תשובותי ובתמונה מי זה אם לא דוני
1 תאיר 2 13 וחצי 3 על הבטן 4 כן כי עושה לי חשק למנה חמה 5 הכל מחרמן אותי לא סתם אני לא מכירה את הפירסומת
6 ברור שהמערב הפרוע עושה לי את זה
7 שלוש שתיים אחת נולדנו יחד אוהבות מאוד כשיש הרפתקאות חברים טובים תמיד מוצאות 8 אין לי מושג למה הם מתכוונים 9 נפלה מספסל וניכנסה לתרדמת
10 בלעתי גולה 11 המוות הסתכל לי בעינים כשאני נכנסת לבית ספר או שמזמינים אותי לשיחה אם המרכזת היועצת או המחנכת
12 הייתי רוצה להשתתף בפירסומת לפריגת אם הסוס החמוד הזה 13 אני לא נלחמת נגד
אני ושנאת אותם ה
ה שלי נלחמת בהם והיא מנצחת כל יום היא מביאה אחד מבחוץ אל תוך הבית ומתחילה לשחק איתו עד שהיא הורגת אותו... 14
כי אני יכולה להיות השטן בהתגלמותו ואני גם אוהבת את זה 15 אממ כן ראיתי הרבה סרטים בשחור לבן והם היו מערבונים ואני לא זוכרת את השם חוץ מאחד שהוא מעולה... המהירים והמתים
16 לא לא קרה לי שום דבר מוזר 17 אני משתמשת במלפפון כשאני תוקעת אותו ב....
פה של הסוסים!!! 18 אני וחמוטל דיברנו תוך כדי רכיבה ואז נפלט לה אם את מבינה למה אני מתקוונת באותו היום כל היום לא הפסקנו להגיד את זה 19 לא עולה לי בראש כרגע 20 ילד ביקש שאני יעזור לו אם הקונדום הוא רצה שאני ישים לו אותו ואחרי שאמרתי לו לא
אז הוא ניסה לנשק אותי איזה אידיוט
21 הדרך הכי לא נעימה הייתה בישנתי על הספה ואח שלי בא אם ה
החשמלית והמגבר שם לי את המגבר לייד האוזן והתחיל לנגן אם דיסטורשן בווליום הכי גבוהה במגבר.. 22קיס מי ביבי (ציירתי את זה יצא
) 23 איכס כן בצ'יפס גיליתי שערה ומזור הגבריים של הבנים 24 לא יצאתי מהחדר במשך יומים ישנתי יום ויום אחרי זה שיחקתי במחשב 25 אני לא סובלת פופ 26 תחתים מושלמים של בנים מרלין מנסון מחרמן אותי כנ'ל אוזי אוסבורן וקיאנו ריבס 27 יש כינוי דוחה ותודה לאל הפסיקו להשתמש בו ואין לי מושג איך היא הגיעה אליו 28 שאלות מפגרות 29 הכי אהבתי את השאלה של אם את מבינה למה אני מתכוונת... כי היה קטע מצחיק 30 אתם לא רוצים לדעת אם מי שחיתי בעירום ולמה
31 הקונה מטטה ו אין מקום רחוק מידי מהבית 32 אני הכי אוהבת את זה שאולי משחק לא זוכרת איך קוראים לדמות ואני הכי שונאת את ה"חבר" הכי טוב שלו בסידרה ששם לו את הסמים בתיק! 33 אני רוכבת ווסטרן בחוות איתן שבקיבוץ אילות ובחוות שדמות שבפראן
34 דוני שחר ניקו ט'יגר מג'יק פונטיאק ופו 35 הורסמנשיפ שומנשיפ פלג'ר ומקווה לריניג
36 כן אבל הוא רק בתחילת דרכו הוא לא גמור עדיין city.boom.co.il/i_love_ozzy 37 אני לא הכי מחוברת לפורום הזה אני מעדיפה את החברות הטובות שלי סמדר טל ניצן (אתם לא מכירות חוץ מחמוטל)ועוד כמה 38 כן אני מבסוטה סאטלן מהמנהלות ומהפורום
39 מאכל אהוב גלידה משקה אהוב פאנטה אקזוטי
וקולה דובדבן קינוח אהוב פופאייס 40 אני תאיר ואני
41 אני נקבה - ניראה לי