כפרעליייך זה מגיע לך
ה הדסי מתה על אגמי New member 9/10/06 #40 בוקרררררררררררר../images/Emo204.gif אמצע לילה! מזה הדבר הזה? זה נוראי אני צ'ה לישוןןןןן. שיר דברי איתי. איילה גם לשם שינוי. פטרי לא באה בסוף כפרות עלייה.
בוקרררררררררררר../images/Emo204.gif אמצע לילה! מזה הדבר הזה? זה נוראי אני צ'ה לישוןןןןן. שיר דברי איתי. איילה גם לשם שינוי. פטרי לא באה בסוף כפרות עלייה.
ז זיווש מתה על אגמוש New member 9/10/06 #42 בוקררר../images/Emo42.gif../images/Emo99.gif../images/Emo20.gif היום רואיםםם אתת אגמיייי ייקיירווששש עכשיו צריך לבוא אלייי ייאאלללהה עפתי להמשיך להתארגןןן בייייי יפיםם שלייי שירווששש חיימשליי דבריי איתיי נשמתיייי
בוקררר../images/Emo42.gif../images/Emo99.gif../images/Emo20.gif היום רואיםםם אתת אגמיייי ייקיירווששש עכשיו צריך לבוא אלייי ייאאלללהה עפתי להמשיך להתארגןןן בייייי יפיםם שלייי שירווששש חיימשליי דבריי איתיי נשמתיייי
מ מאשה New member 9/10/06 #46 בוקר הכי מטומטם שהיה לי בחיי!!!!!!! איזה כיף..בסוף לא נוסעים לפגוש את אגם..אוף!אני עם המזל המחורבן שלי!!!!!!!!!!!!!אוף בא לי כבר למות כדי שאני לא אסבול..זה יהיה עדיף!
בוקר הכי מטומטם שהיה לי בחיי!!!!!!! איזה כיף..בסוף לא נוסעים לפגוש את אגם..אוף!אני עם המזל המחורבן שלי!!!!!!!!!!!!!אוף בא לי כבר למות כדי שאני לא אסבול..זה יהיה עדיף!
ר רעות האכלנית New member 9/10/06 #53 מאשההה...../images/Emo205.gif יהיו לך עוד הזדמנויות;] אל תדאגי ואל תגידי שאת רוצה למות כי זה לא עוזר=/ אז מה שאני יכולה להגיד לך שיהיה טוב וגם הכל לטובה
מאשההה...../images/Emo205.gif יהיו לך עוד הזדמנויות;] אל תדאגי ואל תגידי שאת רוצה למות כי זה לא עוזר=/ אז מה שאני יכולה להגיד לך שיהיה טוב וגם הכל לטובה
« «°מיכלולה מסטולה°» New member 9/10/06 #59 מאשה תסתכלי בקשה../images/Emo110.gif בהסטוריית שיחות שלך איתי במסן.
E einatit4 New member 9/10/06 #47 בוקרר טובב../images/Emo13.gif../images/Emo42.gif אני עפה לנעול נעלייםםםםםם ואז נצא... הדסססס מזל טווובבבבב!!!
בוקרר טובב../images/Emo13.gif../images/Emo42.gif אני עפה לנעול נעלייםםםםםם ואז נצא... הדסססס מזל טווובבבבב!!!
ה היללי 2 New member 9/10/06 #76 עייננתת כיףף לךךךךךךךך../images/Emo23.gif איך את מגיעה מהקיבוץ שלך עד שםם??
E einatit4 New member 9/10/06 #96 ../images/Emo25.gif כרגע אני גרה במושב [לצערי.] ואני מגיעה בעזרת אמא שלי.. היא מסיעה [הסיעה..] אותי.. חחח **בדיליי **
../images/Emo25.gif כרגע אני גרה במושב [לצערי.] ואני מגיעה בעזרת אמא שלי.. היא מסיעה [הסיעה..] אותי.. חחח **בדיליי **