** שרשור אחה"צ - היום ה-43 בבית - עדכונים ** 🎗️

מצב
הנושא נעול.

טוויגיי

Well-known member
מסכן חיים
לא מספיק קשה לו בנתונים הטבעיים שלו עוד שמו אותו בתחפושת עוד יותר מגבילה
הפקה מטומטמת

alesandro2

Well-known member
אף אחד לא מתייחס למלי, מסכנה
קורלי היחידה ששמה לב וסחבה אותה לרקוד

hinna

Well-known member
אף אחד לא מתייחס למלי, מסכנה
קורלי היחידה ששמה לב וסחבה אותה לרקוד​
אחרי שזלזלה והתנהגה ביהירות, קצת קשה להביעה קרבה ואכפתיות.
היא צריכה לבנות חברים, אבל נראה שמבחינתה כולם לא שווים אותה. סליחה שלא סוגדים לה

Psy Bear

Well-known member
חחחחחחחחחחחחחחח נועם הרובוטריק תקוע במעלה המדרגות ספירלה לא מצליח לזוז לכאן או לכאן חחחחחחחח

Psy Bear

Well-known member
ואף אחד לא בא לעזור לו חחחחח לא ברור למה, אולי זו המשימה שאסור או משהו. אבל הוא תקוע שם מסכן ופרידה בוהה בו.

JU34

Well-known member
לא צפיתי בלייב היום אבל נראה שהתפאורה מושקעת. סוף סוף. מצד שני ברור לי שהמשימה עצמה חרא.

בנוגע לגלגל הצלה, לא אמרו או רמזו על חזרה של דייר אחד, אז לא אופתע אם יחזרו 2.
כדאי שדינור תהיה אחת מהם.
גם ללירון או אורית לא אתנגד.

אני מעדיף להשתיק את 26 מאשר להירדם מולו

nicknick

Well-known member
בסטורי שלה נראה שזה פרויקט חייה כרגע
היא מתה לחזור כדי לעוף שבועיים לאחר מכן

אבל עדיין שתחזור
אני רוצה ואזות באוויר
אבל מה דינור אמורה לייצר שם אם 80 אחוז מהדיירים שהיו קשורים אליה בבית מבחינת קונפליקטים או קשר כבר לא שם?
אולי היא טיפוס תוסס באישיותה אבל היא הייתה שם רק שבוע היא לא קשורה לכל ההוויה והסיפור שמתרחשים שם. הם בקושי זוכרים אותה...
לא רואה משהו מיוחד שהכניסה שלה אמורה להביא

JU34

Well-known member
אבל מה דינור אמורה לייצר שם אם 80 אחוז מהדיירים שהיו קשורים אליה בבית מבחינת קונפליקטים או קשר כבר לא שם?
אולי היא טיפוס תוסס באישיותה אבל היא הייתה שם רק שבוע היא לא קשורה לכל ההוויה והסיפור שמתרחשים שם. הם בקושי זוכרים אותה...
לא רואה משהו מיוחד שהכניסה שלה אמורה להביא
היא שנאה ושונאת שם את כולם.
חוץ מזה מה החוכמה בלהביא מישהו שהרגע יצא? וזה לא שעידן קשור להוויה. רוב הזמן נידה את עצמו או ישב עם אמילי.

לכן גם עקרונית אין לי בעיה שאחת מהטנג'יות תחזור. כל השאר לא רלוונטיים ויחזרו פי 100 יותר מחושבים - מה שאני לא יכול להגיד על דינור והטנג'יות שפשוט יהיו בלתי בלי לדפוק חשבון על מה יגידו בחוץ

nicknick

Well-known member
חוץ מזה מה החוכמה בלהביא מישהו שהרגע יצא? וזה לא שעידן קשור להוויה. רוב הזמן נידה את עצמו או ישב עם אמילי.

לכן גם עקרונית אין לי בעיה שאחת מהטנג'יות תחזור. כל השאר לא רלוונטיים ויחזרו פי 100 יותר מחושבים - מה שאני לא יכול להגיד על דינור והטנג'יות שפשוט יהיו בלתי בלי לדפוק חשבון על מה יגידו בחוץ
כנראה שזה עניין של מי התרגלת לראות וחסר לך בעין...
דינור לא חסרה לי לרגע על המסך, לא היא ולא סוג הרעש שהביאה.
עידן מאוד חסר לי בנוף, גם בשקט ומחשבות שלו.

לגבי הטנג'יות אני חלוקה, הן בהחלט הביאו המון דרמה אבל גם המון מיאוס.
אין לי התנגדות עזה אם חוץ מעידן גם אחת מהן תחזור , אבל האם יש לי סבלנות להכיל את כל המכלול שלהן תמורת כמה ריבים 😆

JU34

Well-known member
כנראה שזה עניין של מי התרגלת לראות וחסר לך בעין...
דינור לא חסרה לי לרגע על המסך, לא היא ולא סוג הרעש שהביאה.
עידן מאוד חסר לי בנוף, גם בשקט ומחשבות שלו.

לגבי הטנג'יות אני חלוקה, הן בהחלט הביאו המון דרמה אבל גם המון מיאוס.
אין לי התנגדות עזה אם חוץ מעידן גם אחת מהן תחזור , אבל האם יש לי סבלנות להכיל את כל המכלול שלהן תמורת כמה ריבים 😆
רק שלא יהיה בלבול
לא עפתי על דינור וגם לא על הטנג'יות
אבל גם אף אחד מהמודחים לא חסר לי - ככה שאם כבר להחזיר אנשים, בעיניי את אלו שיעשו הכי הרבה קרקסים. כי כרגע רדום

yalian

Well-known member

מה ייתן להכניס עוד פעם מישהי שרק צורחת בלופים בלי תוכן?

גליה 1211

Well-known member

לכן גם עקרונית אין לי בעיה שאחת מהטנג'יות תחזור. כל השאר לא רלוונטיים ויחזרו פי 100 יותר מחושבים - מה שאני לא יכול להגיד על דינור והטנג'יות שפשוט יהיו בלתי בלי לדפוק חשבון על מה יגידו בחוץ​
כדי שיהיה עניין
ותמרות עשן או דינור או יהב או הטנגיות צריכים לחזור .
עידן זה כדור שינה.​

nicknick

Well-known member
נכנסתי ללייב להציץ, התפאורה והתחפושות מהממים אין מילים אבל החסר בדמויות דומיננטיות כל כך מורגש שם.
הזמנים הריקים במשימות , כשהם צריכים להמתין שעות בין דבר לדבר, הם אולי לא הכי מרתקים אבל היה להם את הקסם שלהם, שהם חווים אותם יחד,מנהלים שיחות נפש בין לבין.
ועכשיו, זה פשוט לא זה,האינטראקציות עייפות. עידן חסר לי שם .

מצב
הנושא נעול.
למעלה