שרשור אוף

GrEeNwOmAn

New member
שאלון קורע. חובה לענות.../images/Emo175.gif

חובה לענות! חברה שלי הביאה לי את זה. זה יהרוג אתכם.... 1.מה השם שלך? 2. בן כמה אתה? 3. 3. מה היא התנוחה בה אתה
ישן
4. האם הפירסומות של מנה חמה משפיע עליך ל- טובה/לרעה, כמובן חובה לנמק! 5. האם הפרסומת של ה- קפה
מחרמנת אותך נמק
6. האם המערב הפרוע עושה לכם את זה
7. "אחת, שתיים, שלוש, אנחנו שלישיההההההה", שיר ילדים או לודע איך להסביר
8. כשבסדרות קומיות מסתכלים כזה לצד (כל הראש על הכתף), למה הם מתכוונים (אני מחפשת את התשובה שנים ואני כבר נואשת!!!) 9. מה הדבר הכי מוזר שקרה למורה בבית הספר שלך
10. האם בלעת משהו מוזר כמו מזלג
11. כמה פעמיים המוות הסתכל לך בעיניים תאר את המקרה
12. מה הפירסומת בה היית רוצה להשתתף ולמה
13. האם נלחמתם נגד ג'וק
וניצחתם/הפסדתם תאר את הקרב…
14. מה האיקון שמתאר אותך במילה 1 ולמה
15. האם ראית סרט בשחור, לבן, אפור, בגווני שחור לבן ואפור, בגווני כחול ושרדת? מה שם הסרט וספר בקצרה את החוויה...
16. האם קרה לך משהו מוזר עם מוצר חשמלי בבית שלך? אל תשכח לפרט
-
17. מתי ולמה אתה משתמש במלפפון
18. כשאתה אומר:"אם אתה יודע למה אני מתכוון" למה אתה מתכוון באמת ספר על המקרה…
19. מה המשפט הכי מוזר ששמעת בשיר כתוב את המשפט...
20. מה הדבר הכי לא רגיל שקרה לך בטיול שנתי
21. מה הדרך הכי לא נעימה שבה השתמשו כדאי להעיר אותך בבוקר
22. מה ההודעה הכי חמודה שכתבת ב-s.m.s | בצורות (כאילו לא מילים)
23. האם פעם הלכת למסעדה וגילית משהו מוזר באוכל (שערה, משהו בלתי מזוהה וכו')
24. האם אתה מורד אמיתי אם כן מה המרידה הגדולה ביותר שלך
25. כמה מכולכם רואי ערוץ הופ ולא מודים
26. מה מטריף יותר, מנורת לבה/מנורת אולטרה סגולה/פנסי רחוב/האור שבא מכיוון מסך המחשב
27. האם יש לך כינויים מוזרים אם כן כתוב והסבר איך קיבלת אותם…
28. מה דעתכם על השאלות שכתבתי
29. 92. איזה שאלה כי אהבת ולמה
30. האם שחית פעם בעירום? עם מי? איך? ספר על המקרה
31. מה המוטו שלך לחיים
32. איזה דמות אתה הכי אוהב ממשחק החיים? ואיזה הכי שונא
33. איזה סגנון רכיבה אתה רוכב ובאיזה חווה
34. סוס וסוסה, פוני ופונית אהובים ואהובות
35. במה אתה מתחרה
36. יש לך אתר? מה כתובתו
37. מי החברות\ים הכי טובים\ות מהפורום הזה
38. אתה מבסוט מהפורום? מהמנהלות
יש לך משהו להציע
39. מאכל אהוב, ומשקה אהוב, וקינוח אהוב
40. כתוב משפט סיום
41. את נקבה? אתה זכר? או את\ה בעל חיים? ספר למה. * השאלון נכתב ברגע של חירפון טוטאלי... * השאלון נכתב בלשון זכר אך מיועד לשלושת המינים! זכר, נקבה ובעל חיים!

