Lhuna3
Well-known member
רק מי שמוכן להתאמץ מבלי לדעת מה הפרס, יוכל לזכות בפרס (וכפי שאנחנו רואים פה, יש אנשים כאלה )איזה? שנדע אם שווה להתאמץ.
תזהרי, אני ועדי עלולות להדיח אותך מהמועדון עדיות שלנו!קישט!
רק מי שמוכן להתאמץ מבלי לדעת מה הפרס, יוכל לזכות בפרס (וכפי שאנחנו רואים פה, יש אנשים כאלה )איזה? שנדע אם שווה להתאמץ.
תזהרי, אני ועדי עלולות להדיח אותך מהמועדון עדיות שלנו!קישט!
עדימון נגזר מדיג׳ימון. אני לא מבינה, ההורים שלך לא סיפרו לך מה מקור השם שלך?!עדימון נגזר מעדי, דה
אני היו"ר ביץ'תזהרי, אני ועדי עלולות להדיח אותך מהמועדון עדיות שלנו!
עדימון זה עדי + דיג'ימון אובייסלי.עדימון נגזר מדיג׳ימון. אני לא מבינה, ההורים שלך לא סיפרו לך מה מקור השם שלך?!
״עדימון שאינה יודעת את עברה, ההווה שלה דל ועתידה לוט בערפל״
ניק לא, לונה אולי כן אם היא תמשיך להתנהג יפה.אני לא יודעת עד כמה אתם ראויים לשם עדי בכלל, תרגעו.
תביאי שישה בקבוקים של יין לבן איכותי ונדבר.בדיוק, תרגעו!
על החתום: עדי
רגע, בואי נראה מה קורה עם החומר הטוב.קישט!
קודם תעבירי לאט ובזהירות את היין ואז נדבר.תזהרי, אני ועדי עלולות להדיח אותך מהמועדון עדיות שלנו!
כן?אני היו"ר ביץ'
״עדימון שאינה יודעת את עברה, ההווה שלה דל ועתידה לוט בערפל״
אין עליך!!
אני אנסה לזכור לשים כאן כל שבוע, אבל אם לא תזכירי לי בבקשה(זה בדיוק דקה לעשות העתק-הדבק לתמונה).אין עליך!!
תודה!!
מעולה!אני אנסה לזכור לשים כאן כל שבוע, אבל אם לא תזכירי לי בבקשה(זה בדיוק דקה לעשות העתק-הדבק לתמונה).
תרגיש טוב!הבנתי שיש פרס (מהו?), אז הנה : הדורבן ברגל שהתחיל אצלי לפני שבועיים משתפר. עשיתי אמבטיות קרח והלכתי בחול, עכשיו אעשה תרגילים ייעודיים מיוטיוב ובקרוב אתחיל בפיזיותרפיה.
תודה רבה. בין שבת האחרונה של אוגוסט לשני שאחריו לא יכולתי לדרוך על הרגליים. מתקדמים מיום ליום.תרגיש טוב!
מה זה ספוילרררררר זה רק בשישי צריך לצאת!!
מה זה ספוילרררררר זה רק בשישי צריך לצאת!!
חוצפה בעיני שהם מעלים לאתר קודם
המדורים של הסופ"ש זמינים כבר בחמישי באתר.
(ואם לא הייתי עושה את זה בשנייה שנזכרתי, לונה הייתה נתקעת בלי תשבץ)
(שבוע הבא אני אשים בתיבת ספוילר)
רגע, את זה של שבוע שעבר סיימתן?
וואלה נכון.מה זה ספוילרררררר זה רק בשישי צריך לצאת!!
אוי, היה לי דורבן לפני איזה שנתיים ולקח חודשים עד שזה השתפר.הבנתי שיש פרס (מהו?), אז הנה : הדורבן ברגל שהתחיל אצלי לפני שבועיים משתפר. עשיתי אמבטיות קרח והלכתי בחול, עכשיו אעשה תרגילים ייעודיים מיוטיוב ובקרוב אתחיל בפיזיותרפיה.
נתקלתי ברופא מצוין שהדריך אותי ואני גם מקשיב למדריכים בפילאטיס. יש לי שכן מדריך ריצה וגם הוא נתן כמה טיפים מועילים, כולל סיפור המדרסים. אני מברר מול גורמים שבהסדר עם מכבי.אוי, היה לי דורבן לפני איזה שנתיים ולקח חודשים עד שזה השתפר.
מה שהיה לדעתי הכי משמעותי עבורי זה שעשיתי מדרסים מיוחדים לכפות הרגליים שלי.
אני זוכר שהרופא שלי אמר לי שאני בחור חכם ואני אצליח למצוא באינטרנט תרגילים שאפשר לעשות שיעזרו עם זה. ורציתי להגיד לו: "לא, אני לא רופא, אני מצפה שאתה תגיד לי מה לעשות ואז אני אעשה כי הרופא אמר לי. אני לא יכול להיות אחראי ככה על הבריאות שלי."
אני לא.רגע, את זה של שבוע שעבר סיימתן?
אתה הולך לרמות את אבא שלך?אבל זה מעולה. תפתרו כבר הרבה היום, ואז מחר כשאבא שלי יקבל את זה אני אתיישב בנונשלנטיות ואפתור חצי מהתשחץ בלי להסתכל בגוגל.
פתרתי כבר הכל.כרגע יש 4 שאני חושב שאני יודע.
מה איתכן?
צודקאני זוכר שהרופא שלי אמר לי שאני בחור חכם ואני אצליח למצוא באינטרנט תרגילים שאפשר לעשות שיעזרו עם זה. ורציתי להגיד לו: "לא, אני לא רופא, אני מצפה שאתה תגיד לי מה לעשות ואז אני אעשה כי הרופא אמר לי. אני לא יכול להיות אחראי ככה על הבריאות שלי."
אני לא עושה, אני בכלל לא קוראת עיתון מודפס כי אני בקושי מצליחה לראות מה כתוב .רגע, את זה של שבוע שעבר סיימתן?
אני גם סיימתי היום לבד. כנראה שהיה קל יחסית חח.פתרתי כבר הכל.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.