דווקא הכי קל להעמיד את אורית עם "כי אני יודעת שאת חזקה בחוץ" בלה בלה בלהקשה לי להאמין שהיא תעמיד את אורית בפומבי
דווקא הכי קל להעמיד את אורית עם "כי אני יודעת שאת חזקה בחוץ" בלה בלה בלהקשה לי להאמין שהיא תעמיד את אורית בפומבי
מה אתה מצפה שיקרה שם?לא רואה את עידן וגאיה יושבים אחד על אחד
צריך פה משימה סביב גאיה ועידן ביום ראשון
להכות בברזל כל עוד הוא חם
מה היא עשתה רע שמגיע לה להתקע לבד עם העציץ הזהלא רואה את עידן וגאיה יושבים אחד על אחד
צריך פה משימה סביב גאיה ועידן ביום ראשון
להכות בברזל כל עוד הוא חם
אני בכלל בעד להצמיד אותה לאקס המיתולוגי שלך.... פנינים יצאו ממפגש כזהמה היא עשתה רע שמגיע לה להתקע לבד עם העציץ הזה
כן! ולאבזר אותה בשוט מבעוד מועדאני בכלל בעד להצמיד אותה לאקס המיתולוגי שלך.... פנינים יצאו ממפגש כזה
אני לא חושבת שגאיה אמרה לקורלי על יהב. כי אסור היה לה להביא אינפורמציה מבחוץ.יהב מאמין יותר מידיי לקורלי
קורלי העבירה מה שהעבירה ליהבאני לא חושבת שגאיה אמרה לקורלי על יהב. כי אסור היה לה להביא אינפורמציה מבחוץ.
אנחנו מתקשים עם ה skills של לסבול אותו על המסךיהב מתקשה להתמודד עם ה "skills" שלו שמאפשרים לו לזהות בעיני מי הוא לא מוצא חן
אם אור משדך בניהם, אני אולי אתחיל לאהוב אותו קצת...17:32 פרידה ודני בסצנה מתוך מלכת היופי של ירושלים
היא מורידה כביסה והוא בוהה בה בעידודו של אור
נובאדי, בקצרה
מי זה בכלל?
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.