GrEeNwOmAn

New member
צ'ובות צ'לי.../images/Emo175.gif../images/Emo77.gif../images/Emo23.gif../images/Emo42.gif../images/Emo70.gif

1. מה השם שלך? אבישג שנהר 2. בן כמה אתה? 12 3. מה היא התנוחה בה אתה ישן? פפפ... שני ידיים ככרית אחת! 4. האם הפירסומות של מנה חמה משפיע עליך ל טובה/לרעה כמובן חובה לנמק? טוב. האמתי? כן. לטובה. כל הזמן שאמא שלי נחה אז אני אומרת לה- מה נחה, מה נחה מה? 5. האם הפרסומת של ה- קפה מחרמנת אותך נמק? בטח. מחרמנת אותי לגמור עם הקוקאין. 6. האם המערב הפרוע עושה לכם את זה? בטח. במיוחד על חוואג' הכוסון!!! 7. "אחת, שתיים, שלוש, אנחנו שלישיההההההה" שיר ילדים או לודע איך להסביר? ככה. או ככה. החלטתי ש... ככה! 8. כשבסדרות קומיות מסתכלים כזה לצד (כל הראש על הכתף), למה הם מתכוונים (אני מחפשת את התשובה שנים ואני כבר נואשת!!!)? תענו... 9. מה הדבר הכי מוזר שקרה למורה בבית הספר שלך? נתנו לו אגרוף בבטן, וזרקו עליו דלי של מטריות. חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח. 10. האם בלעת משהו מוזר כמו מזלג? חחחחח לא. 11. כמה פעמיים המוות הסתכל לך בעיניים תאר את המקרה? כשכל סוס חולה במשהו המוות מסתכל לי בעיניים, אבל הוא מאד מפחיד...|חייזר| 12. מה הפירסומת בה היית רוצה להשתתף ולמה? בפירסומת המחרמנת
13. 31. האם נלחמתם נגד ג'וק וניצחתם/הפסדתם תאר את הקרב…? כן. נלחמתי ואכן אכן ניצחתי, זה היה היום! צרעה צהובה ושחורה נכנסה בתעופה לחדר שלי ונתקעה בחלון@ חחחח... אני גיחחתי לי, והיא החלה לרדוף אחריי, לקחתי ריסוס של ג'וקים, שםריץ על התחת, ושפריץ בעיניים, והיא התמסטלה מהספריי, ומתה! 14. מה האיקון שמתאר אותך במילה 1 ולמה?
ח אני דבוקה אליו. 15. האם ראית סרט בשחור, לבן, אפור, בגווני שחור לבן ואפור, בגווני כחול ושרדת? מה שם הסרט וספר בקצרה את החוויה...קניתי אתמול סרט כחול...לשיער! 16. האם קרה לך משהו מוזר עם מוצר חשמלי בבית שלך? אל תשכח לפרט? כן. קיבלתי זרם מהמיטה. חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח. 17. מתי ולמה אתה משתמש במלפפון? בסלט, כדי לחתוך אותו, וכדי לזרוק על אח שלי. 18. כשאתה אומר:"אם אתה יודע למה אני מתכוון" למה אתה מתכוון באמת ספר על המקרה… לוזכרת! 19. מה המשפט הכי מוזר ששמעת בשיר כתוב את המשפט...אנחנו שלישייה, ככה. 20. מה הדבר הכי לא רגיל שקרה לך בטיול שנתי? נפלתי, ונקעתי את הרגל
21. מה הדרך הכי לא נעימה שבה השתמשו כדאי להעיר אותך בבוקר? שפכו עליי מים. 22. מה ההודעה הכי חמודה שכתבת ב-s.m.s | בצורות (כאילו לא מילים)? song-4-u, חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח. 23. האם פעם הלכת למסעדה וגילית משהו מוזר באוכל (שערה, משהו בלתי מזוהה וכו')? שערה. 24. האם אתה מורד אמיתי אם כן מה המרידה הגדולה ביותר שלך? הקטע עם המברשות. סתאאאאאם לא.... לוזכרת, אבל יש מלא! אני מרדנית של אמת! 25. כמה מכולכם רואי ערוץ הופ ולא מודים? מתוודה, אופפפפפפפפפסי... 26. מה מטריף יותר, מנורת לבה/מנורת אולטרה סגולה/פנסי רחוב/האור שבא מכיוון מסך המחשב? פנסי רחוב, הם מאירים ת'אור, חוץ משהם נשרפים
27. האם יש לך כינויים מוזרים אם כן כתוב והסבר איך קיבלת אותם…אבישגאג. חחחחחח התחרפנו קצת.. 28. מה דעתכם על השאלות שכתבנו? מדהימות מופלאות ומשגעות ומטריפות ו... 29. איזה שאלה כי אהבת ולמה? 25. 30. האם שחית פעם בעירום? עם מי? איך? ספר על המקרה?כן, באמבטיה... 31.מה המוטו שלך לחיים? תאכל, ותגדל, תרכב, ותהנה.
32. איזה דמות אתה הכי אוהב ממשחק החיים? ואיזה הכי שונא?אוהב- שחר עדן ורותם, שונא- אודי בתיה ואפי. 33. איזה סגנון רכיבה אתה רוכב ובאיזה חווה? אינגליש, בעמק זוהר השולטת. 34. סוס וסוסה, פוני ופונית אהובים ואהובות? פוצ'יני ואיקס וקוזט וורדה וגלי ורוז ופליקס. 35. במה אתה מתחרה? קפיצות ודראסז'. 36. יש לך אתר? מה כתובתו? היו לי שניים... היו! 37. מי החברות\ים הכי טובים\ות מהפורום הזה? רוני, הגר, דורון, סתיו, שי, שי, דרור, טל, עדי. 38. אתה מבסוט מהפורום? מהמנהלות יש לך משהו להציע? אין מה להציע. אני חולה על הפורום ועל המנהלות. 39. מאכל אהוב, ומשקה אהוב, וקינוח אהוב? ספגטי בולונז, קולה וענבים, גלידה או מוס שוקולד. 40. כתוב משפט סיום!? חולה על כולם, ועל הפורום, והשאלון היה קורע... 41. את נקבה? אתה זכר? או את\ה בעל חיים? ספר למה.? נקבה. חחחחחח.

