שרשורר ליום ראשון

היללי 2

New member
צהרים../images/Emo13.gif../images/Emo23.gif

איזה מוזר לי שלכם זה היום הראשוןןןן כי לי זההרביעי בערך
איזה יוםםםם חחח המורה לספורט סרוטההה ברמווווותתת קודם כל היא דבההה
בדר"כ מורים לחינוך גופני רזים לא?
קיצר הבאתי מכנסים ושכחתי נעלים... היתי עם כפכפיםם אז היא עושה לייי"אפשר גם עם כפכפים לעבוד"
מפפפגררתתת
והיא מדברת כמו נכהה נישבעת לכםםם חחחחח השתחררנו היוםם ובקושי למדנו היה שעה של מדריכהה זהוו
חוצמזה שיום שלישי הבא מבחן על יהושוע שופטים
אני כבר יתחיל להיות פחות בפורום
אבל אני תמיד יכנסס... עפתי לנוח קצתת.. מאוווה

hila846

New member
חחחחחחחחחחחחחחח../images/Emo80.gif

גם המורה שלנו שמנהה
זה באמת מוזר כאילו היא מורה לספורט היא אמורה להיות רזהה לעומת זאת המורה שלנו של מדעיםם היא רזההההההההההההההה יש לה גוף ממש ממש יפהה יחסית לגיל שלההה ועוד עם 4/5 הריונות..:p שמחה בשבילך ובהצלחההה

hila846

New member
צהריייםםםםםםםםםםם../images/Emo80.gif

על היום הראשון ישר הביאו לנו ש"בב
אני כ"כ שונאת את המחנכת שלנוו היא הייתה גם שנה שעברהה:[ בהתחלה הגענו ואז ישר שיעור תורהה אח"כ איזה פעילות עם המורה ואז היה כינוס של כולםםם אח"כ שעתיםם אנגליתת-היה דווקא ממש כיףף החליפו לנו תמורה והיא מדברת רק אנגלית (פה ושם גם כמה מילים בעיברית..
)אבל היא מזה טובה כי היא מדברת לאט וברור ואפשר להבין אותהה הבנתי את כל מה שהיא אמרהה
ואתמול עבדתי עד 1 בלילה כדי לגמור תחוברת באנגלית כדי להגיש ואז היא אמרה שאפשר עד יום שלישיי:( זה היה כ"כ מבאססס
ואז ספורטט והמורה הזאת החליטה שהיא תעשה לנו בחניםם
היא הביאה לנו דף ללמוד ליום חמישי שעליו יהיה בוחןן וככה כל הזמןן
אוףףףף
אהה וביום רביעי יש לנו 3 שעות מתמטיקהה
אני הולכת להתעלףףףףף זה יהיה מתמטיקה מתמטיקה לימודי א"י מתמטיקה זה כמעט 3 שעות רצוף
!
!
!
אני נראה לי אשתגעעעעעע טובב חפרתייי
יומטובבב

hila846

New member
כןןןן../images/Emo46.gif../images/Emo80.gif

היא הביאה לנו דף כזה שכתוב למה חשוב פעילות גופנית ולשם מה זהה:S ונראה לי שזה מה שהבאתי לה שנה שעברה..הייתי צריכה להגיש עונש על שאחרתי והיא לא הסכימה להכניס אותי אז ישבתי בכיתה וסתםםם ובסוף השיעור היא נתנה לי עונש וזה נראה לי מה שהבאתי להה
חח תודההה

צהריייייייים:p../images/Emo205.gif

אוף כתבתי מלא וזה הפף לדף הבית
טוב, קמתי ב-9 בבוקר:pואז חברה שלי אמרה לי שיש סדנאות לכל השכבה מ-9:p וזה לע חובה:] אז לע באתי:] אכלתי ארוחת בוקר:] וראיתי הפיג'מות בוי או די:) ואז באתי אל עינב ב-10 וחצי ועד שהיא התארגנה זה היה 11 וחמישה:p והלכנו מהר לבצפר כדי להגיע לפגישות האישיות:] זאת תהיה השנה הראשונה שלא נהיה באותה כיתה
בקיצור הגיעה הפגישה שלי:] והמורה שלי בכלל לא מפחידה
היא ממש צעירה:p והייתה קערה כזאת של פתקים והיא אמרה שנשחק משחק ששנינו נוציא פתקים ויש שם שאלה ואנחנו אמורות לענות עליה:p אז היה כתוב: "מה את הכי אוהבת ב"ישורון"?:p אז אמרתי "הקפיטריה
" חחחחחחחחחחחח:p ואז היא אמרה "מקורי:p" אח"כ היא הביאה לי טרופית
ועוגה [שלא לקחתי:p] חיכיתי לעינב עד שתסיים הפגישה שלה והלכנו הביתה:p באתי לעינב ואח"כ חזרתי ב-3 ואפח'ד לא היה בבית;[ אז חזרתי אליה:p וחזרתי הביתה ואבא הגיע הביתה
וזהו:p חיחיחיחי המערכת שלנו היא:p יום ראשון - 3:05 יום שני - 1:20 יום שלישי - 3:05 יום רביעי - 1:20 יום חמישי - 1:20 יום שישי - 1:00 נשרוד את זה:] אז שתהיה לכולם שנת לימודים מוצלחת

העיקר מדברת על אחרים הלוואי עליי

שעות כאלה לי יש ככה יום א'-1.30 יום ב'-3.15 יום ג'-1.30 יום ד'-1.45-אבל אם אני יהיה במצויינות כימיה[ואנ'דעת שאנ'לא יהיה
]בקיצרר אם אני יהיה אז זה עד 4 או 5 כי מיכל אמרה שזה 3 שעות:-8 אמ... יום ה'-12.45 ויום ו'-אנייייי לאאאאאאאאא לווווומממממממדדדדדדדתתתתתתתת!!!!!!!!!

איך יום ב 3 וחציי?../images/Emo110.gif

חחחחחחח בשעה ה8-9-10 זה המדע מצויינווותתת אז סביר להניחחח שכולם מסיימים ב2 וחציי לאאא?? ואז מי שבמדעע הזה נשאאאררר לעוד 3 שעותתת.. חח לאא? וביווםם רביעי את לא מסיימת ב1 וחציי?

אה ברביעי כה חח התבלבלתי../images/Emo110.gif

פטרי חחחחח בחלק רשמתת 1 וחצי וחלקק 1 45:p זה אותה השעה רק שזה בעשרים ל 2:p [חח התרגלנוו להגיד ככה כנראה
]

אייללוש

New member
שהחינו וקיימנו והיגיענו לזמן הזההה!

סופסוףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף חזרתי הביתהההההההההההההההההההה
!|
השניה הרגעתי ותחשבו גמרתי ב4:02
מאשושלמת מחר נפגשים שמעת

למעלה