** שרשור אחה"צ - היום ה-100 בבית - עדכונים ** 🎗️

מצב
הנושא נעול.

גליה 1211

Well-known member
לא ידעתי שזה הדיבור
חשבתי שמפרגנים לה על הוידויים האישיים לאחרונה
אולי
רוב התגובות שאני ראיתי זה - תעזבי את אביב..
לא סתם המשפחה שלו/ הוא ביקשו מכולם לעצור את התגובות שמבקרות את היחסים שלהם.

ראש גזר54676534254

Well-known member
יש עוז, ויש עם ישראל.
אם עוז קובע אז עוז קובע
אם לא, בגמר תהיה לוחמת ששמעה שריקות ורסיסים ואיבדה חברה שנרצחה ב7.10 ורקע משפחתי קשה

אל מול מישהי שלא עשתה צבא ונתפסת כ"ילדת שמנת מפונקת" בעיני רבים

במצב של היום, הציבור לא ייתן למשתמטת לנצח על פני יוסי או מלאני

אחרי הגמר נצחק על זה שהתרחיש שהדר תנצח בכלל דובר פה כאופציה
אם יש גן עדן אז הדר תודח רגע לפני הגמר :love::love::love:

wellcome2

Well-known member
יש עוז, ויש עם ישראל.
אם עוז קובע אז עוז קובע
אם לא, בגמר תהיה לוחמת ששמעה שריקות ורסיסים ואיבדה חברה שנרצחה ב7.10 ורקע משפחתי קשה

חוץ מהדר יש עוד שיכולים לנצח

גליה 1211

Well-known member
יש עוז, ויש עם ישראל.
אם עוז קובע אז עוז קובע

אין קשר בין שירות צבאי לבין התמודדות באח.
אף פעם זה לא היה טייטל של אף מתמודד
השנה עושים בזה שימוש מכוון.

לי אישית ממש לא משנה מה הם עשו בצבא
מאד מקווה שהלך רוח כזה לא קיים אצל הצעירים שצופים בתוכנית וקשה לי להאמין שזה ישפיע על ההצבעות שלהם.

tarimulu

Well-known member

מאד מקווה שהלך רוח כזה לא קיים אצל הצעירים שצופים בתוכנית וקשה לי להאמין שזה ישפיע על ההצבעות שלהם.
גם לי זה לא משנה ואכן בעבר זה לא היה ביג דיל אבל כמו שאף פעם זה לא היה טייטל של אף מתמודד, גם אף פעם לא היינו במצב בו אנחנו נמצאים בטחונית היום אז קשה לדעת אם ובאיזו עצימות זה ישפיע הפעם

גליה 1211

Well-known member
גם לי זה לא משנה ואכן בעבר זה לא היה ביג דיל אבל כמו שאף פעם זה לא היה טייטל של אף מתמודד, גם אף פעם לא היינו במצב בו אנחנו נמצאים בטחונית היום אז קשה לדעת אם ובאיזו עצימות זה ישפיע הפעם
אור ופרידה בין המועמדים הבולטים
אין לי מושג אם שרתו ומה עשו בצבא.
זו שאלה שעולה ברשתות? הם היו הרבה יותר בולטים ממלאני והשיפוט לרוב הוא על פי האישיות והבולטות בתוכנית ולאו דווקא על תרומה למדינה.

סטיריקון9

Well-known member
לי זה הכי ברור שלא צריכה להתקיים שום שיפוטיות רואים את המחיר המשולם בש"כ. הסתה ופילוג נוראי בכלל לא צריך לעורר את זה לא רק בבית האח הגדול אז להטפל להדר מול שפל בגיוס חרדים לצבא כשיש לזה מחיר נורא, נו באמת.

נערך לאחרונה ב:

סטיריקון9

Well-known member

מסכימה, ומקווה עצוב בעיני שזה מוזכר בימים שיש אי הסכמה/פערים ומחפשים להדגיש אותה וזה זולג לא למקום הנכון. בעיקר שבשנים האחרונות דווקא הצבא קיצר שרות והרבה בנות הצהירו שהן דתיות. ודי כבר עם "הלוחמת" היא התראיינה תחת כל עץ ואפילו הדגישה כמה הרגישה שהיא מבוקשת גם בחו"ל והיא לא מרגישה את התחושה בבית האח. יש לוחמות שהיו יותר צנועות ולא התראיינו בכלל. עצוב שאיבדה חברה אבל כולנו אבלים ועם פוסט טראומה מכל מה שקרה וממשיך לקרות באי החזרה.

גליה 1211

Well-known member
מסכימה, ומקווה עצוב בעיני שזה מוזכר בימים שיש אי הסכמה/פערים ומחפשים להדגיש אותה וזה זולג לא למקום הנכון. בעיקר שבשנים האחרונות דווקא הצבא קיצר שרות והרבה בנות הצהירו שהן דתיות. ודי כבר עם "הלוחמת" היא התראיינה תחת כל עץ ואפילו הדגישה כמה הרגישה שהיא מבוקשת גם בחו"ל והיא לא מרגישה את התחושה בבית האח. יש לוחמות שהיו יותר צנועות ולא התראיינו בכלל. עצוב שאיבדה חברה אבל כולנו אבלים ועם פוסט טראומה מכל מה שקרה וממשיך לקרות באי החזרה.
הלוחמת זה מיתוג.
סחטיין עליה שהייתה בקרקל אבל בואו נתקדם...
הבחורה שחקנית זמרת ואושיית אינסטגרם.

sashalola

Well-known member
יש עוז, ויש עם ישראל.
אם עוז קובע אז עוז קובע

אני הבנתי שהיא נכה,
שנתיים בכיסא גלגלים...
משתמטת?

מצב
הנושא נעול.
למעלה