../images/Emo42.gif../images/Emo175.gif../images/Emo19.gif עונהההה......

1. יערה
2. 13
3. מתחלף.....
4. לא השפיעה
5. איזה פרסומת
6. עושה מה
7. גם וגם
8.
9. מוזר? ילד הוריד לה כאפה
10. נופ
11. אף פעם! טפו טפו טפו
12. אף אחת אבל בשביל הקטע- פריגת בגלל הסוסים. (
)
13. לפעמים הוא, לפעמים אני אבל מה שבטוח זה שהוא תמיד מקבל נעל בראש
14.
15. נופ
16. כן, כל פעם שהפעלתי את הצורב המחשב נכבה
17. לסלט...מן הסתם
18. נופ
19. אני יכתוב יותר מאוחר...
20. לא קרה לא רגיל...אבל היה מצחיק- זרקתי עם חברות בלונים עם מים על ילדים שעברו בקומה למטה
21. שפכו עלי מים!
22. לב ושפן
23. כן, במלון הייתה לי חיפושית באוכל!
24. לא זוכרת.....
25. כן! אני מודה! אני רואה את הופ
26. אולטרא ולבה
27. נופ
28. משו משו...חוץ משאלה 17..אבישג יא שובבה!!
29. את 20
30. כן! עם ברווז גומי באמבטיה! היה משו משו!
31. חיה ותן לחיות
32. לא רואה...
33. ווסטרן
! בהיפודרום
34. סוס- פנטום סוסה- רמה
פוני- עוז פונית- אין...יש אצלנו רק 2 מינייטוריות
35. אני יתחיל מהעונה הבאה פלזר
36. לא זוכרת תכתובת...היא בכרטיס אישי
37. צאלה
38. אממממ כן
39. מאכל-
שתיה- דיאט קולה קינוח- גלידה
40. [URL='target=_blank']רמה הכוסית[/URL]
41. נקבה!

