיה לי חם, אבל א-ין לי חולצות שחורות:(] [תיכף]אולסטאר חצי אפורות איפור יפה שיער אסוף ג'יפה:\

PennyLaneM

New member
לעבודה

טייץ שחור גופית סבא מחשוף שחורה וארוכה באורך מתחת גופיית תחרה אדומה ג'קט מכוער כזה מגפיים גבוהות צמידים + עגילי פרפר ושביזות

EVE Lights

New member
ווש לא מושקע.

שיער פזור משקפיים סווטשירט שחור עם FOX באדום מקדימה, עשוי מפליז מחמם ג'ינס בויפרנד כהה מדיזל (יד שנייה) סתם גרביים נעלי בית פרוותיות של נמררר

למעלה