שרשורר ליווםםם שני

היללי 2

New member
בבבבוווקקררררר../images/Emo23.gif

אתמול הייתי בסרט הדליה השחורה>>>>>לא מומלץץ!!!
סרט דוחה מפחיד מגעיל ורצחננייי בעעעעע
פעם ראשונה שלא נהנתי מסרטט.. כל שניה צרחתי כי זה על רצח...
ויש בו קטעים מגעילים גם
חצי מהסרט עצמתי עניים והיה קטע שפתחתי עניים פתאום אני קולטת דם ושעררווותתת
היום אנחנו נוסעים לדודדיםם אווףף גמני רוצה כנוווותתת
תהנו כל מי שהוולךךךך
מאווהה

דיברתי../images/Emo12.gif עם../images/Emo12.gif אגם../images/Emo12.gif../images/Emo110.gif

לפנייי 10 דקוות!! חח הדס מתקשרת ועושה לי את רוצה לדבר עםם אגם? את בטוחהה? את בטוחהה?:p האמת שפחדתיי חח כי התרגשתייי באמאשליייי הלבבב שלי היה דופקקקקקקקקק הסטרריי!! חבל על הזמממן:| רעדתיי כולייי:| יותר משנפגשתייי איתההה. חחחחחחחחחחח אמאאללהה.. ואני כזה "הדס? הדס? הדס?" והיא כבר הביאה לאגם תטלפווןןןןןןןן.. אני כמו סתומהה
ואגם אמרה מיכלייי? ואז קלטתי שהיא כבר הביאה לה תטלפווןן והיא שאלה מה ענייניםםםםםם ומה קורה ואמרה שנהה טוובה ושהיא אוהבת אותיי וכל מיני כאלהה היא מדהיממממהה
היא מותקקקקקקקקקקקקק! פשוט מקסיייימה.. הדססיי תודהה
וזיווווש גםם:p

מאשה

New member
כנ"ל../images/Emo99.gif

איילה מתקשרת אליי וצועקת "סתמו כולם" ואז היא כזה "מאשה את רוצה הקדשה,בטוחה בטוחה" ולא הבנתי מה היא אומרת ואז אני צועקת לה איילה דברי יותר חזק ואז הטלפון היה כבר אצל אגם
איי פאדיחות
ואז אני "הלו מי זאת אגם" והיא "כן מה העניניים אהובתי אני אוהבת אותך "ואז אני תוקעת אותה באמצע ושואלת אותה אם היא זוכרת אותי(
) והיא "כן בטח שאני זוכרת אותך דודה שלי כל הזמן מדברת עלייך דברים טובים,רציתי לאחל לך שנה מדהימה ונפלאה" וואי אני מאוהבת במלאך הזה
איילה תודה

חחחחחחחחחחחחחחח../images/Emo110.gif

ייווו הן עשו לנו אתזה בכוונה
? חחחחחחחחחחחחחחח איזה פאדיחוותתתת גמני אמרתיי הדסס? הדסס? והטלפון כבר היה כנראה אצל אגםם!! חחחחחחחחחחחחחחחחחח

גמאני!איילה אני אוהבתת אותך!../images/Emo99.gif

קרה לי ביודק אותו דבר כמו למאשה, |רוצה הקדשה" אז היא מעבירה תפלא ולאגם ואני אומרת לה דברייותר חזק אני לא שומעת ופתאום אני קולטת שזאת אגם הייתי מזהה בלחץ כי מזה התרגשתייי
איילהה
אהוובתי טנקסס!! עשיית לי ת'יוםם!! אוווהבתת מלללללללא!
+
+
פטרישלך

למעלה