תשובותיי:

1.עדי, 2. שלוש עשרה, 3. על הצד, 4. לא השפיעה עלי... סתם צחקתי עליה והמשכתי בחיי...
5.לא מחרמן... אבל קורע מצחוק! 6. בודאי! הסוס הזה...גרררר!!!
7. שיר הפתיחה של השלישיה- סדרת טלויזיהץ... לא? 8. אמממ, לא יודעת... באמת שלא!! אהההה!!! לא עם השוק החשמלי!!! 9. לא בטוחה... ניראה לי שהיא הבינה שאני לא רגילה...
10. לא... 11. הרבה... בעיקר באשמתי... לא יכולה לפרט. 12. פירסומת לחווה שלי\ להופעה של היהודים... חחח 13. בהחלט! כל ערב במועדון יש לנו דו קרב יומי! 14. |טיפה| זאת פשוט אני. 15. לא. 16. בודאי! הייתה לי שיחה מעמיקה עם הטוסטר... ממתי טוסטרים מבינים באינלציות?! 17. אההמ, זה לא קצת... אישי? 18. כניראה למשהו שאני לא רוצה לפרט...
19. מוזר? לא יודעת.. .יש שהתחברתי אליהם...- "תמשיך להתפלל החירש למעלה- אומרים שהוא שומע כל אחד"- מחפש תשובה. 20. אמממ, אישייי! 21. אמממ, שפכו לי חומץ על הפצעים... אההההה, כאב!!! 22. דובון עם לב נורא חמוד! 23. אההמ, כן אבל זה היה אמור להיות חלק מהארוחה...}-: 24. כן... כל חיי....! 25. לא אני... תודה רבה.... 26. מנורת לבה והאור שבא מהמסך! 27. פיצי... הכינוי שלי... או willow tears... ערבה בוכיה: עמידה, חזקה ועם זאת שברירה- אני. 28. דבילי... באמת... 29. עד כאן? אף אחת.... 30. אישי!!!!!!!!! כן...- לא מספרת!!!! 31. לא בטוחה עדין.... 32. לא צופה בחרטא הזה! 33. אינגליש- חוות אימר-ירושלים. 34. סוס- קיפי, סוסה-בריז'יט,פוני-ג'וני, פונית- שרי. 35. קפיצות... יותר דרסז'. 36. יש... city.boom.co.il/ponylove 37. מהפורום? כול מיני...
38. לא!!! במיוחד לא מהחרא שהולך כאן לאחרונה...!!! המנהלות מצוינות! חחח.... 39. מאכל- כל מיני... לא ממש בררנית. משקה- מיץ ענבים, פינה קולדה, אייריש קרים ועוד.... 40. והחתול הלך הביתה בשבע בערב... מרוצים? 41. נקבה... בהחלט...

niko girl

New member
תשובה!

