בול! סוג של שטינקרית, סכסכנית, מאזינה לשיחות, עירבובית מערבלת משפטים ומעוותת בהנאה מרובה.קורל מזכירה לי את ההתנהגות של מרינה מלפני שתי עונות
למרינה העבירו את זה חלק בבית, לא תפסו אותה.. והקהל הדיחבול! סוג של שטינקרית, סכסכנית, מאזינה לשיחות, עירבובית מערבלת משפטים ומעוותת בהנאה מרובה.
כי מרינה שיחקה אותה תמימה ובלתי מזיקה. בתכלס היא היתה מניוקית לא קטנה.למרינה העבירו את זה חלק בבית, לא תפסו אותה.. והקהל הדיח
לא יודעת...קורלי שם ועדיין אין לי שום עניין בלייב.תחשבו כמה העונה משעממת בשלב זה ותחשבו מה היה קורה אלולא קורלי הייתה שם כדי לסכסך. אורית, עידן, ועכשיו אולי קורלי - בסוף נישאר עם עינב וצחי? אולי נעם?
היא לא אשמהלא יודעת...קורלי שם ועדיין אין לי שום עניין בלייב.
אני מסכימה עם זה שיש לה אישיות יותר תוססת ואקטיבית ופוטנציאל להביא עלילה , אבל אני לא חושבת שהיא מחזיקה את התוכנית על גבה.... עדיין צריך להיות שם איזשהו אנסמבל של דיירים עם יותר דומיננטיות בשביל לייצר משהו על המסך.
אוספות מידעהפווארפאף התפרקו או משהו?
הן מתפזרות בין כולם ביומיים האחרונים
לא קורה שם כלום האמתאני לא מרחמת על קורלי
כל הטינופת חזרה אליה בבומרנג
מבחינתי מגיע לה
כן אבל היא חטפה ריקושטיםלא קורה שם כלום האמת
מטנפים עליה מאחורי הגב וזהו
פאפי, קורלי בישלה דייסה, הגיע העת לאכול את מה שבישלה.אני לא מרחמת על קורלי
כל הטינופת חזרה אליה בבומרנג
מבחינתי מגיע לה
נראה שהמשחק זו גם המצאהאיך מלאני יכולה לקבל תפקידים בזמן שהיא מדברת מהאף? שחקן חייב דיקציה ולדבר מהפה
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.