ראש גזר54676534254
Well-known member
אמן אור יריב איתואלה של אור שאלו את יוסי למה הוא מטנף על אור כל העונה.
אמן אור יריב איתואלה של אור שאלו את יוסי למה הוא מטנף על אור כל העונה.
אין מקום חשש תופסת את כל הבמהאמן אור יריב איתו
אהבתי אותו בהתחלהאני לא יודעת למה חלק מהחברים בפורום דלוקים על עידן. לא ראיתי בו שום דבר מיוחד.
אם בגלל השירות הצבאי אז גם יוסי מלאני והתאומים (או אחד מהם) שירתו. יפה הוא לא ממש חכם גם לא משהו. ההתנהגות עם בת זוגתו מתחת לכל ביקורת. מישהו יכול לשכנע אותי שיש בו משהו מיוחד?
אם לא היה נכנס עם נשק לת.זאני לא יודעת למה חלק מהחברים בפורום דלוקים על עידן. לא ראיתי בו שום דבר מיוחד.
אם בגלל השירות הצבאי אז גם יוסי מלאני והתאומים (או אחד מהם) שירתו. יפה הוא לא ממש חכם גם לא משהו. ההתנהגות עם בת זוגתו מתחת לכל ביקורת. מישהו יכול לשכנע אותי שיש בו משהו מיוחד?
לא היתה לי שום בעיה עם התנהגותו לבת זוגו.אני לא יודעת למה חלק מהחברים בפורום דלוקים על עידן. לא ראיתי בו שום דבר מיוחד.
זאת לא הייתה הכוונה זה היה יותר בקטע שארית דיברהלא היתה לי שום בעיה עם התנהגותו לבת זוגו.
אנשים מתחברים ונפרדים.
זה קורה לכולנו.
זה לא נישואים קתולים (וגם הם כבר לא...אם את זוכרת את הסרט "גירושין נוסח איטליה").
לא יודעת להעביר לינק ל"גירושין נוסח איטליה"
ובקשר לעידן - הוא נמוך לטעמי.
לא אני.אני לא יודעת למה חלק מהחברים בפורום דלוקים על עידן. לא ראיתי בו שום דבר מיוחד.
בפלירט עם השכןאיפה היו הזועמים כשאמילי דיברה על האקס בפריים טיים
כמה צביעות יש בארצנו בושה כולם מחפשים רק כרטיסים להצגה של אמיליאיפה היו הזועמים כשאמילי דיברה על האקס בפריים טיים
גם זעמו, היה "איך היא מדברת על האקס שלה? הייתי מתבייש במקומו/ היא מביישת אותו בלהבלהבלה"איפה היו הזועמים כשאמילי דיברה על האקס בפריים טיים
התחלתי לעבוד על הפוסט פרידה ממךמדינה גועל נפש.
חבל שלא אוגנדה.
זה "ביי" כמו של הדרהתחלתי לעבוד על הפוסט פרידה ממך
בינתיים יש לי -
יוני היקר
ו-
ביי.
תרימו יכתוב לך, הוא ממש טוב בזההתחלתי לעבוד על הפוסט פרידה ממך
בינתיים יש לי -
יוני היקר
ו-
ביי.
אני הייתי מעיפה את נועם לפני כולםדיג'יי הראשון שיודח- זה הזמן של עוז להרים לפרידה
השני - דני
השלישית - מיכל
במידה ועוד הדחה תיהיה - מלאני
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.