1.מה השם שלך? צאלה.... 2. בן כמה אתה?12 וחצי 3. 3. מה היא התנוחה בה אתה ישן? על הצד... 4. האם הפירסומות של מנה חמה משפיע עליך ל- טובה/לרעה, כמובן חובה לנמק!אמ לרעה....זה אתה רוצה את זה.אתה ורצה את זה זה השפיע עלי ממש לא לטובה! 5. האם הפרסומת של ה- קפה מחרמנת אותך? נמק!אממ אל ממש. 6. האם המערב הפרוע עושה לכם את זה? לא.. 7. "אחת, שתיים, שלוש, אנחנו שלישיההההההה", שיר ילדים או לודע איך להסביר? לא יודעת איך להסביר שיר מציק. 8. כשבסדרות קומיות מסתכלים כזה לצד (כל הראש על הכתף), למה הם מתכוונים? (אני מחפשת את התשובה שנים ואני כבר נואשת!!!) אני רוצה להצחיק אז אני עושה בכוונה וזהו. 9. מה הדבר הכי מוזר שקרה למורה בבית הספר שלך? אמממ היא התחתנה עם מורה קירח. 10. האם בלעת משהו מוזר כמו מזלג? חחחחחחח לא. 11. כמה פעמיים המוות הסתכל לך בעיניים? תאר את המקרה. אבל הוא לא. 12. מה הפירסומת בה היית רוצה להשתתף ולמה? אמ אל יודעת לקידום של המוצרים של התאומות אולסן. כי זה מאאאגניב. 13. האם נלחמתם נגד ג'וק וניצחתם/הפסדתם תאר את הקרב…?לא ממש.אני עליתי על השולחן. 14. מה האיקון שמתאר אותך במילה 1 ולמה 15.
כי אני אוהבת לחייך אבל אל יותר מידי. 15)האם ראית סרט בשחור, לבן, אפור, בגווני שחור לבן ואפור, בגווני כחול ושרדת? אמממממממ כן.............למזלי הטוב! מה שם הסרט וספר בקצרה את החוויה... 16. האם קרה לך משהו מוזר עם מוצר חשמלי בבית שלך? אל תשכח לפרט-חחחחחחח אמממממממ לא נראה לי אבל התקע של הקומקום החשמלי נתקע בשקע ואמא שלי הייתה צריכה להוציא אותו. 17. מתי ולמה אתה משתמש במלפפון? איכסה.ולא מקרים כאלה....אמממ אני אוכלת אותו בסלט. 18. כשאתה אומר:"אם אתה יודע למה אני מתכוון" למה אתה מתכוון באמת ספר על המקרה….? חח על כלום! 19. מה המשפט הכי מוזר ששמעת בשיר כתוב את המשפט..."ויכול להיות בלילה שאני משחק עם עצמי." 20. מה הדבר הכי לא רגיל שקרה לך בטיול שנתי? נתקע לנו יתוש ענק בשירותים. 21. מה הדרך הכי לא נעימה שבה השתמשו כדאי להעיר אותך בבוקר? באו וניענעו אותי. 22. מה ההודעה הכי חמודה שכתבת ב-s.m.s | בצורות (כאילו לא מילים)? אני אל משתמשת בs.m.s כי אין לי. 23. האם פעם הלכת למסעדה וגילית משהו מוזר באוכל (שערה, משהו בלתי מזוהה וכו')? אמ היה לי שערה באוכל. 24. האם אתה מורד אמיתי אם כן מה המרידה הגדולה ביותר שלך?חזרתי אחרי שעת העוצר או שלא.. 25. כמה מכולכם רואי ערוץ הופ ולא מודים? לא אני... 26. מה מטריף יותר, מנורת לבה/מנורת אולטרה סגולה/פנסי רחוב/האור שבא מכיוון מסך המחשב? אולטרה סגול. 27. האם יש לך כינויים מוזרים אם כן כתוב והסבר איך קיבלת אותם…?אממ צאלולית....לא יודעת. אל תשאלי ואתי. 28. מה דעתכם על השאלות שכתבתי? 2אמ אל משו..........אבל יש אנשים שיחשבו משהו אחר. 29. איזה שאלה כי אהבת ולמה? אממממ על האורות כי זה מאגניב כאזה. 30. האם שחית פעם בעירום? עם מי? איך? ספר על המקרה?לאאאאאאאאאא.... 31. מה המוטו שלך לחיים? אל תצפנ לגדולות. 32. איזה דמות אתה הכי אוהב ממשחק החיים? ליאה..... ואיזה הכי שונא?ריקי 33. איזה סגנון רכיבה אתה רוכב ובאיזה חווה?ווסטרן ובחוות איתן. 34. סוס וסוסה, פוני ופונית אהובים ואהובות? סוס=ניק ושון סוסה =נגבה ויסמין פונית=ליסה. 35. במה אתה מתחרה?טרייל והורס מן שיפ 36. יש לך אתר? מה כתובתו? כן אבל אני אל זוכרת את הכתובת. 37. מי החברות\ים הכי טובים\ות מהפורום הזה?נופרי ויערה! 38. אתה מבסוט מהפורום? אמממ די.חוץ מזה שלא עונים על רב השרשורים החשובים. מהמנהלות יש לך משהו להציע? אמ אל אתן עושות עבודה מצויינת. 39. מאכל אהוב, ומשקה אהוב, וקינוח אהוב?ספגטי ברוטב בולונז עם אפונה. משקה זה קולה וענבים. קינוח זה גלידת פצפוצי שוקולד ושוקולד ובננה ווניל. 40. כתוב משפט סיום: בואו נמשיך החיים לפיניינו. 41. את נקבה? אתה זכר? או את\ה בעל חיים? ספר למה.אני נקבה..בגלל שככה ברא אותי האדם. * השאלון נכתב ברגע של חירפון טוטאלי...

