yoni564712
Well-known member
בן ותאום כלשהו הכי דחופים לי שיעופו
תאום סבבה שיעוף מבחינתיבן ותאום כלשהו הכי דחופים לי שיעופו
ככה צריךממה שהבנתי
קורלי הדליקה את יהב על אור ומלאני
ותוך כדי הפכה לחברה הכי טובה שלהם
נחשה
יש בזה משהו לא הוגן אבל אני חושבת שגם המידע שמגיעים איתו מבחוץ הוא רלוונטי רק לזמן קצר ולא בהכרח נותן איזה יתרון עצום .רק לי מציק ששוב ושוב מתברר מדבריהם שקורלי חזרה מבי''ח עם מלא מידע, ושיתפה אותו עם הדיירים??
תלוי אם עוז יכניס את התעלול של ''כל שם שנאמר - מועמד''.אם מעמידים נועם הדר פרידה ואמילי לדעתי הרשימה
אור
אורית
יהב
דני
זה יהיה בין דני ויהב ודני יודח
בין התאומים, אני מעדיף שנועם ישאר וברק יודח.תלוי אם עוז יכניס את התעלול של ''כל שם שנאמר - מועמד''.
אז יתכן שגם נועם יועמד (ע''י אמילי)
לא חושבת שאחד התאומים יהיה ברשימה. אמילי תעמיד את אורית ודני לדעתיתלוי אם עוז יכניס את התעלול של ''כל שם שנאמר - מועמד''.
אז יתכן שגם נועם יועמד (ע''י אמילי)
זאת נשמעת לי רשימה מסוכנת מדי עבור התוכנית...מדובר ב4 אנשים דומיננטיים לעלילה.אם מעמידים נועם הדר פרידה ואמילי לדעתי הרשימה
אור
אורית
יהב
דני
זה יהיה בין דני ויהב ודני יודח
דני לדעתי לא דומיננטי, אם הוא יהיה או לא יהיה זה לא ישנה כלוםםםםםםםזאת נשמעת לי רשימה מסוכנת מדי עבור התוכנית...מדובר ב4 אנשים דומיננטיים לעלילה.
יהיה לי מוזר אם יסתמכו רק על הטווסים כי ברור מאליו שככה תראה הרשימה שלהם וזה קצת דופק להם את העלילה להדיח אחד מהם בשלב כזה מוקדם.
לגבי פרידה , גם לי לא מרגיש שיש שם משהו, אבל נראה לי שהוא כן בולט ומורגש מבחינת העימותים בבית....דני לדעתי לא דומיננטי, אם הוא יהיה או לא יהיה זה לא ישנה כלוםםםםםםם
אין שוםםםםם דבר בינו לבין פרידה שלא יכול להיות בין פרידה לבין כיסא![]()
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.