אחרי שזלזלה והתנהגה ביהירות, קצת קשה להביעה קרבה ואכפתיות.אף אחד לא מתייחס למלי, מסכנה
קורלי היחידה ששמה לב וסחבה אותה לרקוד
האח אמר שהוא מזכיר ששינה במהלך היום הינה עבירה על חוקי הבית.
בסטורי שלה נראה שזה פרויקט חייה כרגעדינור בתחת שלי
אם לא עידן שאף אחד לא יחזור
אבל מה דינור אמורה לייצר שם אם 80 אחוז מהדיירים שהיו קשורים אליה בבית מבחינת קונפליקטים או קשר כבר לא שם?בסטורי שלה נראה שזה פרויקט חייה כרגע
היא מתה לחזור כדי לעוף שבועיים לאחר מכן
אבל עדיין שתחזור
אני רוצה ואזות באוויר
היא שנאה ושונאת שם את כולם.אבל מה דינור אמורה לייצר שם אם 80 אחוז מהדיירים שהיו קשורים אליה בבית מבחינת קונפליקטים או קשר כבר לא שם?
אולי היא טיפוס תוסס באישיותה אבל היא הייתה שם רק שבוע היא לא קשורה לכל ההוויה והסיפור שמתרחשים שם. הם בקושי זוכרים אותה...
לא רואה משהו מיוחד שהכניסה שלה אמורה להביא
כנראה שזה עניין של מי התרגלת לראות וחסר לך בעין...היא שנאה ושונאת שם את כולם.
חוץ מזה מה החוכמה בלהביא מישהו שהרגע יצא? וזה לא שעידן קשור להוויה. רוב הזמן נידה את עצמו או ישב עם אמילי.
לכן גם עקרונית אין לי בעיה שאחת מהטנג'יות תחזור. כל השאר לא רלוונטיים ויחזרו פי 100 יותר מחושבים - מה שאני לא יכול להגיד על דינור והטנג'יות שפשוט יהיו בלתי בלי לדפוק חשבון על מה יגידו בחוץ
רק שלא יהיה בלבולכנראה שזה עניין של מי התרגלת לראות וחסר לך בעין...
דינור לא חסרה לי לרגע על המסך, לא היא ולא סוג הרעש שהביאה.
עידן מאוד חסר לי בנוף, גם בשקט ומחשבות שלו.
לגבי הטנג'יות אני חלוקה, הן בהחלט הביאו המון דרמה אבל גם המון מיאוס.
אין לי התנגדות עזה אם חוץ מעידן גם אחת מהן תחזור , אבל האם יש לי סבלנות להכיל את כל המכלול שלהן תמורת כמה ריבים
מה ייתן להכניס עוד פעם מישהי שרק צורחת בלופים בלי תוכן?היא שנאה ושונאת שם את כולם.
חוץ מזה מה החוכמה בלהביא מישהו שהרגע יצא? וזה לא שעידן קשור להוויה. רוב הזמן נידה את עצמו או ישב עם אמילי.
לכן גם עקרונית אין לי בעיה שאחת מהטנג'יות תחזור. כל השאר לא רלוונטיים ויחזרו פי 100 יותר מחושבים - מה שאני לא יכול להגיד על דינור והטנג'יות שפשוט יהיו בלתי בלי לדפוק חשבון על מה יגידו בחוץ
היא שנאה ושונאת שם את כולם.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.