animals lover

New member
תשובות!!! ../images/Emo107.gif

1. דניאלה. 2. אני אהיה עוד חודש וחצי 15... 3. אני ישנה על הצד... 4. הפרסומת הזאת לא הזיזה לי... 5. כנ"ל... 6. האם המערב הפרוע עושה לכם את זה? לא המערב-רק הסוסים!!! 7. סידרה דבילית בערוץ הילדים... 8. ?????? 9. אממ...לא זוכרת... 10. לא בלעתי שום דבר מוזר... 11. המוות מעולם לא הסתכל לי בעיניים... 12. אמממ...הייתי רוצה פרסומת עם סוסים!!! 13. אני לא נלחמת עם ג'וקים-אני אוהבת את כל החיות בעולם!!! (כן-גם חרקים!!!) 14. |סוס| סתאאאם...
-זה האייקון שאימצתי לי פה בפורום.... 15. לא זכור לי שראיתי סרט כזה..... 16. האם קרה לך משהו מוזר עם מוצר חשמלי בבית שלך? לא זוכרת..... 17. מתי ולמה אתה משתמש במלפפון? בסלט....או בתור אוכל לכל מיני חיות.... 18. ?????? 19. ?!?!?!?! 20. מה הדבר הכי לא רגיל שקרה לך בטיול שנתי? לא יודעת... 21. מה הדרך הכי לא נעימה שבה השתמשו כדאי להעיר אותך בבוקר? שפכו עליי מים!!! 22. לא משתמשת בS.M.S 23. גיליתי שערה באוכל....גם הייתה לי פעם נמלה בתוך עוגה...
24. פעם הייתי מורדת בכל מה שרק אפשר-היום אני כבר לא ככה... 25. אני לא צופה קבועה של הופ....אבל לפעמים כשממששש משעמם לי..... 26. מתה על אולטרא סגול!!!! 27. אין לי כינויים מוזרים... 28. שאלון דבילי....אבל כשממש משעמם-עונים..... 29. אמ...לא אהבתי שום שאלה.... 30. לא!!! (אלא אם כן מחשיבים אבמטיה... 31. תהיו צימחוניים!!!!!! 32. לא רואה את משחק החיים!!!! 33. 5 שנים ווסטרן בחווה במוצא עלית, שנה הבאה אני ארכב גם אינגליש בחווה בכפר שמואל!!! 34. אני אוהבת את כללל הסוסים בעולם!!!!! 35. אני לא מתחרה.... 36. היה לי אתר-הוא נסגר.... 37. אמממ...יש כמה שעזבו.... 38. זה פורום טוב-אך קצת יבש בזמן האחרון.... המנהלות נהדרות!!!!!! 39. מאכל אהוב-פיצה...ובמבה....משקה אהוב-קולה ופאנטה ענבים...וגם מים...קינוח-גלידת פצפצים! 40. משפט סיום: אני אוהבת חיות!!!!! ובעיקר סוסים!!! 41. אני נקבה....כי יש לי גניםם XX ולא XY (תלמדו גנטיקה)

Shai Felton

New member
../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gifניצול../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif

יש לי אייסי חדש! תוסיפו אותי! 315610410

וווווווווווואל....... ../images/Emo58.gif

1. נופר 2. 14 3. על הבטן 4. לטובע דע!! 5. ברור! 6. מאוד!! 7. וואט דה פאק?! 8. או במילים אחרות WTF?! 9. אוי לי........... 10. אמ............. XXX! 11. 2 פעמים.. כשהייתי צריכה ממנו טובה וכשראיתי לראשונה את סתיו! 12. אמ.. בפרסומת של "WOW" עם הילדה המעצבנת!! להביא לה מכות! 13. לא יצא לי אבל אני בטוחה שזה מהנה! 14.
תבינו לבד!! 15. לא שזכור לי.. 16. לא ממש........ 17. כשאני רעבה!! 18. היית רוצה! 19. שיר מוזר ששמעתי היום.. "מה חדש מה קורה מה העיניים טוב תודה ברוך השם הכול על הפנים " 20. את לא רוצה לדעת! 21. הפלא פון המצלצל שלייייייייייי!! אחרי שהוא העיר אותי ללימודים שנה שלמה אני לא יכולה לשמוע את הצילצול הזה!! זה עושה לי רעעעעעע!! 22. אין לי כוח להעתיק.. 23. אמ.......... אוכל?! 24. ממש לא 25. אני רואה ערוץ הופ גאה!! דפנה ודודידודידודידודידודדודידודידידו! 26. פנס רחוב עם תנועות של מנורת לבה שהוא בעצם מסך המחשב?! 27. לא ממש.............. 28. רואים שמי שכתב את זה היה במצב קשה! 29. את הראשונה.. 30. ממממממש לא! 31. לחיות.. 32. הבלונדה הזאת! 33. אינגליש- ארוות הקיסר שבבית חנניה! 34. כווולם! 35. קפיצות 36. לא.......... 37. נמנעת!! 38. ברור!!! 39. בננה מטוגנת עם שומשום פווווול קצפת גלידה ודובדבן מעל! 40. שים חגורה. שים חגורה. שים חגורה. שים! 41. אני דוווווווווווווווווווווווו!! 42. כן כן.. אני דו!! 43. באמת אני לא צוחקת.....! 44. רציני!!

