אולילא ידעתי שזה הדיבור
חשבתי שמפרגנים לה על הוידויים האישיים לאחרונה
רוב התגובות שאני ראיתי זה - תעזבי את אביב..
לא סתם המשפחה שלו/ הוא ביקשו מכולם לעצור את התגובות שמבקרות את היחסים שלהם.
אולילא ידעתי שזה הדיבור
חשבתי שמפרגנים לה על הוידויים האישיים לאחרונה
אם יש גן עדן אז הדר תודח רגע לפני הגמריש עוז, ויש עם ישראל.
אם עוז קובע אז עוז קובע
אם לא, בגמר תהיה לוחמת ששמעה שריקות ורסיסים ואיבדה חברה שנרצחה ב7.10 ורקע משפחתי קשה
אל מול מישהי שלא עשתה צבא ונתפסת כ"ילדת שמנת מפונקת" בעיני רבים
במצב של היום, הציבור לא ייתן למשתמטת לנצח על פני יוסי או מלאני
אחרי הגמר נצחק על זה שהתרחיש שהדר תנצח בכלל דובר פה כאופציה
חוץ מהדר יש עוד שיכולים לנצחיש עוז, ויש עם ישראל.
אם עוז קובע אז עוז קובע
אם לא, בגמר תהיה לוחמת ששמעה שריקות ורסיסים ואיבדה חברה שנרצחה ב7.10 ורקע משפחתי קשה
אין קשר בין שירות צבאי לבין התמודדות באח.יש עוז, ויש עם ישראל.
אם עוז קובע אז עוז קובע
גם לי זה לא משנה ואכן בעבר זה לא היה ביג דיל אבל כמו שאף פעם זה לא היה טייטל של אף מתמודד, גם אף פעם לא היינו במצב בו אנחנו נמצאים בטחונית היום אז קשה לדעת אם ובאיזו עצימות זה ישפיע הפעםאין קשר בין שירות צבאי לבין התמודדות באח.
אף פעם זה לא היה טייטל של אף מתמודד
השנה עושים בזה שימוש מכוון.
לי אישית ממש לא משנה מה הם עשו בצבא
מאד מקווה שהלך רוח כזה לא קיים אצל הצעירים שצופים בתוכנית וקשה לי להאמין שזה ישפיע על ההצבעות שלהם.
אור ופרידה בין המועמדים הבולטיםגם לי זה לא משנה ואכן בעבר זה לא היה ביג דיל אבל כמו שאף פעם זה לא היה טייטל של אף מתמודד, גם אף פעם לא היינו במצב בו אנחנו נמצאים בטחונית היום אז קשה לדעת אם ובאיזו עצימות זה ישפיע הפעם
לי זה הכי ברור שלא צריכה להתקיים שום שיפוטיות רואים את המחיר המשולם בש"כ. הסתה ופילוג נוראי בכלל לא צריך לעורר את זה לא רק בבית האח הגדול אז להטפל להדר מול שפל בגיוס חרדים לצבא כשיש לזה מחיר נורא, נו באמת.גם לי זה לא משנה ואכן בעבר זה לא היה ביג דיל אבל כמו שאף פעם זה לא היה טייטל של אף מתמודד, גם אף פעם לא היינו במצב בו אנחנו נמצאים בטחונית היום אז קשה לדעת אם ובאיזו עצימות זה ישפיע הפעם
מסכימה, ומקווה עצוב בעיני שזה מוזכר בימים שיש אי הסכמה/פערים ומחפשים להדגיש אותה וזה זולג לא למקום הנכון. בעיקר שבשנים האחרונות דווקא הצבא קיצר שרות והרבה בנות הצהירו שהן דתיות. ודי כבר עם "הלוחמת" היא התראיינה תחת כל עץ ואפילו הדגישה כמה הרגישה שהיא מבוקשת גם בחו"ל והיא לא מרגישה את התחושה בבית האח. יש לוחמות שהיו יותר צנועות ולא התראיינו בכלל. עצוב שאיבדה חברה אבל כולנו אבלים ועם פוסט טראומה מכל מה שקרה וממשיך לקרות באי החזרה.אין קשר בין שירות צבאי לבין התמודדות באח.
אף פעם זה לא היה טייטל של אף מתמודד
השנה עושים בזה שימוש מכוון.
לי אישית ממש לא משנה מה הם עשו בצבא
מאד מקווה שהלך רוח כזה לא קיים אצל הצעירים שצופים בתוכנית וקשה לי להאמין שזה ישפיע על ההצבעות שלהם.
הלוחמת זה מיתוג.מסכימה, ומקווה עצוב בעיני שזה מוזכר בימים שיש אי הסכמה/פערים ומחפשים להדגיש אותה וזה זולג לא למקום הנכון. בעיקר שבשנים האחרונות דווקא הצבא קיצר שרות והרבה בנות הצהירו שהן דתיות. ודי כבר עם "הלוחמת" היא התראיינה תחת כל עץ ואפילו הדגישה כמה הרגישה שהיא מבוקשת גם בחו"ל והיא לא מרגישה את התחושה בבית האח. יש לוחמות שהיו יותר צנועות ולא התראיינו בכלל. עצוב שאיבדה חברה אבל כולנו אבלים ועם פוסט טראומה מכל מה שקרה וממשיך לקרות באי החזרה.
אני הבנתי שהיא נכה,יש עוז, ויש עם ישראל.
אם עוז קובע אז עוז קובע
לא השתמטותאני הבנתי שהיא נכה,
שנתיים בכיסא גלגלים...
משתמטת?
הבנאדם גאוןעוד לא אמרתי היום כמה יוסי
אז מעל ומעבר
יש לו שיטה לתשאל
מכוון את זה שמולו לתשובה שהוא רוצה לשמוע
ומצליח לבלבל שם את כולם
בטוחה שלאהבנאדם גאון
לא טיפשים, תמימים, נאיבים, ועסוקים בעצמםבטוחה שלא
מוקף טיפשים ממנו
אגב, חושבת שהעונה זה הריכוז טיפשים הכי גבוה שהיה
בגלל שהוא איש משפחה ולא עסוק בעצמו כמותם הוא נתפס כחבר אהוב שלא מאיים...לא טיפשים, תמימים, נאיבים, ועסוקים בעצמם
בדיוק, ניטרל אותם לגמרי,בגלל שהוא איש משפחה ולא עסוק בעצמו כמותם הוא נתפס כחבר אהוב שלא מאיים...
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.