אאחחח התחילה השנה אני שמחה לחזור ולראות את כולם היה יום ממש כייףףף..בבוקר בעשרים ל-8 הלכתי לחברה שהיא בניין פה ממול והיא עולה לז' בחטיבה שלי והיא לא רצתה ללכת לבד אז באנו איתה והגענו ככה ב-8:05 נכנסנו מלא זמן לא ראיתי ת'בצפר התרגשתי עליתי איתה לכיתה וזה ואז הלכנו לכיתה שלי שאני ישים את התיק ולא היה אפחד כמעט ואז התחילו להגיע סתם חיכינו בשער והמנהלת הייתה ובדקה תלבושת איזה בדיקה היא עשתה איזה ילדה סתומה שאלו למה היא בלי תלבושת אז היא עושה הכול היה בכביסה איזה ילדה מפגרת כאילו על היום הראשון הכול בכביסה...חחחחח..לא האמינו לה..חחחחח..תירוץ דפוק ליום הראשון! ואז היה צלצול ואפחד לא הגיע מהחברות שבאות איתי בהסעה כי אני באתי באוטו ואז בסוף ליוויתי את חברה שלי וירדתי משכבת ח' והגעתי אלינו וראיתי חברה אז רצתי אליה ונתתי לה חיבוק ואז היועצת באה ונתנה לי חיבוק כזה ולא הבנתי מה היא רוצה מהחיים שלי..חחחחח..ואז ירדנו לחכות למרות הצלצול וראינו כמה חברות אמרנו שלום ואז ראיתי תמורה נכנסנו לכיתה וחיכינו לשאר החברות אחרי כמה דק' הם הגיעו וחברה שלי תמר ישבה לידי וידיד שלי 2 שולחנות לפני עם עוד חברה שלי ו-2 חברות ביחד כי לא היה זמן לסדר אז סתם ישבנו וסתם היה שעתיים עם המחנכת סתם דיברה על השנה המלחמה וכל מיני כאלה והביאה מערכת שעות אני יכתוב בסוף איזה שעות אני גומרת..אח"כ הפסקה סתם רגיל ואז הלכנו לאשכול היה סתם פגשנו את המנהלת החדשה היה סתם כל מורה דיברה וזה ואז חזרנו לכיתה והיינו צריכים שעתיים לפי המערכת ולא שמנו לב שיש מדעים אז חילקו אותנו לקבוצות אני עם כל החברות בלי עין הרע טפו טפו טפו חמסה חמסה חמסה חמסה שלא יעבירו חס וחלילה ואז סתם היא דיברה על שיעורי מדעים שלה למה עוברים בקבוצות ונתנה שאלה לבית..ואז היה מיומנויות סתם היא דיברה על השיעורים שלה ולימדה לכתוב מכתב רשמי..ואז הלכנו הביתה היה סבבה דווקא נהנתי היה יום כייףף מחר אנחנו מסיימים ב-12 אני מאושרררתתת..אני לא מאמינה שאני בט' בכלל אמרו לנו שיהיה שנה קשה ולהשקיע ואם נשקיע יהיה קל ושנדע להתמודד ופותחים אקדמיה או משו לתאטרון ומחול וקולנוע וכאלה אני רוצה ללכת..אני יראה שיביאו לנו פתקים..=] בסה"כ היה יום כייפי ונפלאאאא...שמחתי מאודד לחזור כולם אמרו ששמחו המורות גם..=]המערכת קצת ארוכה לי אבל לונורא אני יסתדר עם זה..בכל זאת זה ט' אינלי בעיה אני יתרגל..=] המערכת שלי: ראשון-2:35 שני-12:00 שלישי-1:40 רביעי-1:40 חמישי-2:35 שישי:12:55 דווקא מערכת סבבה יש עכשיו כנראה אוטובוס לכל שכבה איזהה כייףף זההה...אבל היום היינו עם חטניקים...=] אני עודמט יסדר לי לפי המערכת מה עם מה בקלסר וזה ונעשה את השאלה ונעתיק מה שכתבתי בכיתה וזההווו..=] שתהיה לכולנו שנה טובה ומוצלחת ונהנה ממנה ונקווה שהכול יהיה טוב בשנה הזאתי!=] המשך יום מקסים..=]סורי על המגילה תודה לקוראים..=] -שירק'י-
בבוקר היה לנו טקס לקבלת התלמידים החדשים ויש לנו מנהלת חדשה ו-11 מורות חדשות אז כל אחת הציגה את עצמה והיו נאומים ואני עוד שנייה נרדמתי. אח"כ נכנסנו לכיתה, ולמדנו ספרות.. הייתה עבודת כיתה איזה מאה שאלות.. עניתי על הכל ואז נתנו לנו שיעורים למחר דף עבודה בלשון ולכתוב חיבור על המלחמה שהייתה בצפון.. מה דעתנו.. ( מה אני מבינה בזה???) קיצר התחלתי סה"כ יפה את השנה אני יושבת בקבוצה עם כל החברות הטובות שלי!! אני זזה כי יש לי שעורים לעשות.. אז ביי
וזה לא כמו בא' תאמיני לייייי...זה מקצועות קשים ללמוב בשעה 7 פיזיקה זה לא כזה כייףף ונחמדד זה קשהההההה...לא מרוכזיםםם..:/ ושתהיה לך שנה מוצלחת ותצליחי גמאת!
אוקיי נכון את צודקקתתת שקשה ללמוד פיזיקה בשעה 7 אבל זה גם קשה ללמוד לשון בשעה 9 או ספורט שזאת השעה של שיא החוםם אהה וגם להיות יומיים מחוץ לביתת(לי לפחות זה קשהה:/)ולהיות בקראוון=/ אבל לפחות תתנחמי בזה שאת גומרת הרבה הרבה יותר מוקדםם תודה מאמי גמלךךךך מלאא בהצלחההה
המון בהצלחה ושתשרדי אתזה את כמוני בט' וגם מיכלי וגם זיווש והרבה פה בט' ורעותי גם ועינבי יש פה הרבה טטניקים...חחחחח..=] נעבור אתזה יהיה בסדר אם תצטרכי עזרה או משו אז תשלחי מסר! ושיהיה לך שנה טובה ומוצלחת ושתשרדי אתזה! ושיהיה בסדר בקראוונים והפנימייה וכל זה..=] אוהבתותךך... -שירק'י-
במערכתתת. למי שיהיה במדע מצויינוותת [לא אמרו עוד מייי] יהיההההה עד שעהההה עשירייתתתתת בבצפרר! 3 שעווות רצופותתת!!! זתומרתת עד 5!!! וביווום רביעי מי שיהיה בכימיה בחמד"ה [זה איפה שהיהה לי את הטקסס של האולימפיאדתת מתמטיייקהה" עדדד שעה 9.. בערךך 4! וזה גם 3 שעות רצופוותת! חחחחחחחח מפחייייד!