אני נוטשת אותכם.. ../images/Emo110.gif

סה"כ לעשרה ימים,אני טסה לאיטליה ואני הולכת לצלם כל סוס שאני אראה ואם יהיה לי כוח אני אעלה לכם את התמונות לכאן וגם רק אם תרצו..! אני נורא נורא נורא נורא אתגעגע אליכם וגם לחווה כמובן ויהיה לי המון מה להשלים מתי שאני אחזור אז אני היום פה עד 5 בבוקר בערך... אני חוזרת לארץ ב26 ליולי..! מתה על כולכם (אחד אחד), רעות

JustAlona

New member
תמונה שללללללי../images/Emo70.gif

אני הכי ימנית, עם החולצת פסים

שיו היה מעולהההההההההההה

היו בקייטנה דברר ראשון הגעתי ואיכפנו והכול ואז אנשים התחילו להגיע ועמית באה אז יצאתי מהמנג' ושמנו אחת לשנייה ירצה והתחבקנו איזה 5 דקות רציני חחחח אממממ היה ממש כיף רכבנו בבוקר על בז ליד כל שאר הסוסים-ג'ינג'ר ממש שונאת אותו! מסכן.... ואז הלכנו למגלשת מים והיה קורע ויש לי מכה בברך וכל הברך התנפחה לי מחר אני לא אכנס אני אצלם מבחוץ... אם סתיו תיתן לי! חחח אין היה היום מעולה בחווה רכבתי על מיסי הספקתי הכול ואז לידר באה אלי ועשינו שתינו צמות בכל הראש.... יצא נחמד.... דיי מוזר... חח לונורא ואז הכלתי להקלטות של התוכנית כוכבי השכונה! והיה ע-נ-ק!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! הייתי שם ממש עד עכשיו! 4 שעות החזיקו אותנו שם כבר כואבות לי הידיים מ"למחוא כפיים בהתלהבות" ומלצחוק אבל היה שווה הם שני אנשים קרועים מהחיים שחבל"ז!!!!!!!!!!!!!!!!!!! היינו צריכים לשתף פעולה המון וזה ממש מגניב ובין הקטעים עשו לנו מופעי סטאנד אפ! אין היה שווה! וצילמו אותי עכשיו... צילמנו שם שתי תוכניות ועוד אין להם תאריףך שידור מדוייק חחח וזיהו

אני מק../images/Emo78.gif תראו את התמונות של

הסוסים מהחווה שאני רוכבת באילות ובחווה שאני רוכבת בפראן איזה חמודים!!!! הסוסים בפראן : די ג'י הוא סטאליון קווטר גזעי דוני הוא חצי קווטר חצי אני לא יודעת אותו דבר נדב מליבובה היא קווטרית גזעית גלואי היא גם קווטרית גזעית בקיצור בכל החווה יש קווטרים גם בקלמי יש קווטר ניראה לי שהיא גם טהורה מאילות אין טהורים ברוס הוא מקומי גיזמו הוא ערבי מקומי ניק הוא גם מקומי גם שחר בעצם אני לא בדיוק יודעת מה יש בניק ובשחר אז בקיצור רק תסתכלו על התמונות החמודות שהעלתי

למעלה