שרשורר ליוםם שנייי

hila846

New member
מחזיקה לך אצבעותת../images/Emo57.gif../images/Emo80.gif

בהצלחהההההההההה:)

יעל 13

New member
צהריים מדהימים!!!!!!

כלום לא יכול להרוס לי את היום הזה!! אתמול הייתי באזכרה...ונסענו לבית כנסת...הקיצר ראיתי את בת דודה של אבא שלי ואנחנו ממש קרובות... היא אמרה לי שיש לה 2 דברים לספר לי... תישארו במתח
אחרי שהיא סיפרה לי לא יכלתי להוריד את החיוך עד עכשיו!!! אני אספר הכל בהרחבה אחר כך

hila846

New member
צהריםםםםםםם../images/Emo80.gif

ואי איזה יום ארוךךך
בהתחלה היה שיעור לשוןן ואז אמרתי למורה שאולי תעשה לנו איזה פעילות שקקשורה לראש השנהה ואזז היא אמרה את יודעת מה לשיעור הבא תכיני איזה משוו
אוףף איך לא מתאים ליי מאיפה א ני אמצא פעילות שקשורה גם ללשון וגם לראש השנהה
..בעעעעעעעעעעע אח"ככ אזרחות ונביא ועודד
ואז בהסעהה חזור אז כזה הנהג נכנס לא דרך איפה שבד"כ נכנסים אלא בדרך יותר קצרה בשבילו ויותר ארוכה לנוו:/ אז אמרתי לו למה אתה נכנס דרך פה?בקיצ' התווכחתי איתו ואז היה איזה אוטו שתקע אותו אז הוא אומר "המתנחלים האלההה:/" ואז אני כזה ואווו ואוו תירגעע אתה לא היית אמור להיכנס דרך פה זה בעייתך עכשיו תתקע הדרך הארוכה-היא הקצרה והוא כזה התעצבןן בקיצ' המשכתי להתווכח איתוו חצוףףףף:/ טוב יש לי פולל שיעוריםם ומחר הנדבותת:p יומטובבבבבבבבבבב

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח../images/Emo204.gif

זה מזכיר לי תמיד בשיעורי ספרות : "המורה מה זאת המילה הזאת?" "תביאי הגדרה לשיעור הבא" חחחח חושב שהיא עוזרת במשו
בהצלחה בהכל מאמי שלי

היללי 2

New member
חחחח../images/Emo3.gif../images/Emo23.gif

שונאת את הנהגים הקקות האלו
בהצלחה הבכל

צהריים:]../images/Emo204.gif

חח היום בשיעור ביולוגיה, התחלתי לשיר לחברה שלי : "76 טרומבומים בכל העייייירר עם 200 ננהה ברעש אדיייייייייייייייררר *וכל השיר הזה
*" ואז התחלנו להביץ אחת לשניהה
פתאום היה שקט בכיתה ובדיוק סובבתי ת'ראש בלי כוונה היא נתנה לי ת'סטירה של החיים שלי
ואז אחת הבנות : "מה שברתן?" ואני : "את המצח שליייייייייייייייייייייי!!!" התחלתי לבכות מרוב צחוק
וחברה שלי גםם
וכולם נשפכו
היה מצחיק:] מחר טיול לירושליםםםםםםםםםםםםםם:]] אז אינ לא אהיה כאן מחר:)
לאביוואולללל:]

ליעל יש פיצול../images/Emo12.gif../images/Emo204.gif

Y//-\\EL "הוא לא יודע...איך שאני...חושבת עליו..." אומר/ת: יופי גאון מטומטם וחסר שכל

למעלה