1. אוקי בספר מתייחסים לשיער של אנדי כפרוע ומבולגן ושזה בעייתי אבל בכריכה יש ציור שנראה כמו הארי סטיילס ב2014-2015 וסליחה אבל אם זה השיער שלו הוא פאקינג מהמם!
אולי זה השיער שלו אחרי התספורת החדשה
.
מתערבת על מה שאתם רוצים שמי שצייר את זה לקח השראה מהארי
אז סליחה אבל אם אנדי נראה כמו בציור הוא נראה כמו הארי סטיילס ב2014 מה שהוא אומר שהוא הבנאדם הכי חתיך בעולם איזה חוסר בטחון לא מוצדק
הוא באמת מזכיר את הארי סטיילס בתמונה, אבל לא חשבתי על זה לפני שכתבת. אני אגב בכלל לא דמיינתי את אנדי כמו בתמונה. חשבתי ששיער שלו אמור להיות הרבה יותר פרוע ומתולתל וגם דמיינתי אותו עם משקפי ראיה.
2. טוב איזה ספר חמודדד איזה זוג אדורבלללל
אלוהים ישמור כמה רציתי לדפוק להם נבוט בראש ולצעוק עליהם "אתם מאוהבים אחד בשני ידבעים!!!"
כן. במיוחד היה צריך אחד כזה על הראש של אנדי. כי ללאו היה בעיקר את הקטע של "אני מאוהב בו אבל לא בטוח שגם הוא.." אבל אנדי? האדיוט המקסים הזה, חצי מהספר עוד היה בטוח שהוא מאוהב באסולה
. ובקשר לאסולה, אחד הרגעים שאהבתי בספר זה הקטע שאנדי מבין שהוא לא באמת מאוהב בו. אהבתי שזה היה מאוד פשוט כזה ואסולה לא עשה מזה עניין גדול.
אז בהתחלה טיפה ביאס אותי שאחרי שהם התנשקו פעם ראשונה וזה הם עדיין לא קלטו שהם מאוהבים וכאילו זה שהם המשיכו לסקס כאילו קז'ואלי אבל אז בעצם ממש אהבתי את זה. הם הצליחו לרקוד על שתי חתונות ממש בהצלחה. הרי בד"כ אנחנו רגילים שלזוג יש מתח מיני שנמשך זמן מה ואז הם מתנשקים והנשיקה היא כאילו הודאה ברגשות ואז הם ביחד ואז יש צרות אחרות.
הרבה פעמים שאני קוראת ספר רומנטי יש לי פרפרים בבטן עד להודאה שהם מאוהבים ואחרי זה בשלב שיש צרות אחרות כבר נהיה לי פחות מעניין לקרוא. בפרויקט גיבור לא הייתה לי את הבעיה הזאת כי ההודאה באמת הייתה רק בסוף. ממש אהבתי את הרגע שאנדי מספר ללאו שהוא מאוהב בו, ושהוא אמר לו משהו כמו "אני יודע שאמרתי לך שאני לא התאהב בך אבל כן התאהבתי אז אופס.. אבל שחושבים על זה זאת אשמתך.." ואז שלאו אומר לו בחזרה את המשפט שאנדי אמר לו לגבי הרגשות שלו כלפי אסולה "היית אומר שמה שאתה מרגיש כלפי זה כמו חומה בלתי חדירה של רגשות" אני הייתי פשוט שלולית של אושר ברגע הזה.
אז הם הצילחו לשחק על זה שמצד שני לא מרחו את עניין הנשיקה והסקס וכל הרגעים הרומנטיים החמודים עד סוף הספר וקיבלנו הרבה כאלה. אחרי מספיק מתח אגב אני חושבת ש60% זה מיקום טוב לנשיקה ראשונה. לא מהר מידי אבל לא נמרח שכבר די. אז קיבלנו את כל זה שהם מתנהגים כמו הזוג הכי חמוד בעולם מצד אחד, אבל עדיין נשמר המתח הזה של נו תגידו אחד לשני שאתם מאוהבים. שזה הגיע ממש רק בסוף ויוו איך התרגשתי היו לי כאלה פרפרפים
בכלל בהרבה סצנות היו לי פרפרים שזה כל מה שאני רוצה מהספרים הרומנטיים שלי.
אני אהבתי שכמעט כל הספר התמקד במערכת היחסים שלהם. כמעט לא היו קטעים שלהם בנפרד וזה היה הכי כיף, כי הם היו כל כך חמודים ביחד גם לפני שהם בכלל התחילו להרגיש משהו חזק אחד כלפי השני, כמו במפגש הראשון בספריה שאנדי מתווכח עם לאו שהמקום שהוא יושב בו זה המושב ששייך לו.
בקשר למיקום של הנשיקה, אני לא יודעת אם זה תמיד נכון אבל כנראה שברוב המקרים כן. אני שונאת למשל, שכבר מגיעים לשלב בספר שהגיבורים מבינים שהם מאוהבים אחד בשני ואז פתאום יש איזשהו הפרעה, שברור שהיא נוצרה רק כדי למתוח את העלילה. זה היה אחד היתרונות הגדולים של פרויקט גיבור בעיני, שהספר היה כל כך קצר אבל מדיוק. לא שהייתי מתנגדת לעוד קטעי אנדי/לאו אבל זה רק כדי להתפנגרל עליהם עוד.
3. בכלל הכימיה ביניהם הייתה ממש ממש טובה כאילו הרגשתי איך הם מתאהבים ואיך הם מתאימים וזה יפה כשזה רק כתוב בלי הבעות פנים וכו' של שחקנים. כתיבה ממש טובה של התאהבות. משולבת בחוסר מודעות משווע אוי זה נהדר
.
4. בד"כ לא כזה אכפת לי מהעתיד או חתונות אבל היה שלב מסויים שממש חשבתי "ממש בא לי שנקבל קפיצה לעתיד ונגלה שהם ביחד אולי אפילו נשואים ומצליחים בקריירות שלהם" ולהפתעתי קיבלתי בדיוק את זה! איזה כיף חחחח. אני נביאה
כן, הקטע הזה היה חמוד. ושוב מאוד ממצה. קפיצה קטנה לעתיד, לא צריך ספר שלם בשביל זה.
5. תהיתי לגבי רעות חחח כי אני תוהה למה את מתכונת כשאת אוהבת ספרים על הוקי. כי נגיד אמנם לאו אומר שהוא אוהב הוקי וכו' מלא אבל למעשה אין שום הוקי בספר. יש יותר פיזיקה מהוקי חח. זה מספיק לך? או שאת אוהבת ממש תיאורי משחק וכאלה?
אני לא מחשיבה את הספר הזה כספר על הוקי. זה רק במקרה שלאו שיחק הוקי. אבל כן אהבתי את זה שהייתה בינו לאסולה יריבות, ואז אנדי תהה אם זה אומר שהוא צריך לראות בלאו גם יריב שלו, ואז לאו סירב להחזיר לו את המושב בספריה והפך לאויב שלו בלי קשר ליריבות עם אסולה
.
מבחינת ספרים על הוקי. אני לא בדיוק צריכה תיאורים של המשחק עצמו, יותר על היריבות והתחרותיות וסכנה בפציעות וגם שבגלל שמדובר בקבוצת ספורט אז הרבה פעמים יש גם את הקטע שהם שומרים על הקשר בחשאיות.