שרשור אוף

../images/Emo42.gif../images/Emo175.gif../images/Emo19.gif שאלה......

הוא משוחרר במנז עם אוכף ומושכות משוחררות?!?

לא שחררנו אותו אם המושכות קשורות

את כל הסוסים שחררנו אם מושכות קשורות אבל לא מספיק חזק והם השתחררו ואז ניסינו לעצור אותם (הם התחילו לרוץ בלי הפסקה בגלל שחר כי הוא המניאק של האורווה ) אבל הכי מעניין לרכב עליו ועל גיזמו בקיצור אחרי דקה שצילמתי עצרתי אותו והורדנו את המושכות מהמתג

niko girl

New member
ייאר אתה לא ממש היית שמה אז ששששששש

אוקי אנחונ קשרנו לסוסים את המושכות. ואז הם התחילו לרוץ. ואולי הקשר לא היה מספיק חזק או שהסוס היה יותר חזק מהמושכות והם התשחררו. אנחנו עצרנו את הסוסים והורדנו מהם את המושכות!!!! ואז הם רצו עוד בלי הפרעות!!!

Edubite

New member
למה לשחרר בכלל סוסים מאוכפים?

יש לזה איזושהיא מטרה כי אני אף פעם לא שמעתי על אנשים שעושים את זה...

niko girl

New member
אוקי.....

הייתה לנו הפסקה בין שיעור לשיעור. אז לא יכולנו לפרק אותם והסוסים היו מלאי מרץ כולל שחר. אז פשו שחררנו אותם. וזה היה לאיזה 5 דקות 10 מקסימום.

Edubite

New member
זה אחד מהדברים הכי עצלים וחסרי כל

חשיבה ששמעתי בחיי... את יודעת כמה דברים יכולים להגרם מהשטות הזאת?! מיליון! אם אתם לא רוצים לפרק- תקשרו ואם יש להם מרץ הייתם רוכבים עליהם בבוקר או ב"5 -10" דקות האלה אבל לשחרר סוס מאוכף זה פשוט לא חכם!!!!

מי את שתגידי לנו מה לעשות

אם את חושבת שזה מאוד מאוד מאוד מסוכן אז תתוכחי אם המדריכה שלי אוקי אל תזייני לי את השכל אם הם יתפלשו הסכנה היחידה שיכולה להיות היא שהם יהרסו את האוכף!!!!!! באמת... את ממש העלת לי את הפיוז כמה שנים את רוכבת חכמה שלנו....? לא הרבה כמו המדריכות שלי ולא הרבה כמו כמה עוזרי הדרכה שאצלנו אז תסתמי בבקשה כי את לא הכי יודעת מה האופי של הסוסים שלנו (וזה כן קשור לאופי) ואת לא יודעת כלום על החווה שלנו אז ששש....

Edubite

New member
.......

תקשיבי, לא אמרתי שום דבר שתקף לא אותך ולא את המדריכים שלך... אני בטוחה שלכולם יש שנים רבות של נסיון א-ב-ל... את לא יכולה לבוא ולטעון שלשחרר סוס מאוכף זה רעיון טוב.. כי זה פשוט לא!!! ציינת את הדוגמה של סוס מתפלש.. לא רק לאוכף יגרם נזק כי הסוס לא רגיל שיש לו משהו על הגב כשהוא מתגלגל והוא יתגלגל עם כל הכח על האוכף דבר שיגרום לו נזק משמעותי ולאורך זמן... אין לי יותר למה להכנס לנושא הזה כי ממה שהספקתי להבין החווה שלך כל כך מקצועית והמדריכים והעוזרי מדריכים כל כך מלומדים שאני הקטנה שרוכבת מגיל 4 והיום לומדת אצל מ-א-מ-ן לא יכולה להתקרב למידת הידע שלהם בעולם הסוסים... אז בבקשה האירי את עיניי!

edubite ממש צודקת!! לשחרר סוס...

