שרשורר ליוםם שנייי

hila846

New member
חח תתחדשייי../images/Emo80.gif

תרגישי טובבבבבבב
תשמחי שזאת השנה האחרונה שלךך:(

צהריים!!../images/Emo41.gif

היה יום סבבה גמרנו ב-12..=]לא הלכתי לחברה בסוף למרות שהיא רצתה שכחנו להתקשר לשאול..חחחח..ואתמול שכחתי להגיד קניתי 4 חולצות בצפר חדשות למרות שאני עוזבת השנה..וישלי מלאא אבל קניתי ורודה,סגולה,כחול כהה,לבנה.. ואמרו שממש מתאים לי הסגולה..קמתי ממש מאוחר היום ונלחצתיייי כלכך הייתי צריכה להספיק ב-5 דק' הכול מהר התלבשתי חתכתי 2 בגטים ושמתי גבינה עשיתי קוקו שמתי דאורדורנט וטסתי למטה לא שמתי בושם אפילו אסל אמרו לי שהרחתי טוב..חחחחח..מחר אני קמה בזמן אני חייבת..!!!! סיימתי שיעורים בהיסטוריה..נשאר לי קצת גיאומטריה אנגלית וערבית..אני עכשיו מתחילה אנגלית..=]וגיאומטריה זה לא למחר..:]] המשך יום מקסים לכולם! זיווש אני אוהבת אותך מלאא יפשייליי דבריתי מלאא מלאא בהצלחה והיום פעם ראשונה שמעתי את מלאני מדברת..חחחח..יש לה קול של ילדה כזה..חחח..דבריתי אהובתיי..=] הילושש מתעלייך יפיופית אחת!! -שירק'י-

חחחחחחחחחחחחח../images/Emo204.gif

גמני קמה ב5 דקות האחרונות
ואיכשהו דווקא מספיקה בהם ומתי שאני קמה מוקדם אני לא מספיקה זה תמיד ככה
חחח
בהצלחה בהכל:]

hila846

New member
חחח כיף לךךך:)../images/Emo80.gif

תתחדשיי ובהצצלחהההההה מואה

צצצצההההריייייםםםםם../images/Emo4.gif

שיחררו אותנו שעתיים!! היינו אמורים לשיים ב3 ורבע!! איזה יופ חראאאאאאאא!!!! כל הכתה הפריע בשיעור תנ"ך והמורה החצופה הזאת גם הביא הלי הרשמה!! זה היה כל כך לא מוצדק!! בסך הכל צחקתי!!
והיא עשתה בוחן לכל הכיתה וכתבתי על כולם לא יודעת בגדול!!!

חחחחחחחח../images/Emo204.gif

גמלי זה קורהההההההההההההה שינ צוחקת ואומרים לי שאני מפריעעה
ואז : "מהההההה?!,אסור לצחוווקק:p?"

היללי 2

New member
צההריםם../images/Emo23.gif

ואי איזה יום כיפייי
עשיתי ספורט שעה והורדתי 300 קלוריות
חעחעחעחע אני מתהה מעיפותת...אז עפתי לנוח קצת.. שירוש מאמיי-לא הספקתי להגיד לך שאני הולכת אז נדבר כבר יותר מאוחר במסננ..מאוווה
מאאאאאאאאאוהה

hila846

New member
חחחחח כ"ככככ../images/Emo80.gif

300
זה פוללללל כמה זמן עשיתת?

היללי 2

New member
שעה../images/Emo9.gif../images/Emo23.gif

אבל ראיתי תוך כדי בוידיאו ניראלך שאני יכולה שעה ללכת בבית בהליכון ולבהות באוויר??

צהרייייים../images/Emo110.gif

היה מבחן במתמטיקה.. הוא לא היה ארוך בכלל.. היה פסדר:] מחר בתנ"ך.. ורביעי באנגלית
לאנגלית אין לי מה ללמוד:p גם לא יהיה לי זמן.. חחחחחחחחחחחח היה אחלה היום בסה"כ.. טפו טפו טפו.. רעותי תרגישי טוב.. כל מי שהיה לו בוחן או מבחן מקווה שהלך טוב.. ומי שנשאר בבית סתם כי באלו [הילה
] כיף לך:] יומטוב לככם

למעלה