עם אוכף זה דבר ממש חסר אחריות.. מכיוון שכאשר הוא רואה שיש עליו אוכף בעת שהוא משוחרר לא רק שהוא יכול להיבהל והוא ינסה להוריד את האוכף בכל דרך שהיא... אלה גם שכאשר הסוס יתפלש אל תשכחו שיש את הקרן ובכלל אוכף ווסטרן זה דבר גדול וכבר והוא די קשיח.. מה שיכול לגרום לפציעה בגב ועלול גם להיגרם נזק לעמוד השדרה.. גם לשחרר סוס עם מושכות זה דבר אדיוטי!! גם אם הן קשורות!!!! הן יכולות להתשחרר או ליפול מלפני הרגליים שהסוס.. מספיק שהסוס מכניס רגל ורץ וזהו הוא שובר את הרגל או מותח גיד... ומתגלגל... לא משנה מה המדריכות אמרו אבל כזה דבר זה חסר אחריות.. ואני בחיים לא הייתי משחררת את הסוס שלי עם ציוד עליו חוץ מראשיית בית בלי החבל הובלה!!.. ועם כל הכבוד יש לי מאמן שהוא גם מאמן ווסטרן וגם קפיצות.. ואני חושבת שהוא מבין יותר מהמדריכות שלכם..

../images/Emo42.gif../images/Emo175.gif../images/Emo19.gif אוווווי נוווו באמת!

תקראו מה שהם כתבו- הסוסים רצו להם! הם לא סתם שיחררו אותם!

מה זה:"הסוסים לא רצו להם! הם...

לא סתם שיחררו אותם!"... הם שיחררו אותם כדי שהסוסים ישתחררו וירוצו למשך 5-10 ויפררקו אנרגייה!!! מה שאומר שהסוס יכל להתפלש עם האוכף או לעשות תנועות לא טובות עם האוכף על הגב שלו וראית בעצמך שהמושכות היו על הרצפה.. ומושכות של ווסטרן הן ממש ארוכות... ואם הם קשרו אותם המושכות השתחררו ועד שעוצרים סוס שרץ זה קצת לוקח זמן.. מכיוון שהסוס יכל לדרוך על המושכה.. למרות שהפעם זה לא קרה אבל תמיד יש פעם ראשונה שיכולה להסתיים באסון...

niko girl

New member
אמ אוקי...

הסוסים שלנו הם קצת יותר חכמים מזה שהם יתפלשו עם משהו על הגב שלהם!!!! ואם הם מנסים הם מנסים ואז הם רואים שאין להם בריירה והם פשוט קמים. כי זה לא כל כך נוח להתהפך שהארכובות ילדים תקועות לך בצלע. ואת יודעת אנחנו יכולים לעצור את הסוסים מיד. ואז אנחנו מורידים להם את המושכות אם אתן חושבות שזה כל כלך מסובך אז קדימה...חח מי אני שאתקן אותכן?

אוקי תקשיבו בבקשה

לא שחררנו אותם בהתחלה שחר ברח לנו קשרנו אותו והוא פתח את הקשר והתחיל לרוץ כשניסינו לתפוס אותו הוא שיחק איתנו ימינה שמאלה ימינה שמאלה לא משנה... בקיצור תפסנו אותו ולמה לנו להריץ אותו כי כשמריצים את שחר הוא בכוונה עושה את עצמו עייף גם אם יש לו מרץ אז הורדנו לו את המושכות והוא המשיך לרוץ בשניה שהוא הפסיק לרוץ תפסנו אותו וקשרנו אותו ואז למה ששחר ירוץ והאחרים לא..? אז שחררנו גם אותם הסוסים שלנו לא מפגרים הם אפילו לא מנסים להתפלש אם האוכף.. אם לכם יש סוסים בחווה שלא חושבים אז זאת הבעיה שלכם אם אפשר לקרוא לזה בעיה ואיך שלא כותים את השם הזה.. אז את רוכבת מגיל 4 וואו.. מגיד 4 זה לא מקצועי... חוץ מזה אני מכירה מישהו שרוכב כמעט 7 שנים והרמה שלול היא של שלוש שנים אז די כבר אוקי לא אמרתי שאין לך רמה רק אמרתי שהמדריכות שלנו על רמה גבוהה ושהם יודעות מה הם עושות ובגלל זה אחת המדריכות שלנו היא מנהלת קבוצת הנוער של הilqha והיא היושב ראש והנציגה שלהם אז כנראה באמת אין לה רמה.... אז די אם הציניות בבקשה

למעלה